gmat Δημ. May 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Lazarosamsung στείλε με pm το e-mail σου για να σου στήλω το OPTIFLASH που χρησιμοποιώ. Αρκετοί έχουν πρόβλημα με το OPTIFLASH μάλλον λόγω διαφορετικών release. Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 lazaros_17@pathfinder.gr :cry: Εχω άσχημα νεα... Πολυ άσχημα..... Λοιπόν, μετα απο πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες να flasharw το firmware σου, το κιν. ΔΕΝ ανοίγει καν!!!!! :cry: :cry: :!: Κοντεύω να τρελαθώ και δεν 3έρω τί να κανω... Εχω Win 98. :( Εχω και τη μανα μου να με βρίζει που κατέστρεψα το κινητό... Εχω και μια τεραστια υλη να διαβασω για τις εξετάσεις.. Σας παρακαλω, βοηθείστε λιγο γιατι θα τρελαθω... :cry: :cry: :cry: Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Μάλλον αύριο το στέλνω για servis... Εντυπωσιακό.... Σήμερα το πηρα απο το servis,αυριο το ξαναστέλνω... Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Στο Power On! εν κανει τπτ πλεον.... Πείτε τι να κανω? Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. May 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 lazarosamsung KOITA τα e-mail σου. Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verdin Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Lazare Lazare... ti 8a kanoume me esena e? mporeis na mou peis? Fwnazei kai h mhtera sou apo panw kai 8a mas kunhgaei... Loipon... pare to thlefwnaki sou (oso nekro ki an einai... pou den einai) Grapse se ena diskaki: to original firmware ths Vodafone se morfh .sre to Januka (kalou kakou) To optiflash 3.6 kai tis odhgies tou filou mas tou Gmat. Otan eisai etoimos pare kai to kalwdiaki sou kai phgaine sto spiti kapoiou filou sou pou exei Win XP... Kai flashare thn suskeuh sou me to original firmware gia na staniarei kai na hremisei kai h mhtera sou. Παράθεση Ρίξτε μια ματιά και εδώ, ίσως υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει: http://users.panafonet.gr/giannarisd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. May 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Lazarosamsung με SMS που ζητάς δεν γίνεται.... απλά σήκωσέ το. Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 osoi akomh psaxnete to DIY3.3 http://www.mobiledia.com/forum/topic5651-0-asc-40.html kapou ekei sto forum tha leitourgei kapoio link:) edo exei eikonidia gia to E715 http://www.flyman.net/e715picmap/e715pimp.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sem27gr Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Διάβασα το φόρουμ... Έχω ένα καλώδιο σύνδεσης του Ε-710 με τον υπολογιστή αλλά με USB... και το συνδέω και με υπέρυθρες,μπορώ να κάνω αλλαγές στο firmware τελικά ή θα αναγκαστώ να δώσω άλλα 30 ευρώ? Έχω τα εξής προβλήματα από το κινητό: 1)Δεν έχει ήχο μαζί με δόνηση 2)Δεν γράφει εύκολα μηνύματα sms στα ελληνικά...πατάς 500φορές τα κουμπιά....κορυφαίο σπαστικό και τελικά γράφω λατινικούς χαραχτήρες... 3)Δεν μπορώ να στείλω ούτε να δεκτώ εικόνες από άλλο κινητό... 4)Δεν μπορώ να αποθηκεύσω τα video στον υπολογιστή και δεν ξέρω τι να σβήσω και τι να κρατήσω για να γράψω κάτι άλλο και μου σπάει τα νεύρα... Αυτά μου ήρθαν για τώρα...αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτά τα προβλήματα μου.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, ΥΓ. Κατέβασα τα αρχεία του gmat από το ftp... Παράθεση Σταμάτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Allazei 3 ixous apo ta sms me voice tones. tone 4.what the hell is that? tone 8.you've got mail tone 9.you have 9.037 messages Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 1o meros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 2o meros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Μια μικρη ηττα για την ΒΩΝΤΑΦΟΝ :p Αλλαζει το Live στο δεξι πληκτρο σε GPRS :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 O τυπος που το κατασκευασε ειναι φανταστικος.. Αλλαζει το χρωμα της μπαταριας και μετατρεπει την κεραια σε ψαροκοκκαλο (εσωτερικη οθονη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sem27gr (24 Μάι. 2004 , 23:03) Διάβασα το φόρουμ... Έχω ένα καλώδιο σύνδεσης του Ε-710 με τον υπολογιστή αλλά με USB... και το συνδέω και με υπέρυθρες,μπορώ να κάνω αλλαγές στο firmware τελικά ή θα αναγκαστώ να δώσω άλλα 30 ευρώ? Έχω τα εξής προβλήματα από το κινητό: 1)Δεν έχει ήχο μαζί με δόνηση 2)Δεν γράφει εύκολα μηνύματα sms στα ελληνικά...πατάς 500φορές τα κουμπιά....κορυφαίο σπαστικό και τελικά γράφω λατινικούς χαραχτήρες... 3)Δεν μπορώ να στείλω ούτε να δεκτώ εικόνες από άλλο κινητό... 4)Δεν μπορώ να αποθηκεύσω τα video στον υπολογιστή και δεν ξέρω τι να σβήσω και τι να κρατήσω για να γράψω κάτι άλλο και μου σπάει τα νεύρα... Αυτά μου ήρθαν για τώρα...αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτά τα προβλήματα μου.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, ΥΓ. Κατέβασα τα αρχεία του gmat από το ftp... 1on Gia to kalodio sou tha sou kanei douleia alla prepei na katevaseis to USB>COM BRIDGE(tha dimiourgisei mia virtual com) nomizo oti to eida http://www.prijzenstunters.nl/acatalog/Samsung-E700-USB.zip 2on H donisi einai ensomatomeni sta mmf tha prepei na vreis nea ringtones kane ena search sto forum tha vreis polla (kai ton tropo na vazeis monos sou) 3on Den boreis na epikoinonisis meso irda me alla kinita einai kleidomenes mono me to pc kai auto mono meso tou EasyGprs 4on Ypomoni me ta sms............. :p 5on Distixos to video to exoume gia figoura den mas epitrepei na ta apothikeusoume (iparxoun kai xeirotera vevaia vlepe E715) Diavase to tutorial flashare to firmware tou gmat kai tha deis ligo xroma aksizei ton kopo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verdin Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 sakis009 douleueis me usb kalwdio? an nai me poio? Παράθεση Ρίξτε μια ματιά και εδώ, ίσως υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει: http://users.panafonet.gr/giannarisd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verdin Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myst (24 Μάι. 2004 , 18:12) osoi akomh psaxnete to DIY3.3 http://www.mobiledia.com/forum/topic5651-0-asc-40.html kapou ekei sto forum tha leitourgei kapoio link:) edo exei eikonidia gia to E715 http://www.flyman.net/e715picmap/e715pimp.html ola ta link odhgoun se corrupted installation forms... kanw mia teleutaia apopeira apo enan polu argo server mhpws kai douleuei. Παράθεση Ρίξτε μια ματιά και εδώ, ίσως υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει: http://users.panafonet.gr/giannarisd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. May 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Τελικά με απογοητεύετε.... Σας έδωσα οδηγίες για το JANUKA, σας έδωσα firmware και το μόνο που ζητάω είναι η κριτική σας..... Κανένας δεν εχει να σχολιάσει κάτι ???? :( Τόσο τέλεια είναι όλα δηλαδή ??? :cry: Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Verdin an diabaseis merika akoma apo ta posts tou forum pou antistoixei h mia apo tis 2 selides pou edosa, anaferoun na mhn xrhsimopoihthei download accelerator h genika download program kai dystyxos mono me ftp programma ginetai na katebei to sygekrimeno arxeio - kai ego exo to idio problhma- Bebaia pali den thymamai kala an ennoei tis sygekrimenes selides giati diabasa pano apo 3-4 diaforetika forums kai den thymamai kala. Ontos yparxei problhma me to download tou sygekrimenou diy, omos me atoma pou milhsa kai to katebasan me kapoio ftp programma aytoi ta kataferan kai malista xrhsimopoiontas to password pou didetai sto forum tous ekei to espasan, eno ego ematha oti den spaei me to sygekrimeno password pou exei dothei ekei (gmat tried) kai apla odhgei se pay methods me karta klp.Ypomonh omos giati h 3.3 ekdosh einai akoma outws h allws trial verson kai ap oti mou eipan h 3.2 me thn nea den exei apolytos kamoia diafora para mono kapoia bug fixes ,opote isos kaneis thn douleia sou kai me to 3.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Verdin (25 Μάι. 2004 , 12:00) sakis009 douleueis me usb kalwdio? an nai me poio? Οχι βρηκα επιτελους το κλασσικο!!!! v200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. May 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Για να μην πεδεύεστε με το SAMSUN DIY 3.3 σας λέω πωε έχει η κατάσταση. Από που θα το κατεβάσετε, δεν εχει καμία σημασία εχω το SAMSUNG DIY 3.3 full version. Το password που κυκλοφορεί στο INTERNET είναι απλά και μόνο για την εγκατάσταση. Οταν εγκατασταθεί όλα δουλεύουν δεν υπάρχει κάτι κλειδωμένο, αλλά Μόλις πας να σώσεις την δουλιά σου, λέει ότι θέλει registration από τον τύπο που το έφτιαξε ζητώντας 20$, για να δώσει το serial key που θα επιτρέπει στο DIY 3.3 να κάνει SAVE κτλ κτλ. Οπότε μην ψάχνετε για το DIY 3.3 αλλά ψάχτε για το serial key ;) Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Εγκατεστησα χτες βραδυ το E715UVDC5 firmware μετατρεποντας το Ε710 σε Ε715.... Πρεπει ολοι μαζι να κανουμε μηνυση στην VODA για το τερατουργημα που εχει δημιουργησει. Το μενου της αμερικανικης Τmobile ειναι απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! Με φοβερα χρωματα σε ολα τα μενου, επιλογες προβολης του μενου ειτε σε ολοκληρη σελιδα ειτε ως drop down bar και φυσικα παντελης απουσια κοκκινου(voda) χρωματος. Το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα και με ΤΙΜ και με VODA, οι ελληνικοι χαρακτηρες εξακολουθουν να υπαρχουν στα sms και αν εξαιρεσης τιην απουσια της εγγραφης video (δεν με ενδιαφερει καθολου αφου δεν μπορω να το αποθηκευσω στο pc) δεν εχω βρει κατι ιδιαιτερα ενοχλητικο. Οταν πληκτρολογεις ενα νουμερο σου βαζει παυλες κατα το αμερικανικο προτυπο (694-412-3456) και οταν φωτογραφιζεις με φλας δεν ειναι μονιμα αναμμενο παρα μονο οταν πατησεις το κουμπι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Sakhs man yparxei kai mia allh lysh xoris na xasoume thn eggrafh video pou apaitei to firmware to original tou E715 ( Na xosoume kapoion apo to forum na kanei apla tis allages stis foto kai na ftiaksei apla to eikoniko periballon tou E715 leo tora ...poion na xosoume poion na xosoume poios kserei apo allages firmware? hehehe ) kai etsi emeis oi " etoimatsides" apla na apolambanoume hahaha perimeno pshfous yper kai kata (ok just a joke) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Ναι ναι συμφωνω :D .......ευτυχως μενω Θεσ/νικη και δεν μπορει να με ξυλοκοπησει (νομιζω δηλαδη)!!! gmat βρηκα ενα αρχειο με περαλεξη :o και νουμερο :o αλλα δεν ξερω αν μας κανει για το 3.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Ebala to fishbone kai to eikonidio gprs pou anebase o sakis kai mou arese poly giati einai h deyterh mou epembash sto kinhto ever meta to firmware tou gmat genika pisteyo pos einai kalo otidhpote ! den thymizei to original E710 :) An exeis kapoio sygekrimeno link saki apo opou ta briskeis ayta ta mikra s3 kai theleis grapsto thanks.Epishs yparxei dynatothta na dokimazei kaneis kati prin to egatasthsei? to januka kanei kai ayto to pragma arage? den tolmo na to matho akoma ayto to programma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts