nikos330 Δημοσιεύτηκε January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2010 θελω την βοηθεια σας,εχω ενα laptop με εξοδο vga και η τηλεοραση μου εχει αφτες της εισοδους http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156377 με τη τροπο μπορω να κανω συνδεση?πηγα στο multirama και μου ειπαν δεν γινετε. Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Η τηλεοραση σου εχει HDMI/DVI input αρα με εναν μικρο ανταπτορα απο dvi σε vga θα κανεις αυτο που θες:) Π.Χ. αυτο ξερω γω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Οταν συνδεω στην tv to laptop με vGA εχω μαυρα πλαισια στο πλαι.. Οταν συνδεω με hdmi πιανει ολη την οθονη και ειναι τελεια.. Ομως το ενα λαπτοπ που εχει μονο vga υπαρχει καποια ρυθμιση να δειχνει full screen? Η τηλεοραση ειναι sony z5500, 40 intzon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Οταν συνδεω στην tv to laptop με vGA εχω μαυρα πλαισια στο πλαι.. Οταν συνδεω με hdmi πιανει ολη την οθονη και ειναι τελεια.. Ομως το ενα λαπτοπ που εχει μονο vga υπαρχει καποια ρυθμιση να δειχνει full screen? Η τηλεοραση ειναι sony z5500, 40 intzon Φιλε ίσος να μην φταίει η τηλεόραση, μπορεί να χρειάζεται κάποια ρύθμιση από το λογισμικό της κάρτας γραφικών σου. τι κάρτα γραφικών έχεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 H καρτα γραφικων που εχει το Laptop ειναι η nvidia geForce Go7600 Εγω παλι πιστευω επειδη ειναι αναλογικη η θυρα δεν το δειχνει full screen.. Γιατι στο αλλο λαπτοπ χωρις να κανω κατι,με το hdmi ηταν κατευθειαν full screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Ακριβώς γι αυτό πρέπει να κανεις την ρύθμιση... δεν ρυθμίζεται μονο του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. January 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Η τηλεοραση σου εχει HDMI/DVI input αρα με εναν μικρο ανταπτορα απο dvi σε vga θα κανεις αυτο που θες:) Π.Χ. αυτο ξερω γω οταν τους το ειπα στο multirama μου απαντησαν:Αυτο που λες ειναι αδυνατον με ανταπτορα, γιατι το hdmi ειναι ψηφιακο σημα εικονας και ηχου , ενω το vga αναλογικο μονο εικονας. Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Ακριβώς γι αυτό πρέπει να κανεις την ρύθμιση... δεν ρυθμίζεται μονο του.. Ευχαριστω πολυ, παιζει full screen επιτελους!!! Αλλα φαινεται ξεκάθαρα η διαφορα μεταξυ hdmi και vga!!! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Ευχαριστω πολυ, παιζει full screen επιτελους!!! Αλλα φαινεται ξεκάθαρα η διαφορα μεταξυ hdmi και vga!!! :-) δοκίμασε να βάλεις την ανάλυση σου στο full.. δεν νομίζω να δεις διαφορα με το hdmi:rolleyes: οταν τους το ειπα στο multirama μου απαντησαν:Αυτο που λες ειναι αδυνατον με ανταπτορα, γιατι το hdmi ειναι ψηφιακο σημα εικονας και ηχου , ενω το vga αναλογικο μονο εικονας. έχουν δίκιο φιλε Nίκο. Υπάρχουν μερικοί ανταπτορες στο internet αλλα εγώ δεν πείθομαι ότι θα δουλέψουν όλα ok:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. January 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 έχουν δίκιο φιλε Nίκο. Υπάρχουν μερικοί ανταπτορες στο internet αλλα εγώ δεν πείθομαι ότι θα δουλέψουν όλα ok:shifty: αμα το κανω vga με scart θα δουλεψει? Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 οταν τους το ειπα στο multirama μου απαντησαν:Αυτο που λες ειναι αδυνατον με ανταπτορα, γιατι το hdmi ειναι ψηφιακο σημα εικονας και ηχου , ενω το vga αναλογικο μονο εικονας. Stο λινκ που εδωσες λεει οτι η τιβι σου εχει DVI input . αρα πρεπει να εχει μια τετοια υποδοχη (ελεγξε το) αρα κανει ο ανταπτορας που σου ειπα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Αυτο που πιθανοτατα θα δουλευε, θα ηταν Vga--> S-Video και μαλλον vga-->scart. Για vga-->dvi σε TV δυσκολο γιατι ειναι θεμα της συσκευης που στελνει το σημα(αναλογικο) αλλα και παλι δεν ειμαι απολυτως σιγουρος. Τωρα σχετικα με το hdmi και vga που αναφερθηκε προηγουμενως, διαφορα υπαρχει και συνηθως ειναι και ευδιακριτη με το ματι. Εκει που συνηθως δεν φαινεται ειναι μεταξυ hdmi --> hdmi και dvi-->hdmi γιατι και στις 2 περιπτωσεις το σημα ειναι ψηφιακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 αμα το κανω vga με scart θα δουλεψει? Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα! Ότι βρείς μέσα στο internet είναι για τα μπάζα κανένα δεν δουλεύει. Εδώ στην κύπρο τα πουλούνε σε μεγάλα μαγαζιά δήθεν ότι δουλεύουν... πολλοί από τους φίλους μου το πίστεψαν και το αγόρασαν και το χειρότερο δεν τους επιστρέφουν τα χρήματα τους. Είναι δυνατόν αλλα θα χρειαστεί πολύ ακριβό μηχανάκι που θα σου μετατρέπει το αναλογικό σε ψηφιακό... που αποκλείεται να το κάνει 100% σωστά :P (προσωπική μου άποψη από τις γνώσεις που έχω φυσικά:) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. January 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 δωκιμασα vga σε scart αλλα τιποτα Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts