angeloskg Δημοσιεύτηκε January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 1, 2010 Τι λειτουργικο συστημα εχετε ? Other Windows OS = Windows 3.1 /95/98/2000/NT Other OS = BSD(freeBSD openBSD ) ,DOS ,Solaris, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Windows 7 στο βασικό desktop, Windows Vista στο laptop, Windows XP σε άλλα τρία desktop και στο netbook. Απ' ότι βλέπετε είμαι όλος στην πρώτη ομάδα εκτός από μία εξαίρεση που δεν ανέφερα. Έχω επίσης ένα αρχαίο desktop που έχει Windows 2000... Από τα Vista δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Αντιθέτως τα XP ήταν πολύ γρήγορα, αν και δεν είχαν τα εφέ των Vista, αλλά τα 7 συνδυάζουν τα εφέ των Vista και την ταχύτητα των XP. Mac και Linux δεν είχα ποτέ, κυρίως λόγω εφαρμογών και περισσότερο παιχνιδιών, γιατί όλα σχεδόν κυκλοφορούν για Windows. my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeloskg Δημ. January 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Windows 7 στο βασικό desktop, Windows Vista στο laptop, Windows XP σε άλλα τρία desktop και στο netbook. Απ' ότι βλέπετε είμαι όλος στην πρώτη ομάδα εκτός από μία εξαίρεση που δεν ανέφερα. Έχω επίσης ένα αρχαίο desktop που έχει Windows 2000... Από τα Vista δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Αντιθέτως τα XP ήταν πολύ γρήγορα, αν και δεν είχαν τα εφέ των Vista, αλλά τα 7 συνδυάζουν τα εφέ των Vista και την ταχύτητα των XP. Mac και Linux δεν είχα ποτέ, κυρίως λόγω εφαρμογών και περισσότερο παιχνιδιών, γιατί όλα σχεδόν κυκλοφορούν για Windows. βασικα ολοι θα ψηφισουν τα windows :!: απλα θελω να δω ποιοι εχουν διαφορετικα ΛΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasta38 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Be OS!!!!!!!!!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Υπάρχει παρόμοιο topic εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222378 Επειδή όμως καλύπτει μόνο τα windows, κλειδώνονται και τα δύο topics και θα ανοίξει άλλο που να καλύπτει (όσο αυτό είναι δυνατόν) όλες τις περιπτώσεις. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts