akis29 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Γεια σας παιδια. Ψαχνω εδω κ λιγες μερες να βρω ενα laptop καινουργιο αλλα παλιο μοντελο. Ας ειναι κ το 2006 μοντελο δεν με πειραζει.Οπου κ να εψαξα ολα ειναι ανακατασκευασμενα η μεταχειρισμενα. Δηλαδη ολα τα παλια τα laptop εχουνε πουληθει?Δεν μπορω να καταλαβω γτ δεν τα βγαζουν για πωληση. Αν ξερει καποιος καποιο site η αν εχει ακουσει κατι σχετικο παρακαλω να με ενημερωσετε. Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 δεν τα βγαζουν για πωληση γιατι δεν εχουν κερδος.αν ενας καινουργιος υπολογιστης κανει (για μετριο μοντελο) 500ε το μοντελο του 2006 ποσο θα κανει? 200ε?δεν συμφερει.καλη επιλογη ειναι και τα ανακατασκευασμενα.γιατι δεν θελεις μεταχειρισμενο?υπαρχουν καλες ευκαιριες για ελαφρυ μεταχειρισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis29 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 1ον)Εχω αγορασει κατι μεταχειρισμενο(οχι υπολογιστη) και δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος. 2ον)Επειδη εχω κ εγω πολλα ΣΤΟΚ προιοντα,δεν μπορω να καταλαβω γτ δεν τον συμφερει.Ειναι ενα προιον αγορασμενο π.χ. το 2006,οσο κ να το αγορασε,ειναι ενα πληρωμενο προιον.Οποτε εαν το πουλησει σημερα π.χ. 150 ευρω ειναι σαν να εβγαλε μεροκαματο 150 ευρω απο το πουθενα. Δεν ξερω αν καταλαβαινεις το σκεπτικο μου. Απο την αλλη ισως να τους περνουν οι εταιρειες πισω για ανακυκλωση,δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 EΠΕΙΓΟΝ γεια σας εχω ενα λαπτοπ toshiba satellite l500d 153 m300 και θελω να το ΞΑΝΑκανω φορματ .Ετσι η επιδιορθωση συστηματος που ειχα χαθηκε.Μου ειχαν δωσει ενα αλλο τετοιο cd αλλα ειχε τα 32 bit.Τη μου συμβουλευετε να κανω :φορματ απο την αρχη η να χρησιμοποιησω το cd αυτο.(θελω να εχει και τα πορογραμματα της toshiba) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khr1s Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Γεια σας , θα ηθελα να με βοηθησετε στην επιλογη ενος απο τα δυο παρακατω η κανενος παραπλησιου σε δυνατοτητες και μεγεθος laptop-netbook . 1)Lenovo Ideapad S205http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=21891&catid=556 Στα + του η μνημη ram που ειναι 3 Gb DDR3 και περνει εως 8 , το bluetooth , η 11.6 οθονη , τα win home premium και το μεγαλο πλεονεκτημα του επεξεργαστη που ειναι ο AMD fusion E-350 1.66GHz που συνοδευεται απο μια καρτα ΑΤΙ 6310.7 Στ αρνητικα διαβασα κατι για προβληματα στη συνδεση wifi με προβλημα στην ληψη συματος και κατι σχολια για το πληκτρολογια αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο θεμα . Τιμη 369 € 2)ΑCER ASPIRE ONE 722http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=22128&catid=556 Στα συν του Acer η μεγαλυτερη μπαταρια του που κραταει 6-7 ωρες ενω του lenovo 4-5 και η πιο προσεγμενη κατασκευη . Και αυτο φοραει επεξεργαστη AMD αλλα τον C-50 που ειναι στο 1 GHz και φοραει και GPU ATI 6250 που πρεπει να ειναι πιο παλια απο του lenovo . Kαι αυτο ερχετε με HDMI και Win Home premium αλλα 2 Gb ram Στα αρνητικα η χειροτερη καμερα , και οι επιδοσεις αλλα και η πιθανη ελειψη bluetooth . Tιμη 387€ To netbook θα χρησιμοποιητε για browsing, λιγες ,ταινιες μερικα παρα πολυ ελαφρια και παλια games ( για τα αλλα εχω το desktop που ειναι τουμπανο με i7 και 9800Gt ) και το περνω για msn , browsing οπως ειπα καμια ταινεια , λιγη μουσικη και τετοια , Η οθονη πιστευω πως ειναι oκ στις 11,6 καθως 10.1 ειναι αρκετα μικρες και σιγουρα θελω να μην εχει κολληματα οταν κανω βασικες εργασιες πχ βιντεο surfing chat skype οχι πολυπλοκα προγραμματα και τετοια . Θα το περνω σε κανα ταξιδακι η αμα βαριεμαι να πηγαινω να ανοιγω το desktop μου και θελω μονο να μπω στο ιντερνετ και οχι επιδοσεις, Παρακαλω οσοι γνωριζεται κατι παραπανω βοηθειστε γιατι ειμαι 16 και σιγουρα δεν εχω τις γνωσεις σας αν και ασχολουμαι ολη μερα με την τεχνολογια . Mπορει να εχετε και εμπειριες απο lenovo η Αcer . Eψαξα και για το hp Dm1 αλλα απο Ελλαδα δεν βρηκα τιποτα :( Ευχαριστω προκαταβολικα . Υ/Γ Ταβανι στην τιμη ειναι τα 400€ αλλα αμα μπορω να γλιτωσω μερικα γιατι οχι , Παιδια καποιος να με βοηθησει γιατι θελω να το παραγκειλω συντομα να το εχω τα Χριστουγεννα :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 1ον)Εχω αγορασει κατι μεταχειρισμενο(οχι υπολογιστη) και δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος. 2ον)Επειδη εχω κ εγω πολλα ΣΤΟΚ προιοντα,δεν μπορω να καταλαβω γτ δεν τον συμφερει.Ειναι ενα προιον αγορασμενο π.χ. το 2006,οσο κ να το αγορασε,ειναι ενα πληρωμενο προιον.Οποτε εαν το πουλησει σημερα π.χ. 150 ευρω ειναι σαν να εβγαλε μεροκαματο 150 ευρω απο το πουθενα. Δεν ξερω αν καταλαβαινεις το σκεπτικο μου. Απο την αλλη ισως να τους περνουν οι εταιρειες πισω για ανακυκλωση,δεν ξερω. Καταστημα που να πουλαει stock δεν θα βρεις. Tο πλαισιο που και που εχει εκθεσιακα μοντελα αμα θες και επισης καμια φορα δινει stock ηλεκτρονικες συσκευες η Ηλεκτρονικη, αλλα οχι μοντελα του 2006 απλως κομματια που μενουν στα ραφια και πρεπει να αδειασουν για να ερθουν τα νεα. Παλιοτερα μοντελα υπολογιστων πολυ πιθανον να βρεις σε μικροκαταστηματα που πουλανε υπολογιστες αλλα δεν νομιζω πως οι τιμες θα ειναι στα 150-200€. EΠΕΙΓΟΝ γεια σας εχω ενα λαπτοπ toshiba satellite l500d 153 m300 και θελω να το ΞΑΝΑκανω φορματ .Ετσι η επιδιορθωση συστηματος που ειχα χαθηκε.Μου ειχαν δωσει ενα αλλο τετοιο cd αλλα ειχε τα 32 bit.Τη μου συμβουλευετε να κανω :φορματ απο την αρχη η να χρησιμοποιησω το cd αυτο.(θελω να εχει και τα πορογραμματα της toshiba) Αυτο το cd ποιος στο εδωσε? Η Toshiba? Αν ναι πιθανον να εχει και τα προγραμματα της, αλλιως τα κατεβαζεις και απο το site της. Απο εκει και περα αν δεν εχεις 4+GB RAM και δεν σκοπευεις να βαλεις τοτε βαλε αυτη την εκδοση αλλιως πρεπει να βαλεις 64bitη για να αναγνωρισει ολη τη μνημη. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Παιδια καποιος να με βοηθησει γιατι θελω να το παραγκειλω συντομα να το εχω τα Χριστουγεννα :cry: το specialprice.gr που εχει ο φιλος στα Links αξιζει παιδια? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Εγώ θα αντιπρότεινα αντί για αυτά τα 2 να προτιμήσεις ένα στις 13'' Lenovo Edge 13 που έχει Core i3, 4GB RAM και είναι στη σειρά Thinkpad που έχει και τη γνωστή μπίλια (για τον κέρσορα). Στα Media Markt στο Μαρούσι τον είχα δει την προηγούμενη εβδομαδα στα €399 με 4GB RAM. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει ακόμα, αλλά στον Κωτσόβολο, με αγορά μέσω ίντερνετ τον έχει €449 με 2 GB RAM. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10099050 Μόνη μου ένσταση το σέρβις της Λενόβο στην Ελλάδα. Ελπίζω να μην το χρειαστεις... Edited December 13, 2011 by elephant Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ευχαριστω προκαταβολικα . Υ/Γ Ταβανι στην τιμη ειναι τα 400€ αλλα αμα μπορω να γλιτωσω μερικα γιατι οχι , Εγώ θα αγόραζα το 1ο...για λόγους επέκτασης και οθόνης και θα συμβιβαζόμουν με την cpu. ;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khr1s Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Εγώ θα αγόραζα το 1ο...για λόγους επέκτασης και οθόνης και θα συμβιβαζόμουν με την cpu. ;) Δηλαδη ο Ε-350 ειναι υποδεεστερος του C-50? και στην οθονη ιδια εχουνε νομιζω :worry: Εγώ θα αντιπρότεινα αντί για αυτά τα 2 να προτιμήσεις ένα στις 13'' Lenovo Edge 13 που έχει Core i3, 4GB RAM και είναι στη σειρά Thinkpad που έχει και τη γνωστή μπίλια (για τον κέρσορα). Στα Media Markt στο Μαρούσι τον είχα δει την προηγούμενη εβδομαδα στα €399 με 4GB RAM. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει ακόμα, αλλά στον Κωτσόβολο, με αγορά μέσω ίντερνετ τον έχει €449 με 2 GB RAM. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10099050 Μόνη μου ένσταση το σέρβις της Λενόβο στην Ελλάδα. Ελπίζω να μην το χρειαστεις... Φιλε δυστηχως μενω μυτιληνη και εδω media markt δεν παιζει :/ ωραια η προταση σου αλλα νομιζω οτι ειναι 15" και ξεφευγει και στην τιμη γιατι παμε 450 € και δυσκολευει το πραγμα :cry: Για αυτο ηθελα κατι μικρο :D Edited December 14, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Έχεις δίκιο. 13άρι είναι αυτό στο Media Markt. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khr1s Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Έχεις δίκιο. 13άρι είναι αυτό στο Media Markt. Δεν ξερω ποιο να παρω ρε παιδια . Λετε να το ρισκαρω για το Lenovo και αν εχει προβλημα το wifi να βαλω ενα usb adaptor να τελειωνει η δουλεια ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Δηλαδη ο Ε-350 ειναι υποδεεστερος του C-50? και στην οθονη ιδια εχουνε νομιζω :worry: 1,66ghz vs 1ghz όπως γράφεις...;):X Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Αν είχατε 900 ευρώ και θέλετε να αγοράσετε ένα laptop που δεν θα το βαρεθείτε εύκολα, καθώς θα έχει όλα τα σύγχρονα στάνταρ χαρακτηριστικά, ποιο θα ήταν αυτό; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Αν είχατε 900 ευρώ και θέλετε να αγοράσετε ένα laptop που δεν θα το βαρεθείτε εύκολα, καθώς θα έχει όλα τα σύγχρονα στάνταρ χαρακτηριστικά, ποιο θα ήταν αυτό; http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Apple-Macbook-Air-Aluminum-MC506GR-MC506GR-Z0JK000FZ.htm http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L755-12d-Modena-Red-PSK2YE-02D00JG.htm αυτα τα 2;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 To mac φυσικά είναι κορυφαίο, αλλά με 11.6 ίντσες θα παιδευτώ πολύ :) Το toshiba φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, αλλά με μια άλλη κάρτα γραφικών κάτι γινόταν... είμαι δύσκολος στην αγορά! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 apple και απο μενα γιατι θα ειναι κατι πρωτογνωρο για σενα(ισως και να το χεις δουλεψει,αλλα αλλιως να το εχεις στη καθημερινοτητα σου) πιστευω θα το βαρεθεις πολυ πιο αργα απ οτι τα windows.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Oκ, συμφωνώ απόλυτα τα mac δεν έχουν καμιά επαφή με τα windows, αλλά για την ώρα θέλω ένα laptop με οθόνη τουλάχιστον 15 ιντσών, επεξεργαστή intel i5 και καλή κάρτα γραφικών. Τα χρήματα αρκετά περιορισμένα, στα 900 ευρώ. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Nagata δεν νομιζω πως υπαρχει laptop ή υπολογιστης που να βαριεσαι. Το θεμα ειναι να σου κανει τη δουλεια σου σε βαθος χρονου απ' οτι καταλαβα. Μιας και το ξερεις πολυ καλα πως η τεχνολογια εχει καθημερινη εξελιξη και αναπτυξη, οποτε οτι και να παρεις τωρα σε 1 χρονο θα ειναι παλιο. Μια ερωτηση οταν λες καλη καρτα γραφικων? Για gaming? Αν ναι αυτα δυστυχως πληρωνονται ακριβα. Οπως και να εχει εγω σου προτινω της Lenovo το V570 ειναι πανω κατω σε αυτα που ψαχνεις, με δυνατη cpu, αξιοπρεπεστατη καρτα γραφικων της Nvidia με 1GB μνημη και σχετικα φτηνο (μην κοιτας την τιμη του multirama το βρισκεις και φθηνοτερα αμα ψαξεις). Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Βασικά πιο πολύ το βαριέμαι στην εμφάνιση το laptop, το θέλω να είναι ιδιαίτερα κομψό ( δικό μου κόλλημα αυτό φυσικά). Από εκεί και πέρα το lenovo μια χαρά φαίνεται, αλλά θα κάνω μια βόλτα αύριο από κανά δυο μαγαζιά και το επανεξετάζουμε το θέμα γιατί επείγει! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Βασικά πιο πολύ το βαριέμαι στην εμφάνιση το laptop, το θέλω να είναι ιδιαίτερα κομψό ( δικό μου κόλλημα αυτό φυσικά). Από εκεί και πέρα το lenovo μια χαρά φαίνεται, αλλά θα κάνω μια βόλτα αύριο από κανά δυο μαγαζιά και το επανεξετάζουμε το θέμα γιατί επείγει! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παρε το Dell που αλλαζει καπακια τοτε! :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Kαθόλου κακή η σκέψη αυτή για το Dell :D Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Είναι φυσιολογικό η μπαταρία του λάπτοπ μου να κρατάει μόνο 2,5 ώρες? Έχω το acer travelmate5330 15,4'. Της αδερφής μου το μικρό το acer της κρατάει 4+ ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Είναι φυσιολογικό η μπαταρία του λάπτοπ μου να κρατάει μόνο 2,5 ώρες? Έχω το acer travelmate5330 15,4'. Της αδερφής μου το μικρό το acer της κρατάει 4+ ώρες... Τα netbooks παντα ειχαν μεγαλυτερη αυτονομια. Αλλα και 2.5 ωρες που κραταει η δικια σου μια χαρα ειναι! Ποσα cells εχει? Ποσο χρονων ειναι η μπαταρια? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Τα netbooks παντα ειχαν μεγαλυτερη αυτονομια. Αλλα και 2.5 ωρες που κραταει η δικια σου μια χαρα ειναι! Ποσα cells εχει? Ποσο χρονων ειναι η μπαταρια? Cells τι θα πει? Το καλοκαίρι το αγόρασα καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts