Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Επιλογή / Αναβάθμιση

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποιος ειναι ο οικονομικότερος με:

φωτιζομενο πληκτρολόγιο και

δίσκο SSD;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλημερα,χειαζομαι μια βοηθεια εδω.θελω να αγορασω ενα λαπτοπ.ειμαι μεταξυ 2 μοντελων της toshiba

το ενα εχει 17,3'' οθονη και Επεξεργαστή: AMD A6-4400M (2.70 GHz), με 1 MB L2 cache

το αλο 15/6'' οθονη και Επεξεργαστή: Intel Core i3-3120M (2.50 GHz), με 3MB L3 cache.

ενω προτιμω τη 17ρα οθονη,εχω ενα θεμα με τους επεξεργαστες(θεωρω πιο αξιοπιστο τον intel core i3

μπορειτε να με βοηθησετε?

Το να επιλέγεις το λάπτοπ μόνο με βάση τον επεξεργαστή είναι λάθος. Δώσε λινκ με τα πλήρη στοιχεία των λάπτοπ για να σε βοηθήσουμε.

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι πιο "αξιόπιστος" o intel core i3. Πιο γρήγορος ίσως είναι, αλλά ο AMD δεν πρόκειται να χαλάσει και επιπλέον έχει και καλή ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Είδα ότι ο Intel έχει γραφικά hd 4000 οπότε είναι λίγο ανώτερος και ως επεξεργαστής και ως κάρτα γραφικών. Τα λάπτοπ στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια, οπότε ν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις τότε προτίμησε αυτό με τον intel. Αλλιώς, αν δεν κάνεις απαιτητική χρήση ο AMD θα σε καλύψει και θα απολαμβάνεις και την μεγαλύτερη οθόνη.
Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

ποιος ειναι ο οικονομικότερος με:

φωτιζομενο πληκτρολόγιο και

δίσκο SSD;

κανείς;...

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ναι σε ευχαριστώ πολύ . Αυτό εδώ http://www.skroutz.gr/s/2809257/Acer-Aspire-V5-431-987B8G50Mauu-987-8GB-500GB.html μου αρέσει και και σε καλή τιμή απο οτι βλέπω.

Thanks

μακρυα απο acer :whistle:

Γιατί το λές αυτό ? Απλά να σου πω την αλήθεια acer είναι αυτό που έχω εδώ και 6 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα και θα έλεγα και με κακομεταχείριση . Τώρα δεν ξέρω τι να πώ αν εμένα έτυχε να βγεί καλό.... ?

Να είσαι καλά

κανείς;...

Τσεκαρε εδω

http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/342323/SSD.html?price_min=700&price_max=1.000%2C00+%E2%82%AC

Πολυ δυσκολα κατω απο 750-800 ευρω με αυτα τα 2 χαρακτηριστικα εφοσον μιλαμε για 128 ssd και οχι του στυλ 500 hdd+32gb ssd.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

σε αυτά τα χρήματα ειναι ΟΚ

αρκεί να έχει και φωτιζομενο πληκτρολόγιο

σε αυτά τα χρήματα ειναι ΟΚ

αρκεί να έχει και φωτιζομενο πληκτρολόγιο

Κοιτα αυτο εδω τοτε,βεβαια ο δισκος ειναι υβριδικος

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=15391

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μου ηρθε ενα μειλ απο το πλαισιο, που λεει οτι με 39 ευρω μπορω να μετατρεψω το λαπτοπ μου σε touch. :blink:πως γινεται αυτο ρε παιδια? ξερετε κατι?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Είναι απλά ένα διαφανές digitizer που μπαίνει μπροστά στην οθόνη.

Κοιτα αυτο εδω τοτε,βεβαια ο δισκος ειναι υβριδικος

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=15391

Πολυ καλο λαπτοπ φιλε μου αλλα εχει μονο ενα μεγα κακο και αυτο ειναι τα win8 κατα τ' αλλα ....αμει το λαπτοπακι.

Καλησπερα και εδω

εχω βρει τον παρακατω υπολογιστη

15.6", XPS15z, Ci5-2450

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=14068

υπαρχει καποιο μαγαζι που μπορω να τον παρω με δωσεις σε καλη τιμη

ευχαριστω

Καλησπερα και εδω

εχω βρει τον παρακατω υπολογιστη

15.6", XPS15z, Ci5-2450

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=14068

υπαρχει καποιο μαγαζι που μπορω να τον παρω με δωσεις σε καλη τιμη

ευχαριστω

Oτι βλεπεις στο Skroutz,αλλιως απο εξωτερικο...Ψαξτο...;)

Apple iPhone 14 Pro Max

Μια ερώτηση γιατί είμαι λίγο άσχετος.

Έχω το λάπτοπ DELL Inspiron 17R Special Edition 7720 και αγόρασα τον ssd Samsung 840 basic 120GB.

Τοποθέτησα τον ssd στην θέση 1 δηλαδή που ήταν ο μαμά hdd , πέρασα και τα Windows από το CD αλλά τώρα θέλω να βάλω στο λάπτοπ και τον HDD στην δεύτερη θέση/θήκη.

Η ερώτηση μου είναι τι γίνετε όμως που ο HDD έχει και αυτός μέσα περασμένα τα Windows; θα υπάρξει πρόβλημα;

Η απλά τον τοποθετώ και διαγράφω από τον HDD τα Windows;

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Ακριβως αυτο.

Το θέμα είναι πως αφού τοποθέτησα τον HDD στην δεύτερη θέση του λάπτοπ, δεν τον αναγνωρίζει πλέον!

Τον ξανά έβαλα στην πρώτη θέση χωρίς τον ssd και τον αναγνώρισε κανονικά!

Τι πρέπει να κάνω για να αναγνωρίζει τον HDD στην δεύτερη θέση;

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.