giothesuper Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Ειμαι μεταξυ Turbo-X και Dell, οχι σε χαρακτηριστικα αλλα σαν συνολο / ποιοτητα / κλπ. Στα τεχνικα χαρακτηριστικα εχω βρει αυτα που θελω σε παρομοιες τιμες και στις δυο μαρκες, οποτε ενταξει με αυτο. Θελω ομως εμπειριες + γνωμες (εμπεριστατωμενες) οσων αφορα την ποιοτητα και την αντοχη, αλλα και τα σερβις και οτι αλλο μπορει να βοηθησει στην αποφαση, σχετικα με τα Turbo-X... Καλοδεχουμενο και οτι σχετικο θελετε για τα Dell τα οποια εχω σε καλυτερη υποληψη. :) εννοειται ντελ...πολυ μεγαλη διαφορα;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 πλακα μας κανεις; σα να συγκρινεις lada με mercedes είναι xaxaxa εννοειται ντελ...πολυ μεγαλη διαφορα;) ok παιδια, φτανουν αυτα, μου ειπαν κ αλλοι τα ιδια πιο αναπτυγμενα σε συζητηση, οποτε εχω καλυφθει.. νομιζω ηταν λιγο αυτονοητη η απαντηση σε αυτη την συγκριση τουλαχιστον.. :p ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Καλησπερα παιδια... ψαχνω οτι καλυτερο μπορω να βρω σε μεγεθος 12-13 ιντσες με τις εξης προυποθεσεις... 1) Τιμη γυρω στα 500... ταβανι 550 2) Οσο το δυνατον μεγαλυτερη αυτονομια (Ισως το πιο σημαντικο κριτηριο) 3) Λογικη επεξεργαστικη ισχύ και μνημη η χρηση του δεν θα ειναι για παιχνιδια φυσικα αλλα για απλη καθημερινη χρηση επειδη εσεις γνωριζετε τι προτινετε? ΜΟΝΟ απο ελληνικο μαγαζι και οχι απο σελιδες εξωτερικου Σας ευχαριστω Είναι πολλά τα 550 για ένα λάπτοπ 13 ίντσες και δεδομένου ότι δεν σε νοιάζουν ιδιαίτερα τα χαρακτηριστικά. Πριν 3 μήνες πήρα ένα acer travelmate5330 15,6' 320ευρώ. Κι εγώ για απλή χρήση το ήθελα. Όλοι μου έλεγαν να πάρω ένα καλύτερο κι ότι θα το μετανιώσω. Βλακείες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Γνώμη μου είναι εφόσον δεν το θες για παιχνίδια και γενικά για "σκληρή χρήση" πάρε ένα με μεγαλύτερη οθόνη αφού διαθέτεις και αρκετά χρήματα. Αλλά και πάλι μη δώσεις τόσα. Αν θες ντε και καλά να χαλάσεις 500 ευρώ, πάρε κι ένα κινητό. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Εχω μια ερωτηση προς σχετικους του ειδους, μιας κι εγω δεν εχω ασχοληθει ποτε με "ξεκοιλιασμα" υπολογιστη, με μελετη των μητρικων καρτων και αναβαθμιση υπολογιστων. Διαθετω ενα netbook Toshiba NB200, το οποιο γενικα σε επιδοσεις επεξεργαστη ειναι ανωτερο απο ενα συνηθισμενο tablet αυτης της εποχης. Παρολα αυτα, σερνεται ασυστολα και αδικαιολογητα. Μια σκεψη μου λοιπον ηταν η χρηση ενος SSD, ωστε να φορτωσω εκει windows και προγραμματα. Πρωτον και κυριοτερον, ειναι εφικτο ; Γνωριζετε δηλαδη αν "κουμπωνει" στην μητρικη κτλ ; Δευτερον, μια τετοια αλλαγη θα ειχε τις αναμενομενες επιδοσεις ; Δηλαδη επιδοσεις οπως αυτες που ακουω για ενα Viewpad V10, tablet με windows 7 home premium που δεν καταλαβαινει τιποτα, τ'ακουω κι εγω αυτα και δαγκωνομαι. Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Τι λειτουργικο τρεχεις? Αν ειναι XP βαλτου 3GB μνημη, και ασε τους SSD για αλλους υπολογιστες. Επισης για να σερνεται ασυστολα και αδικαιολογητα σημαινει οτι κατι εχει! Δεν νομιζω οτι το εκανε απο την αρχη αυτο? Αρα μαλλον πρεπει πρωτα να βρεις το προβλημα και μετα τη λυση! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Τι λειτουργικο τρεχεις? Αν ειναι XP βαλτου 3GB μνημη, και ασε τους SSD για αλλους υπολογιστες. Επισης για να σερνεται ασυστολα και αδικαιολογητα σημαινει οτι κατι εχει! Δεν νομιζω οτι το εκανε απο την αρχη αυτο? Αρα μαλλον πρεπει πρωτα να βρεις το προβλημα και μετα τη λυση! :) Δεν μιλαω για viruses και σκουπιδια μεσα στο λειτουργικο, μιλαω καθαρα και μονο για αποψη επιδοσεων. Δεν μπορει να μου λεει γνωστος μου με Viewpad v10, με τον ιδιο CPU σχεδον, οτι εκεινου τρεχει και σαν τον Κεντερη και κανει booting σε 10 sec κι εμενα να θελει 3-4 λεπτα, κι ενω εχω πειραξει τις ρυθμισεις εκκινησης. Εχει αυτη τη στιγμη windows 7, ειχε 1 GB μνημη του βαλα ακομα 1 GB οποτε ειμαι στα 2 αυτη τη στιγμη. Με την προσθηκη RAM φυσικα και ειδε μια μικρη βελτιωση, αλλα οχι σπουδαια πραγματα. Δεν θελω να το δωσω, ειναι πολυ χρησιμο εργαλειο με πολυ ανθεκτικη μπαταρια παραδοξως, 2 χρονια ακομα θα θελα να μπορει να με εξυπηρετει αναλογως ! Αρα θα βοηθουσε τελικα ο SSD ; Το βασικοτερο που θελω να μαθω ειναι αν δεχεται στην τελικη SSD. Edited December 7, 2011 by inactiveaccount25012014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Τωρα στα κοντα λεω να παρω καινουριο λαπτοπ. Κοιταω για κατι σε 17 αρκετα δυνατο για να το κρατησω καιρο, προτιμω να παρω κατι καλο και να αργησω να το αλλαξω. Αυτα τα 2 ειναι αυτα που μου τραβηξαν τη προσοχη http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12945 http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12413 Aξιζει να παω σε alienware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Τωρα στα κοντα λεω να παρω καινουριο λαπτοπ. Κοιταω για κατι σε 17 αρκετα δυνατο για να το κρατησω καιρο, προτιμω να παρω κατι καλο και να αργησω να το αλλαξω. Αυτα τα 2 ειναι αυτα που μου τραβηξαν τη προσοχη http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12945 http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12413 Aξιζει να παω σε alienware? Alienware μονο αν παιζεις παιχνιδια... για να το χαρεις! Οχι οτι δεν κανει και για γενικη χρηση, αλλα ειναι θεμα κοστους! :) To Dell αξιζει... αν και σε αυτα τα λεφτα θα κοιταγα και τα Sony! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Alienware μονο αν παιζεις παιχνιδια... για να το χαρεις! Οχι οτι δεν κανει και για γενικη χρηση, αλλα ειναι θεμα κοστους! :) To Dell αξιζει... αν και σε αυτα τα λεφτα θα κοιταγα και τα Sony! Βασικα το θελω για σερφαρισμα, παιχνιδια (κανενα lan party που και που), ταινιες και μουσικη. Αυτα πανω κατω. Aν θες, μπορεις να δικαιολογησεις την αποψη σου? Σε ποια σημεια ειναι το dell πιο καλο απο το hp κτλ. Σε ποιοτητα παντως το hp δειχνει να ειναι πιο καλο που εχει αλουμινιο κτλ κατι το οποιο μετραει μιας και θα το κρατησω καιρο. Για alienware το σκεφτομαι πολυ, μοντελο της ταξης των 2000 αλλά εχω διαβασει στο ιντερνετ και αρκετα αρνητικα σχολια οσον αφορα τη ποιοτητα τους. Sony οτι ειδα που μου φανηκε αξιολογο ειναι με 16,4" οθονες ενω θελω κατι μεγαλυτερο. Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Γιορτές και ήρθε η στιγμή να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Είμαι σε έρευνα αγοράς για νέο laptop και αυτή την φορά δεν θα επιλέξω Vaio προσανατολίζομαι προς HP και συγκεκριμένα σε αυτό http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-DV6-6135ev-LZ460EAB1A.htm αλλά επειδή η συγκεκριμένη εταιρία έχει ένα θέμα θερμοκρασιών, μήπως έχετε να προτείνετε κάτι άλλο με τιμή στα 900 ευρώ; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Βασικα το θελω για σερφαρισμα, παιχνιδια (κανενα lan party που και που), ταινιες και μουσικη. Αυτα πανω κατω. Aν θες, μπορεις να δικαιολογησεις την αποψη σου? Σε ποια σημεια ειναι το dell πιο καλο απο το hp κτλ. Σε ποιοτητα παντως το hp δειχνει να ειναι πιο καλο που εχει αλουμινιο κτλ κατι το οποιο μετραει μιας και θα το κρατησω καιρο. Για alienware το σκεφτομαι πολυ, μοντελο της ταξης των 2000 αλλά εχω διαβασει στο ιντερνετ και αρκετα αρνητικα σχολια οσον αφορα τη ποιοτητα τους. Sony οτι ειδα που μου φανηκε αξιολογο ειναι με 16,4" οθονες ενω θελω κατι μεγαλυτερο. Ευχαριστω :) Το συγκεκριμενο HP της τελευταιες δυο εβδομαδες, το εχει ενας πελατης, και το εχω παιδεψει αρκετες ωρες. Αλουμινιο ενταξει... και το κουτακι της σοδας αλουμινενιο ειναι. :rolleyes: Μια χαρα μηχανακια και τα δυο. Αλλα τα Dell γενικα ειναι πιο στοιβαρα. Το HP σε βαθος χρονου ολο και κανα fan-ακι θα ζητησει, μπορει καναν inverter, μπορει να αρχιζει να ζεσταινεται. Επισης παλι επειδη λες οτι θα το κρατησεις για αρκετο καιρο, πρεπει να εχεις και μια καλη υποστηριξη, μη λεμε λοιπον τα ιδια και τα ιδια για το support της Dell. Off topic: Lan Party? Τα μονα Lan Party που ξερω ειναι αυτα που κανω black και grey hats hackers αλλα δυστυχως ειναι "κλειστα", αμα παιζει καμια "τρυπα" να χωθουμε για σφυρα! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Το συγκεκριμενο HP της τελευταιες δυο εβδομαδες, το εχει ενας πελατης, και το εχω παιδεψει αρκετες ωρες. Αλουμινιο ενταξει... και το κουτακι της σοδας αλουμινενιο ειναι. :rolleyes: Μια χαρα μηχανακια και τα δυο. Αλλα τα Dell γενικα ειναι πιο στοιβαρα. Το HP σε βαθος χρονου ολο και κανα fan-ακι θα ζητησει, μπορει καναν inverter, μπορει να αρχιζει να ζεσταινεται. Επισης παλι επειδη λες οτι θα το κρατησεις για αρκετο καιρο, πρεπει να εχεις και μια καλη υποστηριξη, μη λεμε λοιπον τα ιδια και τα ιδια για το support της Dell. Off topic: Lan Party? Τα μονα Lan Party που ξερω ειναι αυτα που κανω black και grey hats hackers αλλα δυστυχως ειναι "κλειστα", αμα παιζει καμια "τρυπα" να χωθουμε για σφυρα! Ευχαριστω και παλι :) Δηλαδη ειναι πιο αξιοπιστο σε βαθος χρονου το dell, σημαντικο αυτο στη περιπτωση μου. Το μονο που με χαλαει στο συγκεκριμενο dell ειναι η εμφανιση του βασικα :p Kατι αλλο, στις σελιδες που παρεθεσα οσον αφορα το dell δεν αναφερει αν δινει active shutter γυαλια για το 3d ενω για το hp λεει οτι εχει στη συσκευασια. Σε περιπτωση που οντως αποφασισω να παρω το dell μαλλον θα παρω ενα τηλ να ρωτησω πρωτα, αν δεν κανω λαθος εχουν γυρω στα 100 ευρω αυτα τα γυαλια. Παντως σκεφτομαι μιας και ειναι χριστουγεννα και ολο και τπτ λεφτα θα πεσουν στα χερια μου (ελπιζω) αν μπορεσω να αυξησω καπως το budget και να παρω alienware m17x r3 επειδη η καρτα γραφικων που εχει (AMD Radeon HD 6990M 2GB) θα με καλυψει πολυ καλα οσον αφορα τα παιχνιδια ακομα και οταν παλιωσει καπως το λαπτοπ. Αν η λογικη υπερισχυσει μαλλον θα παω για το dell παντως. off topic: Mε το lan party εννοω που μαζευομαστε 4-5 ατομα σε ενα σπιτι με τους υπολογιστες μας, τους συνδεουμε και παιζουμε ολοι μαζι. Αυτα που ειπες μου φανηκαν λιγο κινεζικα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Σε ποια σημεια ειναι το dell πιο καλο απο το hp κτλ. Σε ποιοτητα παντως το hp δειχνει να ειναι πιο καλο που εχει αλουμινιο κτλ κατι το οποιο μετραει μιας και θα το κρατησω καιρο. Αυτό το "θα το κρατήσω καιρό" μην το λες με τόση σιγουριά! Οι διαρρήξεις είναι πλέον καθημερινότητα και το πρώτο που αφαιρούν από ένα σπίτι είναι τα λάπτοπ. :!: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Αυτό το "θα το κρατήσω καιρό" μην το λες με τόση σιγουριά! Οι διαρρήξεις είναι πλέον καθημερινότητα και το πρώτο που αφαιρούν από ένα σπίτι είναι τα λάπτοπ. :!: :p Αυτο ειναι κατι που δεν μπορω να προβλεψω και θα πρεπει να το "ρισκαρω" :p Θα κρυβω το καινουριο λαπτοπ τα βραδια και θα εχω το παλιο σε εμφανες σημειο για ξεκαρφωμα. Να το παρουν και να τους βγαλει το λαδι οπως κανει σε μενα :p Για το hp τελικα διαβαζω πως πιανει ψηλες θερμοκρασιες πολυ γρηγορα και σε συνδιασμο με τις συμβουλες του συνφορουμιτη πιο πανω το εχω αποκλεισει σαν επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Σκεφτομαι να αγορασα ενα λαπτοπ το οποιο θα το χρησιμοποιω κυριως για εργασιες στη σχολη,αντε και καμια ταινια και γιαυτο το λογο κοιταζω σε κατι πιο φθηνο...400-500 ειναι καλα πιστευω..Επειδη δεν εχω ιδεα απο λαπτοπ και δεν εχω ξανα ασχοληθει θα ηθελα να μου πειτε ποιες μαρκες ειναι οι πιο "αξιοπιστες" και καμια αλλη συμβουλη γενικα... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Γενικά να έχει όσο περισσότερη μνήμη γίνεται...πιο ειδικά θα σου απαντήσουν και άλλοι...εγώ έχω netbook και έχω μείνει πίσω. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Σκεφτομαι να αγορασα ενα λαπτοπ το οποιο θα το χρησιμοποιω κυριως για εργασιες στη σχολη,αντε και καμια ταινια και γιαυτο το λογο κοιταζω σε κατι πιο φθηνο...400-500 ειναι καλα πιστευω..Επειδη δεν εχω ιδεα απο λαπτοπ και δεν εχω ξανα ασχοληθει θα ηθελα να μου πειτε ποιες μαρκες ειναι οι πιο "αξιοπιστες" και καμια αλλη συμβουλη γενικα... Με αυτα τα λεφτα για να πας σε κατι αξιοπιστο κοιτα προς HP μερια και συγκεκριμενα τη σειρα της Pavilion G6 (1200 και 1100 series ) αλλα οχι με AMD cpu. Επισης μια καλη επιλογη θα ηταν και τα Dell νομιζω εχει και Inspiron σε αυτες τις τιμες. Αποψη μου, επειδη ηδη μπηκαμε στα μεσα του Δεκεμβρη, αν δεν εχεις καψες κανε λιγο υπομονη μεχρι τις γιορτες που θα σκασουν καλες προσφορες κανε και μια γυρα στα μαγαζια και σιγουρα θα βρεις πραγματικες ευκαιριες. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Dell Vostro 1540 @ 485€ Dell Inspiron N5040 @ 498€ Dell Inspiron Q15R N5110 @ 513€ Dell Inspiron Q15R N5110 @ 519€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 φίλε soublaki κανένα link με Dell Inspiron Q15R N5110 στα 519 ευρώ, γιατί στο google που έψαξα μου τα βγάζει πανάκριβα :( Με αυτή την τιμή πραγματικά αξίζει, έχει τα πάντα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Kαμια γνωμη για MSI? Βρηκα σε ενα γερμανικο site και απο χαρακτηριστικα δειχνουν αρκετα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 φίλε soublaki κανένα link με Dell Inspiron Q15R N5110 στα 519 ευρώ, γιατί στο google που έψαξα μου τα βγάζει πανάκριβα :( Με αυτή την τιμή πραγματικά αξίζει, έχει τα πάντα. Οι τιμές είναι από το skroutz.gr δεν έψαξα στο εξωτερικό γιατί δεν ξέρω αν θέλετε αγορά από εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Dell Vostro 1540 @ 485€ Dell Inspiron N5040 @ 498€ Dell Inspiron Q15R N5110 @ 513€ Dell Inspiron Q15R N5110 @ 519€ Οι τιμές είναι από το skroutz.gr δεν έψαξα στο εξωτερικό γιατί δεν ξέρω αν θέλετε αγορά από εξωτερικό. Επισης δωσε και τα χαρακτηριστικα για το καθενα. Γιατι το ιδιο μοντελο δεν φοραει μονο μια cpu ουτε εχει στανταρ RAM, και δισκο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Καταρχάς να μας πει ο φίλος αν σκοπεύει να αγοράσει από Super Market υπολογιστών ή αν δεν έχει πρόβλημα να αγοράσει από το οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khr1s Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Γεια σας , θα ηθελα να με βοηθησετε στην επιλογη ενος απο τα δυο παρακατω η κανενος παραπλησιου σε δυνατοτητες και μεγεθος laptop-netbook . 1)Lenovo Ideapad S205http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=21891&catid=556 Στα + του η μνημη ram που ειναι 3 Gb DDR3 και περνει εως 8 , το bluetooth , η 11.6 οθονη , τα win home premium και το μεγαλο πλεονεκτημα του επεξεργαστη που ειναι ο AMD fusion E-350 1.66GHz που συνοδευεται απο μια καρτα ΑΤΙ 6310.7 Στ αρνητικα διαβασα κατι για προβληματα στη συνδεση wifi με προβλημα στην ληψη συματος και κατι σχολια για το πληκτρολογια αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο θεμα . Τιμη 369 € 2)ΑCER ASPIRE ONE 722http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=22128&catid=556 Στα συν του Acer η μεγαλυτερη μπαταρια του που κραταει 6-7 ωρες ενω του lenovo 4-5 και η πιο προσεγμενη κατασκευη . Και αυτο φοραει επεξεργαστη AMD αλλα τον C-50 που ειναι στο 1 GHz και φοραει και GPU ATI 6250 που πρεπει να ειναι πιο παλια απο του lenovo . Kαι αυτο ερχετε με HDMI και Win Home premium αλλα 2 Gb ram Στα αρνητικα η χειροτερη καμερα , και οι επιδοσεις αλλα και η πιθανη ελειψη bluetooth . Tιμη 387€ To netbook θα χρησιμοποιητε για browsing, λιγες ,ταινιες μερικα παρα πολυ ελαφρια και παλια games ( για τα αλλα εχω το desktop που ειναι τουμπανο με i7 και 9800Gt ) και το περνω για msn , browsing οπως ειπα καμια ταινεια , λιγη μουσικη και τετοια , Η οθονη πιστευω πως ειναι oκ στις 11,6 καθως 10.1 ειναι αρκετα μικρες και σιγουρα θελω να μην εχει κολληματα οταν κανω βασικες εργασιες πχ βιντεο surfing chat skype οχι πολυπλοκα προγραμματα και τετοια . Θα το περνω σε κανα ταξιδακι η αμα βαριεμαι να πηγαινω να ανοιγω το desktop μου και θελω μονο να μπω στο ιντερνετ και οχι επιδοσεις, Παρακαλω οσοι γνωριζεται κατι παραπανω βοηθειστε γιατι ειμαι 16 και σιγουρα δεν εχω τις γνωσεις σας αν και ασχολουμαι ολη μερα με την τεχνολογια . Mπορει να εχετε και εμπειριες απο lenovo η Αcer . Eψαξα και για το hp Dm1 αλλα απο Ελλαδα δεν βρηκα τιποτα :( Ευχαριστω προκαταβολικα . Υ/Γ Ταβανι στην τιμη ειναι τα 400€ αλλα αμα μπορω να γλιτωσω μερικα γιατι οχι , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Καταρχάς να μας πει ο φίλος αν σκοπεύει να αγοράσει από Super Market υπολογιστών ή αν δεν έχει πρόβλημα να αγοράσει από το οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα. Δεν εχω θεμα απλα να ειναι αξιοπιστο τα ηλεκτρονικό κατάστημα.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts