nervous Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkaditis ( 3 Ιούν. 2004 , 07:45) Και σε μένα δεν άρεσε οι ποιότητα των φωτογραφιών που τράβηξα ,δεν ξέρω μήπως φταίει για αυτό, το αυτοκόλητο (που δεν έβγαλα) που υπάρχει μπροστά απο τον φακό της! Σιγουρα παιζει ρολο, και εγω το ιδιο ειχα κανει με το 7250 και οταν εβγαλα το αυτοκόλητο ειδα διαφορα :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lionsongs Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Paidia molis pira to 6220. Mipos kserei kaneis pou mporo na vro kana sovaro (..kai free) utility na tou peraso? Thanks :cool: Παράθεση Life is too short to be sad... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Λοιπόν μια επίσκεψη στην νοκια και αφού μου άλλαξαν το μικρόφωνο και μια αναβάθμιση στο λογισμικό με την νεότερη εκδοση( v 5.15 25/3/04 νομιζω) ολα καλά τώρα με την ανοιχτή ακρόαση. Αυτά πρός ενημέρωση......... Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Πώς μπορώ στο 6220 να τρέξω java games..? Τα games είναι της μορφής .jad και .jar Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_av Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Help me παιδια. Ξερει κανεις ποσο κοστιζει ο adaptor για bluetooth για το 6220? Μεχρι στιγμης εχω ψαξει μονο δικτυακα αλλα δεν τον εχω βρει πουθενα. Αν ξερει καποιος ας μου πει pls. Οσο για την ποιοτητα φωτογραφιας που ρωτανε μερικοι η αληθεια ειναι οτι εχω την εντυπωση πως ειναι ψιλοχαλια αλλα ειμαι ο τελευταιος που θα το κρινει αυτο καθ'οτι δεν ασχολουμαι και ιδιαιτερα με τετοια θεματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geo_av ( 9 Ιούν. 2004 , 13:46) Help me παιδια. Ξερει κανεις ποσο κοστιζει ο adaptor για bluetooth για το 6220? Μεχρι στιγμης εχω ψαξει μονο δικτυακα αλλα δεν τον εχω βρει πουθενα. Αν ξερει καποιος ας μου πει pls. Οσο για την ποιοτητα φωτογραφιας που ρωτανε μερικοι η αληθεια ειναι οτι εχω την εντυπωση πως ειναι ψιλοχαλια αλλα ειμαι ο τελευταιος που θα το κρινει αυτο καθ'οτι δεν ασχολουμαι και ιδιαιτερα με τετοια θεματα... Εαν εννοεις αυτο , http://www.nokia.com/BaseProject/Sites/NOKIA_MAIN_18022/CDA/Categories/Phones/Enhancements/Audio/Headsets/NokiaWirelessAudioAdapterMain/_Content/_Static_Files/audio_adapter_main.jpg http://www.nokia.com/nokia/0,,47878,00.html , το Πλαισιο το εχει € 37.29 χωρις φπα. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=739&Nav_Section_Id=14&Catalog_Id=10&Product_Id=192256&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_av Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Thnx για τη βοηθεια σου φιλε μου. Η αληθεια ειναι οτι το ειχα δει αλλα υποτιθεται οτι ειναι για 5100-3100 απ'οτι λεει το πλαισιο τουλαχιστον. Ξερεις σιγουρα οτι ειναι αυτο ή μονο απο την εικονα το υποθετεις ( οπου και φαινεται οτι το κινητο στο οποιο εχει ενσωματωθει ειναι το 6220)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Ξέρει κανείς ποιά έκδοση του oxyzen υποστηρίζει το 6220 και αν ναι πως μπουρούμε να την βρούμε? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geo_av (10 Ιούν. 2004 , 10:39) Thnx για τη βοηθεια σου φιλε μου. Η αληθεια ειναι οτι το ειχα δει αλλα υποτιθεται οτι ειναι για 5100-3100 απ'οτι λεει το πλαισιο τουλαχιστον. Ξερεις σιγουρα οτι ειναι αυτο ή μονο απο την εικονα το υποθετεις ( οπου και φαινεται οτι το κινητο στο οποιο εχει ενσωματωθει ειναι το 6220)? Aπο το site της Νοκια που παρεθεσα παραπανω στα specifications για το συγκεκριμενο bluetooth,λεει οτι υποστηριζεται και το 6220 :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 6 Ιούν. 2004 , 18:35) Πώς μπορώ στο 6220 να τρέξω java games..? Τα games είναι της μορφής .jad και .jar Any help..? :worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gedaher Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 file lefkaditi egw molis anabathmisa to 6220 sthn 5.15 parathrhsa oti leptinan oi bares pou deixnoun to shma kai th mpataria , oti au3hthike para polu h fwteinothta ths othnis pragma pou xalase to menu se merika shmeia opws ta eikoneidia pou deixnoun tous tupous thlefwnwn (spiti kinito ....) se bathmo pou fenontai axrwma enw to background mia xara! telospantwn to thetiko einai oti leitourgei h eggrafh sta ellhnika h erwthsh einai se mena etuxe mhpws thelei pali anabathmish h mipws etsi einai h 5.15???? prin me thn 4.08 ta xrwmata mia xara! euxaristw prokatabolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gedaher (12 Ιούν. 2004 , 23:46) file lefkaditi egw molis anabathmisa to 6220 sthn 5.15 parathrhsa oti leptinan oi bares pou deixnoun to shma kai th mpataria , oti au3hthike para polu h fwteinothta ths othnis pragma pou xalase to menu se merika shmeia opws ta eikoneidia pou deixnoun tous tupous thlefwnwn (spiti kinito ....) se bathmo pou fenontai axrwma enw to background mia xara! telospantwn to thetiko einai oti leitourgei h eggrafh sta ellhnika h erwthsh einai se mena etuxe mhpws thelei pali anabathmish h mipws etsi einai h 5.15???? prin me thn 4.08 ta xrwmata mia xara! euxaristw prokatabolika Εχεις δίκιο και εγω το παρατήρησα αυτό με τις μπαρες και την φωτεινότητα της οθόνης.......... Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Τελικά παιδιά απ'ότι κατάλαβα πάμε για να αναβαθμίσουμε το κινητό μας για να το βελτιώσουμε και στο τέλος βελτιώνεται ένα πράγμα και χειροτερεύει ένα άλλο! :blink: Μήπως να το αφήναμε όπως έχει?(εκτός βέβαια αν είναι προβληματικό από την αρχή..)Δηλ. προτιμώ να έχω καλύτερα χρώματα στην οθόνη και να γυρίζω τη γλώσσα στα αγγλικά για να κάνω μια ηχογράφηση, παρά το αντίστροφο..Συμφωνείτε? Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Συνήθως έτσι συμβαίνει............. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 τα χρώματα χαλάνε σε όλα τα εικονίδια,ή μόνο σε αυτά του τηλ.καταλόγου?λογικά αφού έχει καλύτερη φωτεινότητα η οθόνη,δεν φαίνονται τουλαχιστον τα υπόλοιπα πιο καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 6 Ιούν. 2004 , 18:35) Πώς μπορώ στο 6220 να τρέξω java games..? Τα games είναι της μορφής .jad και .jar Κανένας δεν ξέρει..? Κανένας δεν παίζει java games στο 6220..? ΚΑΝΕΝΑΣ..??? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (14 Ιούν. 2004 , 18:22) Κανένας δεν ξέρει..? Κανένας δεν παίζει java games στο 6220..? ΚΑΝΕΝΑΣ..??? φίλε μου................................ :blink: τα κάνεις install με το νοκια application instaler που θα βρεις στο cd που ειχε στο κουτί του κινητού σου........ χρειάζεσαι υπέρυθρες ή καλώδιο....... :blink: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Nα σαι καλά... Δεν τα γνωρίζω τα Νοκια...μιας και μέχρι πρότινος είχα Siemens SX1.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Βρήκα καινούργια μπαταρία BL-5C στα 12€ και με 8,5€ BLD-3 ... Το θέμα είναι ότι έχω το 6220 (2 ημερών), ξέρω ότι κάνει η BLD-3, αλλά μήπως κάνει και BL-5C? Για βοηθήστε λίγο. -Ποιόητα φωτογραφιών μάπα, πλήρωσα 293€ -Έχω την έκδοση a4.08, να πάω να το κάνω αναβάθμιση, υπάρχει πουθενά λίστα what's new? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Μάπα δεν λες τίποτα...αλλά ευτυχώς έχω και μια Sony Cybershot 5 mpix..:p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος _DiMoN_ (20 Ιούν. 2004 , 19:10) -Έχω την έκδοση a4.08, να πάω να το κάνω αναβάθμιση, υπάρχει πουθενά λίστα what's new? http://www.mwiacek.com/gsm/firmware/dct4_56.htm#6220 :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Thanx όσο για την μπαταρία, μπορώ να χρησιμοποιήσω την BL-5C? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος _DiMoN_ (22 Ιούν. 2004 , 09:19) Thanx όσο για την μπαταρία, μπορώ να χρησιμοποιήσω την BL-5C? Δεν πρεπει να ειναι συμβατη η BL-5C με το 6220 :( Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
van76gr Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Έχω μια απορία και δεν ξέρω αν απευθύνομαι στο σωστο thread αλλα απο όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό. Θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό μου Nokia 6220 σάν modem για να συνδέομαι στο Internet με το PC μου. Η χρέωση όσον αφορά την σύνδεση μέσω ΕΠΑΚ μένει ίδια ή αλλάζει και μας αλλάζει τον αδόξαστο??? Παράθεση Technology Fun Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει................ Μετά απο αναβάθμιση και αλλαγή μικροφώνου (ετσι τουλάχιστον μου είπαν στην αντιπροσωπεία) συνεχίζει όταν ο άλλος χρησιμοποιεί την ανοικτή ακρόαση ο συνομιλητής να τον ακούει με τρομερές διακοπές, πράγμα πολύ κουραστικό και στο τέλος να μην καταλαβαίνεις κανείς τίποτα!! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts