Daytonass Δημοσιεύτηκε January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 23, 2010 Γεια σας παιδια,επειδη εγω δεν ξερω πολλα απο Η/Υ ειπα να μπω εδω και να κανω μια ερωτηση.Λοιπον το περασμενο καλοκαιρι η οθονη του υπολογιστη μου ειχε καει και λογο οικονομικων προβληματων δεν μπορουσα να αγορασω οθονη..Πριν μια εβδομαδα πηγα ολοκηρο του Η/Υ σε ενα καταστημα να μου τον ελενξει..Μου εκαναν ελενχω στις μητρηκες και ολα τα συστηματα και μου ειπαν πως ειναι ενταξει (το μονο που εκαναν ηταν να μου το καθαρισουν απο του ιους και να περασουν ενα antivirus)επεισης μου ειπαν πως η οθονη ειναι καμενη, και πως η συνδεση (εκει που μπαινει το καλωδιο της οθονη) ειναι μια χαρα και δεν υπαρχει προβλημα..Ετσι λοιπον αγορασα μια καινουργια οθονη πριν 2 μερες η οποια στην αρχη εκανε τα ιδια οπως η παλια μου, δηλαδη το κουτι δουλευε κανονικα και η οθονη δεν εδειχνε τιποτα..Μετα απο ενα σβησιμο του Η/Υ απο το κουμι και ανοιγμα παλι,η οθονη αναψε..Την επομενη μερα καθως ημουν στο youtube η οθονη εχασε το σημα της και μολις εκανα τον Η/Υ επαννεκινηση απο το κουμπι μετα εδειχνε κανονικα..Σημερα το μεσημερι τον εκλεισα κατα της 2 και μετα πηγα να τον ανοιξω στης 6 και δεν εδειχνε τιποτα απολυτος (το κουτι δουλευε) τον εκανε ενα σωρο απαννεκινησης και σβησιμο ανοιγμα αλλα τιποτα (ξεχασα να πω πως μετα απο την επισκεψη μου στο καταστημα για την επισκευει οταν τον ανοιγα μου εγραφε oc fail please enter setup to change oc fail settings PRESS F1 TO START και εγω πατουα f1 για να ξεκκινησω τα windows ) Ξερει να μου πει κανεις ρε παιδια τι γινετε εδω?Μηπως ειναι χαλασμενη η καρτα γραφικων?Γιατι απ οτι ειδα το καλωδιο της οθονης συνδεετε στο φις της καρτας γραφικων.Οποιος ξερει ασ απαντησει παρακαλω και συγνωμη για το μεγαλο μου ποστ :O.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Μα καλα σου εκαναν overcloacking στον μηχανημα??? Προφανως ετσι οπως μας τα λες κατα πασα πιθανοτητα ειναι θεμα καρτας γραφικων. Απο τη στιγμη που βαζεις αλλη οθονη και σου σβηνει οπως και με την παλια.... Τελος παντως προς ωρας, για να επαναφερεις το συστημα σου και να κανει reset απλα βγαλε την μπαταρια απο την μητρικη για κανα 5-10λεπτο και μετα δοκιμασε να τον ξανανοιξεις. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytonass Δημ. January 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου!Την μπαταρια θα την βγαλω εφ οσων το PC ειναι κλειστο ετσι?Αυτο το overclocking ειναι κατι κακο?Δηλαδη μπυ κατεστρεψαν τιποτα μεσα απο το συστημα?Δεν ξερω πολλα για αυτο ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου!Την μπαταρια θα την βγαλω εφ οσων το PC ειναι κλειστο ετσι?Αυτο το overclocking ειναι κατι κακο?Δηλαδη μπυ κατεστρεψαν τιποτα μεσα απο το συστημα?Δεν ξερω πολλα για αυτο ρωταω Ναι την μπαταρια τη βγαζεις οταν ειναι κλειστο το pc. Οχι το overclocking δεν ειναι κατι κακο, απλα πειραζεις τασεις και συχνοτητες λειτουργιας, ωστε καποια εξαρτηματα να δουλευουν στο max των δυνατοτητων τους. Σιγουρα ομως αν δεν κανεις σωστο o/c μπορεις να κανεις ζημια. Εσενα ομως το θεμα δεν ειναι απο o/c οπως φαινεται, γιατι το ιδιο προβλημα το ειχες και πριν το πας για φτιαξιμο....τωρα ακριβως τι του εκαναν μονο εσυ και αυτοι ξερουν!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Το μήνυμα που σου βγάζει είναι κοινό όταν ΕΧΕΙΣ MSI μητρική και AMD επεξεργαστή. Δεν είναι τίποτα, απλά αγνόησέ το. ΕΑΝ βγάλεις την μπαταρία να γνωρίζεις ότι πρέπει να ξαναρυθμίσεις ημνία και ώρα όπως επίσης και το boot order (σε περίπτωση πολλών δίσκων). Το πρόβλημά σου είναι η κάρτα γραφικών σου η οποία θέλει αλλαγή πριν σου κάψει την οθόνη όπως και δεν είναι κακό να αντικαταστήσεις το καλώδιο από την κάρτα στην οθόνη σου. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts