petran66 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 To πληκτρολόγιο σίγουρα μπορεί να μπει (απλά χρειάζεσαι το spare που υποστηρίζει και φωτισμό) αλλά το θεωρώ απίθανο να δεχτούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Ε τοτε μαλλον θα τους το δωσω πισω.Ετσι κι αλλιως,μεσα στους ορους τους εχουν και την επιστροφη προιντος μεσα σε 14 μερες αρκει να ειναι κομπλε,κλπ.Και μαλιστα χωρις να τους πεις γιατι θελεις να το δωσεις πισω.Ποσο ακομα στη δικια μου περιπτωση.Το μονο που με προβληματιζει,ειναι οτι μπορει να κανουν μεχρι και 30 μερες να μου δωσουν πισω τα χρηματα μου:(Και οχι τιποτα,αλλα δεν εχω 2ο κομπιουτερ.Μονο ενα Ιphone 4! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ποια η διαφορά Dell Mini 1012 με Dell Mini 1018; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Λοιπόν υπάρχουν κάποιες διαφορές και αυτές είναι: Dell Inspiron Mini 1012 Διαθέτει: Intel Atom N450 1,66GHz Μνήμη 1 GB DDR II SDRAM κάρτα γραφικών Intel X 3150 Dell Inspiron 1018 Διαθέτει: Intel Atom N455 1,66 GHz Μνήμη1 GB DDR3 1333MHz κάρτα γραφικών Intel GMA 3150 Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Ε τοτε μαλλον θα τους το δωσω πισω.Ετσι κι αλλιως,μεσα στους ορους τους εχουν και την επιστροφη προιντος μεσα σε 14 μερες αρκει να ειναι κομπλε,κλπ.Και μαλιστα χωρις να τους πεις γιατι θελεις να το δωσεις πισω.Ποσο ακομα στη δικια μου περιπτωση.Το μονο που με προβληματιζει,ειναι οτι μπορει να κανουν μεχρι και 30 μερες να μου δωσουν πισω τα χρηματα μου:(Και οχι τιποτα,αλλα δεν εχω 2ο κομπιουτερ.Μονο ενα Ιphone 4! Λοιπον,μετα απο νεο email που τους εστειλα και ειναι αυτο: "Λοιπον,αν υπαρχει η δυνατοτητα να μπει φωτιζομενο πληκτρολογιο με καποιο τροπο,ισως αν συνεννοηθειται με καποιο αντιπροσωπο εδω στη Θεσσαλονικη και φυσικα ανεξοδα,σκεφτομαι να το κρατησω.ΜΟΝΟ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΑΛΛΙΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ EMAIL MOY.Περιμενω να μ'ενημερωσετε" Μου απαντησαν τα εξης: "Σας ευχαριστούμε θερμά για το μήνυμα σας. Η εταιρεια μας ειναι σοβαρη και υπαρχει στον χωρο εδω και 6 χρονια, οποτε μην ανησυχειτε για τα χρηματα σας. Θα ηθελα ομως να ξεκαθαρισουμε πρωτα το θεμα αυτο με την Dell, καθως εμας μας εχουν ενημερωσει πως το backlit υπαρχει. Παρακαλω καλεστε τους την Δευτερα, πειτε μας τι σας ειπαν και κρατηστε και το ονομα αυτου που θα σας ενημερωσει. Θα περιμενουμε νεα σας. Με εκτίμηση, Play247.gr Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας Μαραθώνος 2 & Πανεπιστημίου, 26441, Πάτρα Tel : +30 2610 46.16.60 Fax: +30 2610 46.16.64 Website: http://www.play247.gr E-mail: info@play247.gr" Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Κανονικά θα έπρεπε να καλέσουν αυτοί, ίσως ζητάνε να πάρεις εσύ ώστε να έχεις το λάπτοπ μπροστά σου και να μπορείς να δοκιμάσεις ό,τι τυχόν ζητήσουν. Οπότε κάνε το τηλέφωνο για να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα, να έχεις το οκ και από τη Dell για την έλλειψη της δυνατότητας αυτής από το λάπτοπ σου. Μετά θα πρέπει να σου δώσουν ξεκάθαρη απάντηση - είτε στο τοποθετούμε, είτε επιστρέφουμε λεφτά. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Κανονικά θα έπρεπε να καλέσουν αυτοί, ίσως ζητάνε να πάρεις εσύ ώστε να έχεις το λάπτοπ μπροστά σου και να μπορείς να δοκιμάσεις ό,τι τυχόν ζητήσουν. Οπότε κάνε το τηλέφωνο για να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα, να έχεις το οκ και από τη Dell για την έλλειψη της δυνατότητας αυτής από το λάπτοπ σου. Μετά θα πρέπει να σου δώσουν ξεκάθαρη απάντηση - είτε στο τοποθετούμε, είτε επιστρέφουμε λεφτά. Nαι,μαλλον θα θελουν να δοκιμασω με καποιον τεχνικο της Dell και απ'οτι καταλαβα,αν δεν γινεται τιποτα,το πιθανοτερο,θα μου δωσουν τα λεφτα μου πισω.Για να δουμε!Παντως οπως και να 'χει,αλλη φορα δεν παιρνω απο on line shop λαπτοπ,αν δεν ειμαι σιγουρος 100%,οτι το προιον ειναι ετσι οπως το περιγραφουν. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zangetsu Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 petran66 μίλησα και εγώ με την Dell και μου είπαν πως το backlit keyboard είναι εγκατεστημένο, οπότε για μίλησε μαζί τους μήπως φταίει κάτι στις ρυθμίσεις και δεν δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Nαι,μαλλον θα θελουν να δοκιμασω με καποιον τεχνικο της Dell και απ'οτι καταλαβα,αν δεν γινεται τιποτα,το πιθανοτερο,θα μου δωσουν τα λεφτα μου πισω.Για να δουμε!Παντως οπως και να 'χει,αλλη φορα δεν παιρνω απο on line shop λαπτοπ,αν δεν ειμαι σιγουρος 100%,οτι το προιον ειναι ετσι οπως το περιγραφουν. Τελικα πηρα την Dell τηλ.και μου ειπαν οτι δεν εχει φωτιζομενο πληκτρολογιο!Και οτι μονο το Αμερικανικο εχει!!Κανενα αλλο!!Τωρα εστειλα νεο email στο Play 247.gr και τους το αναφερω και φυσικα τους γραφω κι ολας,οτι θελω να το επιστρεψω και θελω τα χρηματα μου πισω αμεσα.Κριμα παντως,που ενα σχετικα αξιοπιστο σαιτ,να μη φροντιζει να ειναι πιο ενημερωμενο και το ωραιο ειναι οτι,παρολο που το εβγαλαν σαν χαρακτηριστικο απο τη σελιδα τους,να επιμενουν σε μενα οτι τους ενημερωσε η Dell,οτι εχει:p:mad: Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Λοιπόν υπάρχουν κάποιες διαφορές και αυτές είναι: Dell Inspiron Mini 1012 Διαθέτει: Intel Atom N450 1,66GHz Μνήμη 1 GB DDR II SDRAM κάρτα γραφικών Intel X 3150 Dell Inspiron 1018 Διαθέτει: Intel Atom N455 1,66 GHz Μνήμη1 GB DDR3 1333MHz κάρτα γραφικών Intel GMA 3150 Οπότε προτείνεις το 1018; Η τιμή είναι ίδια, 299€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) petran66 μίλησα και εγώ με την Dell και μου είπαν πως το backlit keyboard είναι εγκατεστημένο, οπότε για μίλησε μαζί τους μήπως φταίει κάτι στις ρυθμίσεις και δεν δουλεύει! Οπως αναφερω και πιο πανω,εχει,αλλα μονο το Αμερικανικο(πληκτρολογιο)!!1000%.Τους πηρα τηλ.στο 2108129800 και μου το ειπαν!Για το συγκεκριμενο μοντελο ετσι(XPS L501-0958). Edit:Τελικα το στελνω πισω και παιρνω και τα λεφτα μου πισω!Συνεννοηθηκα μαζι τους και το θεμα μου κλεινει.Θα δω τι θα παρω τωρα!Μαλλον Dell η Τοshiba,αλλα μπορει και macbook pro!! Edit2:Παιδια,μηπως να το κρατουσα?Γιατι,περα απο το αρχικο σπασιμο που ενιωσα,μηπως σαν μηχανημα αξιζει τελικα,για τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του,σε σχεση με την τιμη,αλλα και με την εμφανιση του?Ετσι κι αλλιως,φωτιζομενο πληκτρολογιο,κανενα λαπτοπ δεν εχει,εκτος απο καναδυο μοντελα Dell τα οποια δεν μπορω να βρω και αυτα που βρηκα ειναι πολυ πιο ακριβα...!! Edited January 18, 2011 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Φίλε soublaki-3 ναι προτείνω το 1018, γιατί το ddr 3 που αναφέρει σημαίνει και πιο άνετη λειτουργία του Nebook. :) Πάντως είναι πολύ καλο-κατασκευασμένο netbook. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zangetsu Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Οπως αναφερω και πιο πανω,εχει,αλλα μονο το Αμερικανικο(πληκτρολογιο)!!1000%.Τους πηρα τηλ.στο 2108129800 και μου το ειπαν!Για το συγκεκριμενο μοντελο ετσι(XPS L501-0958). Edit:Τελικα το στελνω πισω και παιρνω και τα λεφτα μου πισω!Συνεννοηθηκα μαζι τους και το θεμα μου κλεινει.Θα δω τι θα παρω τωρα!Μαλλον Dell η Τοshiba,αλλα μπορει και macbook pro!! Edit2:Παιδια,μηπως να το κρατουσα?Γιατι,περα απο το αρχικο σπασιμο που ενιωσα,μηπως σαν μηχανημα αξιζει τελικα,για τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του,σε σχεση με την τιμη,αλλα και με την εμφανιση του?Ετσι κι αλλιως,φωτιζομενο πληκτρολογιο,κανενα λαπτοπ δεν εχει,εκτος απο καναδυο μοντελα Dell τα οποια δεν μπορω να βρω και αυτα που βρηκα ειναι πολυ πιο ακριβα...!! Εγώ στην θέση σου θα το κρατούσα φίλε, ούτως ή άλλως εγώ θα το αγοράσω για την εμφάνιση κυρίως που την θεωρώ άψογη γιατι τα ίδια χαρακτηριστικά σε αυτή την τιμή τα βρίσκω και αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Εγώ στην θέση σου θα το κρατούσα φίλε, ούτως ή άλλως εγώ θα το αγοράσω για την εμφάνιση κυρίως που την θεωρώ άψογη γιατι τα ίδια χαρακτηριστικά σε αυτή την τιμή τα βρίσκω και αλλού. Χμ!Το σκέφτομαι..!Για το άλλο το Xps 16 με 320gb σκληρό και ανάλυση 1080,τι λες(1150€);Αξίζει τι διαφορά;Και έχει φωτιζ.πληκτρολόγιο Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zangetsu Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Χμ!Το σκέφτομαι..!Για το άλλο το Xps 16 με 320gb σκληρό και ανάλυση 1080,τι λες(1150€);Αξίζει τι διαφορά;Και έχει φωτιζ.πληκτρολόγιο Η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη (300Ε) για ένα μοντέλο που ναι μεν έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά είναι το παλιό. Εγώ τό έχω σαν κανόνα όταν αγοράζω κάτι να είναι πάντα το τελευταίο μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη (300Ε) για ένα μοντέλο που ναι μεν έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά είναι το παλιό. Εγώ τό έχω σαν κανόνα όταν αγοράζω κάτι να είναι πάντα το τελευταίο μοντέλο. Αρα,κραταω αυτο τελικα!Παντως σαν εμφανιση και το δικο μου,σε σχεση μ'αυτο,ειναι μια χαρα ετσι? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zangetsu Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Αρα,κραταω αυτο τελικα!Παντως σαν εμφανιση και το δικο μου,σε σχεση μ'αυτο,ειναι μια χαρα ετσι? Κατά την γνώμη μου το δικό σου είναι πολύ καλύτερο εμφανισιακά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Τελικα,ειμαι πολυ τυχερος!Νομιζω!Εντελως τυχαια,ειδα μια αγγελια σε αλλο σαιτ,για ενα Dell Studio XPS 1647,με i5 520M Turbo bust,320GB Hard disk(7200),1920x1080 Full HD(ολα τα λεφτα),φοβερο ηχο σαν αυτο που εχω-ειχα(στερεο 2.1),φωτιζομενο πληκτρολογιο(επιτελους!!)Ati 4670 1Gb,4Gb Ddr 3 ram,κλπ.και ανταλλαξα το δικο μου με αυτο+150€ εδωσα επι πλεων και εχω μεινει πολυ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ!!Πολυ καλη ποιοτητα πραγματικα.Και μιλαμε οτι κι αυτο ηταν ολοκαινουργιο(12 ημερων)απο Multirama... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Πήρα χθες το Dell Mini 1018. Πολύ ωραίο μηχάνημα, με διάρκεια μπαταρίας 6-8 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Πήρα χθες το Dell Mini 1018. Πολύ ωραίο μηχάνημα, με διάρκεια μπαταρίας 6-8 ώρες. αυτο το εχει ενας φιλος μου.περισσοτερο απο 5 ωρες δεν εχει :blink: με 6 cell μπαταρια. εγω εχω το asus px 1001 και κατω απο 8ωρες δεν πεφτω ποτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Ήθελα Dell φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 αυτο το εχει ενας φιλος μου.περισσοτερο απο 5 ωρες δεν εχει :blink: με 6 cell μπαταρια. εγω εχω το asus px 1001 και κατω απο 8ωρες δεν πεφτω ποτε. και εγω το εχω αυτο...συνηθως το εχω στο ρευμα και οταν το περνω εξω το εχω 5-6 ωρες ανοικτο και μου μενει μπαταρια Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Αύριο πάω Θεσσαλονίκη με το τραίνο. Αν βάλω καμιά ταινία στο netbook, πόσες ώρες λέτε να μου κρατήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 φορτισε φουλ το λαπτοπ και νομιζω πως δεν θα εχεις προβλημα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Αύριο πάω Θεσσαλονίκη με το τραίνο. Αν βάλω καμιά ταινία στο netbook, πόσες ώρες λέτε να μου κρατήσει; επειδη ειναι κανουργια η μπαταρια και "αστρωτη" το πολυ να σου βγαλει κανα 4ωρο.ισως και παραπανω αναλογα τις ρυθμισεις. και εγω το εχω αυτο...συνηθως το εχω στο ρευμα και οταν το περνω εξω το εχω 5-6 ωρες ανοικτο και μου μενει μπαταρια εγω το'χα βαλει στο ματι το συγκεκριμενο.οταν πρωτοβγηκε ειχα ενα compaq,το πουλησα και προσφατα πηρα αυτο. εχω παιξει και με αλλα νετμπουκ...αλλα με το asus το θεωρω η καλυτερη επιλογη :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Εγώ πήρα το Dell λόγω after sales. Εχουν το καλύτερο support. Ο πατέρας μου έχει το 1012. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts