Jump to content

Σύνδεση laptop με tv

nikos330
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θελω την βοηθεια σας,εχω ενα laptop με εξοδο vga και η τηλεοραση μου εχει αφτες της εισοδους http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156377 με τη τροπο μπορω να κανω συνδεση?πηγα στο multirama και μου ειπαν δεν γινετε.
του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές

Η τηλεοραση σου εχει HDMI/DVI input αρα με εναν μικρο ανταπτορα απο dvi σε vga θα κανεις αυτο που θες:)

Π.Χ. αυτο ξερω γω

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Οταν συνδεω στην tv to laptop με vGA εχω μαυρα πλαισια στο πλαι..

Οταν συνδεω με hdmi πιανει ολη την οθονη και ειναι τελεια..

Ομως το ενα λαπτοπ που εχει μονο vga υπαρχει καποια ρυθμιση να δειχνει full screen?

Η τηλεοραση ειναι sony z5500, 40 intzon

Guest powerulez
Οταν συνδεω στην tv to laptop με vGA εχω μαυρα πλαισια στο πλαι..

Οταν συνδεω με hdmi πιανει ολη την οθονη και ειναι τελεια..

Ομως το ενα λαπτοπ που εχει μονο vga υπαρχει καποια ρυθμιση να δειχνει full screen?

Η τηλεοραση ειναι sony z5500, 40 intzon

Φιλε ίσος να μην φταίει η τηλεόραση, μπορεί να χρειάζεται κάποια ρύθμιση από το λογισμικό της κάρτας γραφικών σου. τι κάρτα γραφικών έχεις??

H καρτα γραφικων που εχει το Laptop ειναι η nvidia geForce Go7600

Εγω παλι πιστευω επειδη ειναι αναλογικη η θυρα δεν το δειχνει full screen..

Γιατι στο αλλο λαπτοπ χωρις να κανω κατι,με το hdmi ηταν κατευθειαν full screen

Η τηλεοραση σου εχει HDMI/DVI input αρα με εναν μικρο ανταπτορα απο dvi σε vga θα κανεις αυτο που θες:)

Π.Χ. αυτο ξερω γω

οταν τους το ειπα στο multirama μου απαντησαν:Αυτο που λες ειναι αδυνατον με ανταπτορα, γιατι το hdmi ειναι ψηφιακο σημα εικονας και ηχου , ενω το vga αναλογικο μονο εικονας.

Ακριβώς γι αυτό πρέπει να κανεις την ρύθμιση... δεν ρυθμίζεται μονο του..

Ευχαριστω πολυ, παιζει full screen επιτελους!!!

Αλλα φαινεται ξεκάθαρα η διαφορα μεταξυ hdmi και vga!!! :-)

Guest powerulez
Ευχαριστω πολυ, παιζει full screen επιτελους!!!

Αλλα φαινεται ξεκάθαρα η διαφορα μεταξυ hdmi και vga!!! :-)

δοκίμασε να βάλεις την ανάλυση σου στο full.. δεν νομίζω να δεις διαφορα με το hdmi:rolleyes:

οταν τους το ειπα στο multirama μου απαντησαν:Αυτο που λες ειναι αδυνατον με ανταπτορα, γιατι το hdmi ειναι ψηφιακο σημα εικονας και ηχου , ενω το vga αναλογικο μονο εικονας.

έχουν δίκιο φιλε Nίκο. Υπάρχουν μερικοί ανταπτορες στο internet αλλα εγώ δεν πείθομαι ότι θα δουλέψουν όλα ok:shifty:

έχουν δίκιο φιλε Nίκο. Υπάρχουν μερικοί ανταπτορες στο internet αλλα εγώ δεν πείθομαι ότι θα δουλέψουν όλα ok:shifty:

αμα το κανω vga με scart θα δουλεψει?

Stο λινκ που εδωσες λεει οτι η τιβι σου εχει DVI input .

αρα πρεπει να εχει μια τετοια υποδοχη (ελεγξε το)

αρα κανει ο ανταπτορας που σου ειπα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Αυτο που πιθανοτατα θα δουλευε, θα ηταν Vga--> S-Video και μαλλον vga-->scart. Για vga-->dvi σε TV δυσκολο γιατι ειναι θεμα της συσκευης που στελνει το σημα(αναλογικο) αλλα και παλι δεν ειμαι απολυτως σιγουρος.

Τωρα σχετικα με το hdmi και vga που αναφερθηκε προηγουμενως, διαφορα υπαρχει και συνηθως ειναι και ευδιακριτη με το ματι. Εκει που συνηθως δεν φαινεται ειναι μεταξυ hdmi --> hdmi και dvi-->hdmi γιατι και στις 2 περιπτωσεις το σημα ειναι ψηφιακο.

Guest powerulez
αμα το κανω vga με scart θα δουλεψει?

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα! Ότι βρείς μέσα στο internet είναι για τα μπάζα κανένα δεν δουλεύει. Εδώ στην κύπρο τα πουλούνε σε μεγάλα μαγαζιά δήθεν ότι δουλεύουν... πολλοί από τους φίλους μου το πίστεψαν και το αγόρασαν και το χειρότερο δεν τους επιστρέφουν τα χρήματα τους. Είναι δυνατόν αλλα θα χρειαστεί πολύ ακριβό μηχανάκι που θα σου μετατρέπει το αναλογικό σε ψηφιακό... που αποκλείεται να το κάνει 100% σωστά :P (προσωπική μου άποψη από τις γνώσεις που έχω φυσικά:) )