Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Επιλογή / Αναβάθμιση

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Α μπα.... Δυστυχώς!

Και να πω την αλήθεια με ανησυχεί λίγο το θέμα, αλλά πουθενά δεν έχω βρει τέτοια τιμή.

Τώρα τι θα γίνει σε 3 μήνες από τώρα δεν ξέρω, αλλά όσο καιρό το παρακολουθώ το θέμα με τα Ντελ, μένουν σταθερά και αμετακίνητα! :blink:

Εντωμεταξύ περνούν κάτι σκέψεις για Ίνσπιρον πχ, αλλά ευτυχώς περνάνε σαν σίφουνας χωρίς να βρουν αντίσταση :lol: Ή JBL ή τίποτε :lol::lol:

http://www.ebay.de/itm/Dell-15-Notebook-L502X-Intel-i5-4GB-Ram-640GB-HDD-/130582358480?pt=DE_Technik_Computer_Peripherieger%C3%A4te_Notebooks&hash=item1e6750a9d0#ht_3847wt_1044

:X

Αν προλάβω το χτυπάω!! Το πέι πάλ δεν έχει χρήματα και μεθαύριο είναι σα/κο :wacko: Να δω πόσο θα κάνει η τράπεζα για να τα μεταφέρει :ninja:

Ακόμα περιμένω να μπουν τα χρήματα... :rolleyes::mad::(

Αν το θελεις το χτυπας και το πληρωνεις αργοτερα με παυπαλ.

Αν το θελεις το χτυπας και το πληρωνεις αργοτερα με παυπαλ.

Μονο στο amazon δεν ειναι ετσι;

Εdit: Λαθος, ισχυει κανονικα αυτο που λες και στο ebay.

Είμαι της γνώμης και της πεποίθησης ότι "κάθε εμπόδιο σε καλό".

Αν είναι να έρθει, ε θα έρθει :lol: Υγεία πάνω απ'όλα :)

Το 98.7% που έχει ο πωλητής, είναι ανησυχητικό λέτε; :confused: Συνήθως αυτοί που πουλάνε αβέρτα, φτάνει το ποσοστό τους στο απόλυτο 100άρι... Μόνο πριν 2 μήνες ανακάλυψα κι εγώ τον Ιμπέι, καταλαβαίνετε ότι δεν είμαι του αθλήματος :ninja: (κι ας έχω ξοδέψει σ'αυτό το διάστημα γύρω στα 700 ευρώ σε αγορές! Χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα)

Ευχαριστώ!

Διάβασε τα σχόλια των αρνητικών.

Μάλιστα...

Τα διάβασα και.... το έκλεισα :lol::lol:

Επόμενοοοοοοοος :p

(επίσης με παρεξένεψε αρκετά που όσο και να έψαξα δε βρήκα μια ακριβή αγορά... όλα ήταν μπιχλιμπιδάκια. Δεν αξίζει λοιπόν :))

Ευχαριστώ και πάλι :):)

Επανερχόμεθα το λοιπόν :p

Λέω τελικά να ψωνίσω από Αγγλία... Μόλις τα είδα όλα και κατέληξα εδώ:

http://www.ebay.co.uk/itm/DELL-XPS-15-L502x-15-6-CORE-i5-2410M-4GB-640GB-BRAND-NEW-/270814666526?pt=UK_Computing_Laptops_EH&hash=item3f0dcfdf1e#ht_1996wt_1054

είτε αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/Dell-Studio-XPS-15-Laptop-2-90-i5-4GB-500-1GB-NVIDIA-Graphics-BRAND-NEW-/300605020661?pt=UK_Computing_Laptops_EH&hash=item45fd7499f5#ht_5654wt_1054 που είναι το ίδιο, αλλά με μικρότερο σκληρό :confused:

και τέλος αυτό:

http://www.ebay.co.uk/itm/Dell-Vostro-3750-500GB-17-4GB-Intel-Core-i5-2-3GHz-SILVER-BRAND-NEW-SEALED-/230672842061?pt=UK_Computing_Laptops_EH&hash=item35b52c3d4d#ht_3183wt_1054 το οποίο δεν είναι το XPS, αλλά έχει 17άρα (που θα προτιμούσα την 15άρα για να είμαι ειλικρινής), το θέμα είναι όμως ότι έχει καλύτερη οθόνη (1600 X 900 έναντι του 1366 x 768 των άλλων δύο).

Κατά τ'άλλα όλα έχουν ίδιο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών, ωστόσο το Βόστρο μου φαίνεται (αισθητά) πιο όμορφο :lol: Χωρίς τα JBL όμως... :O:(

Η γνώμη σας θα μετρήσει πάρα πολύ, οπότε σας παρακαλώ δώστε μια εκτίμηση. Μέσα στην εβδομάδα προβλέπω να το χτυπήσω επιτέλους :cool:

Το συγκεκριμενο vostro το ειχα βαλει και εγω στο ματι στα τελη Ιουλιου που πρωτοκυκλοφορησε στην Ελλαδα.

Εχει και πολυ καλη ματ οθονη.

Στην Ελλαδα μαλιστα δινουν 3 χρονια εγγυηση για το συγκεκριμενο.

Το μοναδικο πραγμα που με εβαλε σε σκεψεις ειναι οτι στο Youtube ειδα κατι βιντεακια και ελεγαν οτι εχει θεμα με τον ανεμιστηρα.

Οτι ακουγεται βασικα.. Αλλα απο την μεχρι τωρα μου εμπειρια με dell (2 xps, 1 inspiron) εχω παρατηρησει οτι ολα τους εχουν καποιο θεμα με τον θορυβο.. Για αγνωστους λογους..

Τσιμπα και ενα review:

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-3750-Notebook.53260.0.html

height x width x depth (in mm): 30.8 - 34.8 x 418.4 x 286.7 για το Βόστρο

height x width x depth (in mm): 38 x 381 x 265 για το ΧΠΣ...

Το 1ο είναι πραγματικά πανέμορφο :love::love: Και διάβασα επίσης ότι έχει ένα συστηματάκι με σαμπγούφερ κλπ (άρα υποθέτω, αρκετά προσεγμένο). Το μόνο "μείον" για μένα είναι η μεγάλη οθόνη...

Πραγματική διαφορά στις 2 οθόνες θα δω; Λόγω μεγαλύτερης ανάλυσης του 1ου εννοώ.

Βοήθεια κύριοι να καταλήξω γιατί δυσκολεύομαι :lol:

Από Αγγλία δε θα έχω πρόβλημα να το παραγγείλω σωστά;

Μια χαρα το παραγγελνεις απο Αγγλια.

Το ενα ειναι 1366x768, ενω το αλλο 1600x900.

Σαφως και θα εχει καλυτερη εικονα το vostro οπως επισης δεν θα σου σπαει τα νευρα λογω αντανακλασεων απο το φως του ηλιου.

Βεβαια και στο xps μπορεις να βαλεις antiglare film protector και εχεις το ιδιο αποτελεσμα. ;)

Ακόμα δεν έριξες την ψήφο σου όμως :lol:

Σκέφτομαι τη "μεταφερτότητα" του Βόστρο και κατά πόσο θα με δυσκολεύει... Ποτέ μου δεν ασχολήθηκα καν με 17άρες (και βάλε, που είναι αυτό).

:O

Αν σε ενδιαφερει η φορητοτητα τοτε το 15αρι ειναι μονοδρομος.

Ειναι και μεγαλο και πιο βαρυ το Vostro, και θα σε δυσκολευει αρκετα στην φορητοτητα.

Σε βάρος δεν έχουν και κάποια σημαντική διαφορά...

Τώρα είμαι εκτός σπιτιού, αλλά αύριο θα καταφέρω να αποφασίσω: 2 τσάντες έχω που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για το κουβάλημα του λαπτοπίου. Θα πάρω τη μεζούρα και εάν η 17άρα χωράει, μάλλον θα πάω για το Βόστρο...

Άσε που είναι η... μπίζνες :cool: πρόταση της Ντελ :lol::lol:

(άσε δηλαδή που στη γυναίκα άρεσε η ιδέα της μεγάλης οθόνης και μάλλον δίκιο έχει...)

:p

Εμμ, οι γυναικες θελουν μεγαλες οθονες για να βλεπουν τις ταινιουλες τους,

ενω εμεις για να παιζουμε κανενα παιχνιδακι!!

Καλύτερα δε θα παίζει-δείχνει η συγκεκριμένη λες;

(στο Βόστρο αναφέρομαι)

Edited by Trendelenburg

Λοιπόν... Η μέτρηση έγινε :lol:

Σε νορμάλ τσάντα δε χωρά με τίποτε :wacko:

Βρήκα ωστόσο μια (διαφημιστο-ιατρική :lol:) που τονε χωράει :p (πιστεύω δηλαδή, πραγματικά τα 42 εκατοστά πλάτος είναι πολλάαααααα :cry:).

Φίλε andrew τι λες; Να το κάνω το ατόπημα; :ninja:

Αξίζει, δεν αξίζει;; :confused:

EDIT οι 17.3 in που είναι μόνο η οθόνη ισούνται με 43.9 cm :wacko: Το επίσημο σάιτ δίνει συνολικό πλάτος τα 42 εκατοστά. Μας τρελάνουν;;;;;;;;;

Edited by Trendelenburg

Ειχα παρει μια απο το you σε προσφορα στα 14.90 (φθηνοτερη τιμη στο skroutz στα 47 ευρω).

Και το getitnow βαζει καλες προσφορες.

Μονο που ο ενδιαφερομενος ειναι.. Γερμανια!

Κατι θα υπαρχει και εκει περα. :p

:!: ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ :!:

:lol::lol:

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr