Jump to content

MTN - Κύπρος (Πρώην Areeba)

gmmour
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααα:p:lol:.

Ναι! ειμαι και εγω εξαρτημενος απο το facebook!

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

το λινκ για την online ανανεωση δεν λειτουργει μονο σε μενα η και σε καποιον αλλο? υπαρχει καποιος αλλος τροπος να ανανεωσω απο ελλαδα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

το λινκ για την online ανανεωση δεν λειτουργει μονο σε μενα η και σε καποιον αλλο? υπαρχει καποιος αλλος τροπος να ανανεωσω απο ελλαδα?

https://www.jccsmart.com/kiosk/index.aspx

Aυτο το λινκ σε μενα ανοιγει κανονικα και δουλευει μια χαρα

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

https://www.jccsmart.com/kiosk/index.aspx

Aυτο το λινκ σε μενα ανοιγει κανονικα και δουλευει μια χαρα

αυτο το λινκ εννοω. σε μενα δεν ανοιγει ουτε με οπερα ουτε με μοζιλα. υπαρχει αλλα εναλλακτικη για ανανεωση απο ελλαδα?

η σελιδα μου βγαζει αυτο το μηνυμα

The Web server you are attempting to reach has a list of IP addresses that are not allowed to access the Web site, and the IP address of your browsing computer is on this list.

δηλαδη γιατι υπαρχει αυτη η επιλογη?μονο για ανανεωσεις απο κυπρο? και εγω που ειμαι στην ελλαδα τι θα κανω δηλαδη θα χασω το νουμερο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο το λινκ εννοω. σε μενα δεν ανοιγει ουτε με οπερα ουτε με μοζιλα. υπαρχει αλλα εναλλακτικη για ανανεωση απο ελλαδα?

η σελιδα μου βγαζει αυτο το μηνυμα

The Web server you are attempting to reach has a list of IP addresses that are not allowed to access the Web site, and the IP address of your browsing computer is on this list.

δηλαδη γιατι υπαρχει αυτη η επιλογη?μονο για ανανεωσεις απο κυπρο? και εγω που ειμαι στην ελλαδα τι θα κανω δηλαδη θα χασω το νουμερο?

Στειλε ενα mail στην ΜΤΝ και ζητα τους να σε βοηθισουν κατι θα ξερουν να σου πουν λογικα

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

Στειλε ενα mail στην ΜΤΝ και ζητα τους να σε βοηθισουν κατι θα ξερουν να σου πουν λογικα

τους εστειλα μειλ σημερα το πρωι. θα απαντησουν η τζαμπα η προσπαθεια?

ελπιζω να δειχνουν περισσοτερο σεβασμο στον πελατη τους απο τις ελληνικες εταιριες κινητης

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 7 months later...

Δωρεάν τις Κυριακές

Έχουμε ξεπεράσει τους 200,000 συνδρομητές και σας ευχαριστούμε και σας το ανταποδίδουμε με δωρεάν απεριόριστη ομιλία κάθε Κυριακή!

Από αυτή την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 και κάθε Κυριακή μέχρι τις 31 Αυγούστου 2010, όλοι οι συνδρομητές MTN Pay Monthly (υφιστάμενοι και νέοι συνδρομητές) θα μπορούν να μιλούν δωρεάν απεριόριστα με άλλους συνδρομητές MTN Pay Monthly ή και ΜΤΝ PayAsYouGo!

Όροι και Προϋποθέσεις

1.Σε περίπτωση που παρατηρηθεί οποιαδήποτε κατάχρηση της προσφοράς, η ΜΤΝ διατηρεί το δικαίωμα απενεργοποίησης της.

2.Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για MTN Pay Monthly συνδρομητές

3.Η δωρεάν απεριόριστη ομιλία αφορά τοπικές κλήσεις σε MTN Pay Monthly ή και PayAsYouGo συνδρομητές

4.Η προσφορά ισχύει μόνο για τοπικές κλήσεις κάτω από το δίκτυο ΜΤΝ

5.Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Αυγούστου 2010.

http://www.mtn.com.cy/index.cfm/id/268/lang/greek

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

• 11 months later...

Έτοιμοι για 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις!

Φέρε τον αριθμό σου τώρα στην ΜΤΝ και ετοιμάσου να μιλάς ΔΩΡΕΑΝ για 3 ολόκληρους μήνες!

Και όχι μόνο αυτό. Θα έχεις και επιδότηση για να πάρεις κινητό μέχρι και ΔΩΡΕΑΝ αλλά και ΔΩΡΕΑΝ το τέλος σύνδεσης!

Σκέψου πόσα “γεια” ‘έχεις να πεις μέσα σε 3 μήνες!

Όροι και προϋποθέσεις:

• Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι τις 31 Ιουλίου 2011 στα καταστήματα MTN, Γερμανός και σε επιλεγμένους συνεργάτες (Στεφανής, MT Technoline, Electroline, Αηλιώτης, Smart Com και Public).

• Είναι διαθέσιμη για:

– 18μηνα συμβόλαια με φορητότητα αριθμού σε ένα από τα ακόλουθα MTN PayMonthly πλάνα: MTN 140, 350, SMART, 900, 1600, UP2U 20, UP2U 30.

– 24μηνα συμβόλαια με σύνδεση Mobile Broadband: 1GB, 5GB, και 25GB

• Οι δωρεάν κλήσεις για 3 μήνες αφορούν τοπικές κλήσεις προς όλα τα δίκτυα και αντιστοιχούν στα συμπεριλαμβανόμενα λεπτά και SMS του πλάνου MTN Pay Monthly που θα επιλεγεί.

• Για ακύρωση συμβολαίου πριν την ημερομηνία λήξης του, θα εφαρμόζονται οι υφιστάμενοι όροι ακύρωσης συμβολαίου της ΜΤΝ.

http://www.mtn.com.cy/index.cfm/id/346/lang/greek

• 2 weeks later...
Υπάρχει κάποιος από Μακεδονίτισσα ο οποίος να έχει σύνδεση με την MTN ενδιαφέρομαι να μάθω αν υπάρχει σήμα στην περιοχή.

Είμαι cyta με σύνδεση [Λάρνακα] και βλεπω πως η ΜΤΝ έχει βγάλει προσφορές τελευταία..., είναι και φτηνότερη. Ποιοτικά δε ξέρω τί γίνεται... να την κάνω την φορητότητα ή όχι? Δίνει και 3 μήνες δωρεάν κλήσεις στους νέους συνδρομητές...Είδα και το post που έκανες πιο πάνω... Δεν είναι κακό...

Είμαι cyta με σύνδεση [Λάρνακα] και βλεπω πως η ΜΤΝ έχει βγάλει προσφορές τελευταία..., είναι και φτηνότερη. Ποιοτικά δε ξέρω τί γίνεται... να την κάνω την φορητότητα ή όχι? Δίνει και 3 μήνες δωρεάν κλήσεις στους νέους συνδρομητές...Είδα και το post που έκανες πιο πάνω... Δεν είναι κακό...

τα ίδια σκέφτομαι και εγώ. Αξίζει ή όχι η φορητοτητα.

Σχετικό αν είναι φθηνότερη η ΜΤΝ ειδικά αν εκμεταλλεύεστε το my groups της Cyta με 20% έκπτωση.

Παρόλα αυτά σκέφτομαι και εγώ λόγο προσφοράς, επιδότησης στον κινητό (ή σε τηλεόραση από ότι είδα στο τελευταίο φυλλάδιο προσφοράς που έχει η MTN) αλλά και λόγο της υπηρεσίας ΜΤΝ Friends (http://www.mtn.com.cy/index.cfm/id/42/lang/greek/%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B5%CF%82%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82) να μετακομίσω σε MTN

Υπάρχει κανείς που να γνωρίζεις στην ΜΤΝ; Ισως να μπορεί να εκφέρει μια καλύτερη άποψη.. Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι για το ΜΤΝ 350 και μην ξεχνάμε πως οι 3 μήνες είναι δωρεάν με 18μηνο συμβόλαιο. Είναι και η επιδότηση συσκευής, είναι και το τέλος σύνδεσης δωρεάν.. Δε ξέρω, αλλά ψήνομαι... Για το σήμα νομίζω πρέπει να μάθουμε περισσότερα..

Υπάρχει κανείς που να γνωρίζεις στην ΜΤΝ; Ισως να μπορεί να εκφέρει μια καλύτερη άποψη.. Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι για το ΜΤΝ 350 και μην ξεχνάμε πως οι 3 μήνες είναι δωρεάν με 18μηνο συμβόλαιο. Είναι και η επιδότηση συσκευής, είναι και το τέλος σύνδεσης δωρεάν.. Δε ξέρω, αλλά ψήνομαι... Για το σήμα νομίζω πρέπει να μάθουμε περισσότερα..

Για το σήμα το μόνο που έμαθα ψάχνοντας το είναι ότι στον Άγιο Αθανάσιο (περιοχή Λεμεσού) το σήμα είναι ανύπαρκτο. Ξέρει κανείς αν γίνεται και πόσο στοιχίζει η φορητοτητα από MTN σε CYTA; Τουλάχιστον αν δεν υπάρχει ικανοποιητική κάλυψη από mtn να μπορούμε να μετακομίσουμε πάλι στην σιγουριά της Cyta

Η φορητότητα απο όσο ξέρω, δε στοιχίζει, κάνεις μεταφορά τον αριθμό σου επιλέγοντας το πακέτο που θέλεις και θέλει 2-3 εργάσιμες ημέρες για να γίνει. Βρήκα αυτό για τη φορητότητα σε mtn http://www.mtn.com.cy/index.cfm/id/news/lang/greek/page/2/type/26/recID/1476 και είναι μέχρι τέος Ιουλίου. Μαζί δίνουν και επιδότηση κινητού αλλά και το τέλος σύνδεσης. Είναι σίγουρο αυτό που λες για το σήμα? υπήρχε ή υπάρχει το πρόβλημα? Φαντάζομαι πως τέτοιου είδους θέματα τα έχουν λύσει για να κάνουν μια τέτοια καμπάνια... τί να πω... τζύμπριοι με mtn πρέπει να πάρουν μέρος στην κουβέντα

Η καλυψη ειναι καλη αλλα ακομα ΔΕΝ ειναι στα επιπεδα της CYTA. Το δυκτιο ειναι πολυ σταθερο με τις αναβαθμησεις που εγιναν τελευταια αλλα εχουν αρκετα που πρεπει να γινουν. Σιγουρα ομως ειναι πολυ αισθητα βελτιωμενη η ποιοτιτα υπηρεσιων και η καλυψη της ΜΤΝ Κυπρου

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

απο ο,τι καταλαβαίνω πάντα θα υπάρχουν θέματα με τις εταιρίες κινητής, το θέμα είναι κατά πόσο διαπιστώνονται τα προβλήματα και λύνονται. άρα πρέπει να ρωτήσω για την κάλυψη στη περιοχή που θέλω και να κάνω τη φορητότητα ως τέλος ιουλίου που λέει... δεν είναι και λίγο οι 3 μήνεσ δωρεάν και η επιδότηση... και βλέπεις κι αν ισχύουν όλες οι αναβαθμίσεις... Demetris μπορείς να ρωτήσεις το ίδιο κι εσύ εάν ενδιαφέρεσαι.. @Chryant thanks φίλε

απο ο,τι καταλαβαίνω πάντα θα υπάρχουν θέματα με τις εταιρίες κινητής, το θέμα είναι κατά πόσο διαπιστώνονται τα προβλήματα και λύνονται. άρα πρέπει να ρωτήσω για την κάλυψη στη περιοχή που θέλω και να κάνω τη φορητότητα ως τέλος ιουλίου που λέει... δεν είναι και λίγο οι 3 μήνεσ δωρεάν και η επιδότηση... και βλέπεις κι αν ισχύουν όλες οι αναβαθμίσεις... Demetris μπορείς να ρωτήσεις το ίδιο κι εσύ εάν ενδιαφέρεσαι.. @Chryant thanks φίλε

Δηλαδή υπάρχει καμία συγκεκριμένη υπηρεσία που μπορούμε να ρωτήσουμε ή ρωτώντας γνωστούς και φίλους ; Υπάρχει κάποιος που έκανε φορητοτητα από MTN σε Cyta ; πόσο στοιχίζει;

Εγώ κατα βάση θέλω το αντίστροφο... αν έχει κάνει κανεις ας μας πει..

για το αντίστροφο http://www.mtn.com.cy/index.cfm/id/34/lang/greek/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CF%8D

thanks φίλε.. άρα το μόνο που μένει είναι το σήμα να μάθουμε... Εσύ γιατί θέλεις να φύγεις απο MTN;

thanks φίλε.. άρα το μόνο που μένει είναι το σήμα να μάθουμε... Εσύ γιατί θέλεις να φύγεις απο MTN;

αρχικά θα πάω σε mtn αλλά ενδιαφέρομαι να δω τι θα χρειάζεται αν θα θέλω να επιστρέψω στην cyta σε μελλοντικό στάδιο.

για τι πρόγραμμα λες? έχεις κατασταλάξει?

MTN900 και θα ενεργοποιήσω το MTN Friends. θα πάρω με επιδότηση το wave723 ή το s5670. Α..και θα κάνω την σύνδεση στον Stephani γιατί από ότι βλέπω δίνουν ένα αποκωδικοποιητή δώρο.:yahoo: Αυτά. Εσύ;

• 2 weeks later...

για ΜΤΝ 350 λέω... δε το ήξερα αυτό για τον αποκωδικοποιητή.. καλή φάση!

δεν έχω κατασταλάξει ακόμα στο κινητό... παίζει να μας έρθει και δωρεάν με την επιδότηση? το s5670 είναι καλό, τοχει ένας φίλος... έχει βγει και ο νέος κατάλογος τώρα της mtn ρίξε μια ματιά για τίποτα καινούριο κιόλας...

Κανείς δεν ασχολείται με αυτό το κινητό στο forum! Με φορητοτητα στο mtn350 έχεις έκπτωση στο κινητό 120 ευρω, αν κατάλαβα καλά. Άρα αν επιλέξεις κινητό μέχρι 120 ευρω θα το πάρεις δωρεάν αλλιώς πληρώνεις την διαφορά .

• The topic was unpinned
  • This topic was featured and unfeatured