Jump to content

Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

διαβασα εδω οτι αρκετοι δεν εχουν δονηση στα μηνυματα

σημερα το παρατηρησα και εγω αυτο και μου φανηκε αρκετα παραξενο

αλλα βρηκα λυση :rolleyes:

λοιπον για να εχετε δονηση πρεπει τα μηνυματα να αποθηκευονται στη μνημη του κινητου

και οχι στη καρτα μνημης

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για 5800 εχουν προτεινει αυτη την εφαρμογη.

Ναι , την δοκιμασα και αυτήν αλλα δυστυχως δεν δουλεύει...οπως και οι περισσοτερες δεν αναγνωρίζει την κάμερα και crashαρει..

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

να πω και κάτι ακόμα... αν τω κάνω debrand με αυτόν τον τρόπο, είναι σαν να κάνω format στο κινητό? θα χάσω οτιδήποτε έχω αποθηκευμένο? υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα?

thanks

Θα χάσεις μόνο ό,τι έχεις αποθηκευμένο στο κινητό.Δεν θα εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα.

Παιδια εχει κανει κανεις debrand χρησιμοποιωντας αυτον εδω τον οδηγο http://forums.se-nse.net/topic/48273-tutorial-sony-ericsson-vivaz-debranding/

στο βημα 5

¨5. Go to: C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db\13740270\blob_fs and sort files in ascending order. Search for a file which is about 370bytes in size (+/- 30 bytes).

κολαω μιασ και ειναι πολα τα αρχεια που ειναι 370bytes περιπου και δεν ξερω ποιο να διαγραψω.

Μήπως κοιτάς τα αρχεία με μέγεθος 370 Kb?Θα ψάξεις τα αρχεία με μέγεθος 1 Kb , και στη γραμμή κατάστασης στο κατω μέρος του παραθύρου θα σου λέει το ακριβές μέγεθος σε bytes.Το δικό μου ήταν 368 bytes.

όταν λέμε SEUS εννοούμε αυτό ? http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/vivaz?cc=my&lc=en

τO κατεβάζω και κάνω ότι μου λέει στην σελιδα που μου δώσατε?

http://forums.se-nse.net/topic/48273-tutorial-sony-ericsson-vivaz-debranding/

ελπιζω να πετυχει... το φορτίζω και τo επιχειρώ...

όταν λέμε SEUS εννοούμε αυτό ? http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/vivaz?cc=my&lc=en

τO κατεβάζω και κάνω ότι μου λέει στην σελιδα που μου δώσατε?

http://forums.se-nse.net/topic/48273-tutorial-sony-ericsson-vivaz-debranding/

ελπιζω να πετυχει... το φορτίζω και τo επιχειρώ...

ναι αυτο ειναι το SEUS, ακολουθησε τις οδηγιες και μετα γραψε μας εντυπωσεις απο το debrand :)

ναι αυτο ειναι το SEUS, ακολουθησε τις οδηγιες και μετα γραψε μας εντυπωσεις απο το debrand :)

οποιος τo έχει κάνει έχει δει διαφορα ?

πως μπορώ να απενεργοποιήσω να μπαίνει internet μέσο waρ? και να μπαίνω μονο μέσο wifi???

οποιος τo έχει κάνει έχει δει διαφορα ?

πως μπορώ να απενεργοποιήσω να μπαίνει internet μέσο waρ? και να μπαίνω μονο μέσο wifi???

Ρυθμίσεις>Συνδεσιμότητα>Προορισμοί>Internet>(αν έχεις αποθηκεύσει το Wifi σου θα το δεις εκεί)πας Επιλογές>Οργάνωση>Αλλαγή προτεραίοτητας>πατάς στο Wifi σου και το βάζεις πάνω-δεν μετακινείται βεβαια(δηλαδή Προτεραιότητα 1) και μόλις πατήσεις ΟΚ θα δεις το Wifi να πηγαίνει πάνω και να είναι το 1.

Ρυθμίσεις>Συνδεσιμότητα>Προορισμοί>Internet>(αν έχεις αποθηκεύσει το Wifi σου θα το δεις εκεί)πας Επιλογές>Οργάνωση>Αλλαγή προτεραίοτητας>πατάς στο Wifi σου και το βάζεις πάνω-δεν μετακινείται βεβαια(δηλαδή Προτεραιότητα 1) και μόλις πατήσεις ΟΚ θα δεις το Wifi να πηγαίνει πάνω και να είναι το 1.

σε ευχάριστω πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σου, το εκτιμώ...

μιας και είμαι καινούριος με το Symbian, τι εφαρμογές κατεβάζω? έχω βρει εφαρμογές για Symbian S60v5 αλλα και S60v3

μιας και είμαι καινούριος με το Symbian, τι εφαρμογές κατεβάζω? έχω βρει εφαρμογές για Symbian S60v5 αλλα και S60v3

Τις πρωτες , οι οποιες ειναι κομμενες και ραμμένες για κινητα αφής...Οι δεύτερες ειναι για κινητα στυλ N95, Ν96 κτλ.. που δεν εχουν τouch οθονη..

πολλές φορες βεβαια ειναι συμβατές ...

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

εδω εχει σχεδον τα παντα http://gallery.mobile9.com/

επισης και σχεδον ολες οι εφαρμογες του satio που εχω δοκιμασει δουλευουν

αρα μπορεις να ψαξεις εφαρμογες για vivaz και satio ;)

(μερικες εφαρμογες χρειαζονται και sign)

αν δεν βρεις κατι ομως με ενα απλο search στο google βρισκεις ακομα περισσοτερα :D

Τις πρωτες , οι οποιες ειναι κομμενες και ραμμένες για κινητα αφής...Οι δεύτερες ειναι για κινητα στυλ N95, Ν96 κτλ.. που δεν εχουν τouch οθονη..

πολλές φορες βεβαια ειναι συμβατές ...

τις πρωτες ενoεις το S60v5 ?

σε ευχαριστω

αν και σίγουρα θα βγούν και άλλες απορίες...

προσπαθώ να τις βρίσκω μονος μου αλλα η αλήθεια είναι ότι χάνομαι....

thanks again

2 αποριούλες, γιατί είμαι ενα βήμα πριν το σπάσω.. :(

- Έχετε παρατηρήσει μία αυξομοίωση της φωτεινότητας ενώ το χειρίζεστε (σαν ένα ομαλό fade in, fade out)? Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ή έπαισα σε παρτίδα μάπα?

- Ενω παλιά όταν έμπαινα στο navigator, και μου έβγαζε απο την αρχή την επιλογή για να επιλέξω τρόπο σύνδεσης (οπότε και μπορούσα να επιλέξω την σύνδεση μέσω wi-fi), τώρα πλέον (και ενώ έχω την επιλογή ερώτηση πρώτα), δεν μου βγάζει το διακαίωμα επιλογής, με αποτέλεσμα συνεχώς να συνδέεται με SEMC GPRS και πάντα να με χρεώνει.... Καμία ιδέα???

2 αποριούλες, γιατί είμαι ενα βήμα πριν το σπάσω.. :(

- Έχετε παρατηρήσει μία αυξομοίωση της φωτεινότητας ενώ το χειρίζεστε (σαν ένα ομαλό fade in, fade out)? Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ή έπαισα σε παρτίδα μάπα?

- Ενω παλιά όταν έμπαινα στο navigator, και μου έβγαζε απο την αρχή την επιλογή για να επιλέξω τρόπο σύνδεσης (οπότε και μπορούσα να επιλέξω την σύνδεση μέσω wi-fi), τώρα πλέον (και ενώ έχω την επιλογή ερώτηση πρώτα), δεν μου βγάζει το διακαίωμα επιλογής, με αποτέλεσμα συνεχώς να συνδέεται με SEMC GPRS και πάντα να με χρεώνει.... Καμία ιδέα???

ναι, εχω παρατηρησει αυτη την αυξομειωση της φωτεινοτητας αλλα οσο και να εχω προσπαθησει δεν εχω καταφερει να την αποφυγω μεσω καποιας ρυθμισης :X

Μήπως έχει κανένα αισθητήρα φωτισμού και μειώνει την ένταση της οθόνης ανάλογα με τις συνθήκες του εξωτερικού φωτισμού για εξοικονόμηση μπαταρίας; Edited by zxr
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

διαβασα εδω οτι αρκετοι δεν εχουν δονηση στα μηνυματα

σημερα το παρατηρησα και εγω αυτο και μου φανηκε αρκετα παραξενο

αλλα βρηκα λυση :rolleyes:

λοιπον για να εχετε δονηση πρεπει τα μηνυματα να αποθηκευονται στη μνημη του κινητου

και οχι στη καρτα μνημης

ναι φίλη μου και εγώ το διαπίστωσα αυτό! bug του λογισμικού πρέπει να είναι:)

PaOk RE!!!!

παιδιά την πρώτη φόρτιση ποσο την αφήσατε?

χρειάζεται όπως παλιά 12 ώρες?

οχι βεβαια,

το αφηνεις οσο χρειαστει μεχρι να σου δειξει στην οθονη το συμβολο της μπαταριας να ειναι φουλ και δεξια το φωτακι να ειναι πρασινο :cool:

σε εμενα χρειαστηκε να φορτισω περιπου 2,5 ωρες ;)

λοιπόν παω να κάνω Debranding και στα info που έχω από το site μου λέει να παω στο

Go to: C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\ and delete db folder

και να σβήσω τον φάκελο db,

παω αλλα φάκελος db δεν υπάρχει?

γιατί?

τι κανουμε?

και όταν ανοίγεις μετά που λέει Open the archive. Select the region you want to change to. σε τι γλώσσα? που βάζουμε? Western_Europe_Generic den exei greek

οποιος τo έχει κάνει ρε παιδιά ας με βοηθήσει

thanks

EDIT:

οι απορίες ξεκίνησαν ξανά... έχω βάλει πρώτη επιλογή τo wifi του σπιτιού μου που τo έχει ήδη αποθηκεύσει...

παω να μπω στο messenger και μου λέει ότι δεν συνδέθηκε...

μετά παω στο youtube και μου λέει ότι απαιτείται σύνδεση στο internet μέσο vf live, και πατάω τo άκυρο...

μπορείτε να μου πείτε πως θα μπορέσω να συνδεθώ χωρις να χρεωνομαι???

thanks

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

οι απορίες ξεκίνησαν ξανά... έχω βάλει πρώτη επιλογή τo wifi του σπιτιού μου που τo έχει ήδη αποθηκεύσει...

μετά παω στο youtube και μου λέει ότι απαιτείται σύνδεση στο internet μέσο vf live, και πατάω τo άκυρο...

thanks

ειναι vf και branded .....

δοκιμασε να βαλεις λαθος ρυθμισεις για το ιντερνετ του κινητου .... καπου στις ρυθμησεις ειναι ...

ή κανε debrand ...

That is Mahogany!

thanks

wotan server είναι η λύση και θα χρεωθείς 7 ευρώ με μια πολύ απλή διαδικασία και ουστ βόνταφον

αυτή είναι η διαδικασία....

PaOk RE!!!!

ειναι vf και branded .....

δοκιμασε να βαλεις λαθος ρυθμισεις για το ιντερνετ του κινητου .... καπου στις ρυθμησεις ειναι ...

ή κανε debrand ...

τo ξεκίνησα να κάνω τo debrand αλλα έχω κάποιες απορίες που δεν λύθηκαν...

βασικά φοβάμαι μήπως χάσω την εγγύηση, δεύτερον είναι ότι με το debrand θα έχω την ελληνική γλώσσα μετά? και λίγο πιο πάνω που ρώτησα πάλι στο Open the archive. Select the region you want to change to. τι επιλέγω? δεν έχει κάτι σε greek.

τo έχω κάνει ήδη update τo firmware μέσο του SEUS αλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τO προχωρήσω...

τO άλλο είναι, πως μπορώ να επεξεργαστώ τις ρυθμίσεις του internet από τO vodafone live? δεν με αφήνει, λέει ότι είναι κλειδωμένο!!!!

wotan server είναι η λύση και θα χρεωθείς 7 ευρώ με μια πολύ απλή διαδικασία και ουστ βόνταφον

αυτή είναι η διαδικασία....

Τώρα με αυτό που μου έστειλες πως θα τo κάνω? με τι πρόγραμμα? τo fastGSM που γραφει τo πρόγραμμα στο video?

ελληνικά θα έχω μετά? τo έχεις κάνει εσυ?

αλλα αυτο που λες χρεωνεται?? 7€?

sorry αν πρήζω αλλα μου την έχει σπάσει το vf μου αρέσει που τους είπα ότι δεν θέλω να είναι vf

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

τo ξεκίνησα να κάνω τo debrand αλλα έχω κάποιες απορίες που δεν λύθηκαν...

βασικά φοβάμαι μήπως χάσω την εγγύηση, δεύτερον είναι ότι με το debrand θα έχω την ελληνική γλώσσα μετά? και λίγο πιο πάνω που ρώτησα πάλι στο Open the archive. Select the region you want to change to. τι επιλέγω? δεν έχει κάτι σε greek.

τo έχω κάνει ήδη update τo firmware μέσο του SEUS αλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τO προχωρήσω...

τO άλλο είναι, πως μπορώ να επεξεργαστώ τις ρυθμίσεις του internet από τO vodafone live? δεν με αφήνει, λέει ότι είναι κλειδωμένο!!!!

από που το πήρες το κινητό? τι λέει η απόδειξη για την συσκευή?

PaOk RE!!!!

• The title was changed to Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro