Jump to content

Παιδιά S.O.S. !

christ-k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ακούστε το πρόβλημά μου και παρακαλώ δώστε κάποια λύση γιατί τα έχω "παίξει" και δεν ξέρω τι μπορώ περισσότερο να κάνω...

Το πρόβλημα (γιά το οποίο μπορεί να έχω και εγώ ένα μέρος από την ευθύνη) ξεκίνησε όταν κάποια στιγμή βγήκε ένα περίεργο πινακάκι στην οθόνη του υπολογιστή, ενώ ήμουν off line και τσέκαρα ή αποτσέκαρα κάποιες ενδείξεις στα γρήγορα....(κακώς βέβαια....)

Από εκεί και μετά μόλις κλείνω την σύνδεση με το ίντερνετ, αυτή ή ξαναανοίγει άμεσα αυτόματα μόνη της και κάνει επανασύνδεση ή μολις πατάω το πλήκτρο turn off του pc και πριν πατήσω την επιβεβαίωσή του....Αυτό γίνεται περίπου τρείς φορές συνεχόμενες..(Cancel....Cancel....Cancel...), αλλά μπορεί να συμβεί και αργότερα σε ανύποπτο χρόνο....

Έχω προσπαθήσει μέσα από τις ιδιότητες της σύνδεσης να βρώ κάποια άκρη, έχω κάνει restore sto pc, scan me to ad-aware, αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα....Έχω ακυρώσει και την αυτόματη επανασύνδεση όταν δεν μπορεί να βρει τον παροχέα....Να διαγράψω την σύνδεση (panafonet) και να την ξαναδημιουργήσω; Τι άλλο μπορώ να κάνω;;; :worry:

Ευχαριστώ προκαταβολικά γιά τις προσπάθειές σας.... :)

Υ.Γ. Η σύνδεση που επανακινείται μόνη της είναι η βασική μου της panafonet και όχι κάποια "περίεργη" 'αλλη....

Den nomizo oti me ti diagrafi tis sindeseis tha petiheis kati..

To ehei enas filos mou to provlima kai den mporesa na tou kano tipota.

Afou apivdisa tou proteina tin efkoli lisi...

Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (19 Φεβ. 2004 , 13:27)

Den nomizo oti me ti diagrafi tis sindeseis tha petiheis kati..

To ehei enas filos mou to provlima kai den mporesa na tou kano tipota.

Afou apivdisa tou proteina tin efkoli lisi...

Έχω κολλήσει κανένα περίεργο ιό;;; :cry:

Ποιά είναι η εύκολη λύση;;; :worry:

Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι η ρύθμιση που έκανες κατά λάθος είναι σε κάποιο πρόγραμμα να ανοίγει τη σύνδεση όταν την χρειάζεται. Μπορεί να είναι διάφορα πράγματα βέβαια. Μπορεί να είναι και κάποια λειτουργία των windows, π.χ. το windows update. Ίσως αν το έχεις βάλει στο εντελώς αυτόματο να κάνει κάτι τέτοιο. Γενικά έλεγξε και προγράμματα που κατεβάζουν updates από το δίκτυο π.χ. antivirus.

Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζα και εγω αλλα μαλλον σε μικροτερο βαθμο! Πρεπει μαλλον να εχεις Windows Xp ετσι δεν ειναι? Για καποιο λογο στα XP, οταν ενα προγραμμα (συνηθως spyware) η και τα ιδια τα Xp χρειαζονται συνδεση με το internet, ενεργουν αυτοβουλως και χωρις να εμφανιζεται καμια προειδοποιηση ξεκινουν συνδεση με το internet μεσω της default συνδεσης.

Περα απο τον εκνευρισμο που προκαλει η παραπανω κατασταση (εμφανιζεται καθε 1-2 δευτερολεπτα το πλαισιο που εμφανιζεται οταν γινεται συνδεση ασταματητα εως και 20-30 φορες) θελει ιδιαιτερη προσοχη γιατι μπορει καποιο απο αυτα τα spyware να εγκαταστησουν καποιο dialer και να κανει κληση στη Ζιμπαμπουε -ας πουμε- και να ερθει ο λογαριασμος του πΟΤΕ μερικα μυρια!

Αυτα που εκανα εγω για να προστατεψω τα νευρα μου αλλα και την τσεπη μου, ηταν φυσικα να κλεινω το μοντεμ οταν δεν χρησιμοποιω το Η/Υ (ειναι σχεδον παντα ανοιχτος) και οταν η κατασταση δεν πηγαινε αλλο και το μηνυμα για επανασυνδεση εμφανιζοταν παραπανω απο 30 φορες εσβηνα ολες τις συνδεσεις και ησυχαζα! Πολυ σπασιμο νευρων! Ξερεται τι ειναι εκει που παιζεις Need for speed underground να σε πεταει στα Windows για να συνδεθει στο Internet???? :mad: :mad:

Τωρα τελευταια αφου εσβησα το Kazaa και εβαλα ad-aware η κατασταση εχει βελτιωθει αισθητα!

Μαλλον spyware μυριζομαι....

Κατεβασε το Ad-aware και το spybot κανε ενα τους ενα update και βαλτα να ψαξουν το μηχανημα σου. Αν μετα απο αυτο συνεχιστει ξαναγραψε εδω να δουμε τι θα κανουμε.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Τι Windows έχεις ; Κοίταξε στο Control Panel, Internet Settings, Connections αν έχεις τσεκαρισμένη την "Nevel Dial a connection" επιλογή. Μήπως τρέχει ο task scheduler ; Αν ναι, πρέπει να σου βγαίνει ένα εικονίδιο στο taskbar που μοιάζει με παράθυρο των windows σε μικρογραφία. Ανοιξε το, και δες τι είναι προγραμματισμένο να τρέχει - σβήσε αυτά που δεν θες. Μπορείς να τον απενεργοποιήσεις και τελείως, πηγαίνοντας στο μενού Advanced και επιλέγοντας "Stop using task scheduler". Μπορεί βέβαια κάποιο πρόγραμμα πριν κλείσει ο υπολογιστής να τον ενεργοποιεί και πάλι αλλά δες το πρώτα και πες μας..

Μιχάλης :alien:

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ FIREWALL ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΖΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΤΟ ZONEALARM ΠΡΟΤΕΙΝΩ.ΕΦΟΣΟΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΝΑΡΞΗ/ΕΚΤΕΛΕΣΗ/msconfig/εκκινηση και μετα αποτσεκαρησε οποια επιλογη ειναι σχετικη με τα προγραμματα τα οποια ζητουν internet access.AN ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ AD-AWARE 6(FREEWARE ) ΤΟΤΕ ΒΡΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ(LAVASOFT).KANTO KAI ENA UPDATE ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΙΘAΝΟ SPYWARE .

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΦΙΛΙΚΑ ΝΙΚΟΣ

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Αν μπορείς μη γράφεις με κεφαλαία, είναι πολύ κουραστικό και είναι σα να φωνάζεις.

To zonealarm ελέγχει ποιό πρόγραμμα ζητάει πρόσβαση στο internet όχι πιο κάνει dial μια σύνδεση.

οκ συγγνωμη,δεν το ηξερα.Συμφονω οτι το zone alarm βλεπει ποιο προγραμμα ζητα access στο δικτυο αλλα συνηθως αυτο που θα ζητησει συνδεση στο interneτ μπορει εφοσον το τρεξεις και κανεις καποια ρυθμιση π.χ. at the startup register. να κανει και απο μονο του συνδεση καθε φορα.
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan (19 Φεβ. 2004 , 14:34)

Τι Windows έχεις ; Κοίταξε στο Control Panel, Internet Settings, Connections αν έχεις τσεκαρισμένη την "Nevel Dial a connection" επιλογή.

Και σε μενα ειναι τσεκαρισμενη αυτη η επιλογη αλλα παλι συνδεση κανει κανονικα! Κατι τρεχει με τα Xp μαλλον και σε συνδιασμο με καποιο spyware εχουμε ολη αυτη την παραπανω κατασταση! :mad: :mad: :mad:

φιλε μου το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα!

δεν κατάφερα τίποτα.....

μόνο με φορματ διορθώθηκε το πρόβλημα :(

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Mηπωε εχεις ενεργοποιησει το αυτοματο update των Windows ή καποιου antivirus? διαφορετικα Αdware + spycop αν και αυτα δεν κανουν τιποτα τοτε μονο η λυση της απογνωσης μενει FORMAT

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Δεύτερη προσπάθεια: Κατέβασε το πρόγραμμα EndItAll 2 και βάλε το να κλείσει όλα τα προγράμματα που τρέχουν. Κλείσε τον υπολογιστή. Αν ΔΕΝ στο ξανακάνει, σημαίνει ότι το κάνει κάποιο πρόγραμμα που τρέχει στην μνήμη, αλλίως προέρχεται από τα ίδια τα windows.. (πιστεύω :) )

Μιχάλης :alien:

Παιδιά ευχαριστώ γιά τις εκδοχές σας....Να πω ακόμα κάποια πράγματα....

Πράγματι έχω Χp home...To περίεργο dial, ποτέ δεν γίνεται μόλις ανοίγω το pc, αλλά μόνο όταν έχω συνδεθεί και μετά αποσυνδεθώ και ιδίως όταν πάω να κλείσω το pc , στην επιβεβαίωση του turn off....

Δώστε μου λινκ προγραμμάτων....Ευχαριστώ..... :)