georgepre10 Δημοσιεύτηκε January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 30, 2010 εχουμε αγορασει ενα server που φοραει το windows 2003 server edition και θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να τον αξιοποιησω.. εχουμε αγορασει ενα προγραμμα για την δουλεια και το χρησιμοποιουμε με απομακρυσμενη επιφανεια εργασιας. τι αλλο θα μπορουσα να εκμεταλλευτω απο τον σερβερ? πχ επαφες, αρχεια ή οτι αλλο γινεται? επισης γινεται απο το κινητο να διαχειριζομαι κατι? και αν ναι με ποιο? πχ με blackberry.. συγγνωμη για τις αοριστες αποριες μου αλλο δεν ειμαι και πολυ σχετικος.. Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 τότε γιατί αγόρασες server? πραγματικά τι τον θέτε? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. January 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 επειδη εχουμε βαλει το προγραμμα που αναφερω και μπαινουν ταυτοχρονα πολλοι χρηστες ταυτοχρονα και ειναι ανοιχτος περιπου 10 μηνες συνεχεια.. κανει μια χαρα για την δουλεια που το θελουμε αλλα θα ηθελα να τον αξιοποιησω και σε αλλα θεματα αλλα δεν ξερω πως. πχ σκεφτομαι μια online βαση δεδομενων με τα αρχεια της εταιριας, τις επαφες.. και επισης πως θα μπορω να εχω προσβαση απο το κινητο.. ας πουμε προχθες μου ζητησαν να τους στειλω κατι αδειες. τις εχω ανεβασει στο google docs και τις εστειλα αμεσως απο pc. αν ημουν στο δρομο πως θα μπορω να τα διαχειριστω απο κινητο? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 μπορείς να τον έχεις ως file server πχ. υπάρχουν δεκάδες tuts στο νετ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Κοιτα οταν καποιος εχει στην κατοχη του εναν Server (+ το λειτουργικο του) μπορει μεχρι και πυραυλο να εκτοξευσει (ναι, ξερω ειμαι υπερβολικος μερικες φορες :p) αρκει να εχει καποιες γνωσεις, να θελει να μαθει και να εχει την ευκαιρια να πειραματιστει ωστε να κανει λαθη και να μαθει. Επειδη οπως ειπες δεν εισαι πολυ σχετικος ριξε μια ματια εδω οπου αναφερει γενικα μεν, αλλα αρκετα αναλυτικα δε, ολες τις δυνατοτητες του συγκεκριμενου λειτουργκου. Θα δεις πως διαβαζοντας ακομα και αυτες τις γενικες πληροφοριες, οτι θα σου μπουν πολλες ιδεες που ουτε σου ειχαν περασει απο το μυαλο. Απο κει και περα εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε οσο μπορουμε και ξερουμε και στα πιο ειδικα θεματα. :) Και μην ξεχνας πως η δυνατοτητες του server δεν εξαρτωνται μονο απο το λειτουργικο του συστημα αλλα και απο το τεχνικα χαρακτηριστικα του hardware!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts