Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Επιλογή / Αναβάθμιση

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Cells τι θα πει? Το καλοκαίρι το αγόρασα καινούργιο.

Ειναι τα κελια της μπαταριας, εκει αποθηκευονται τα ηλεκτροδια, υπαρχουν μπαταριας με 4,6 9 κελια. Οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα.

Σου ξαναλεω παντως 2.5 ωρες ειναι φυσιολογικοτατο οριο. Επισης καλο ειναι να μην το εχεις συνεχεια στο ρευμα το laptop αλλα να αφηνεις την μπαταρια να κανει κυκλους φορτισης (αδειασμα-γεμισμα).

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ειναι τα κελια της μπαταριας, εκει αποθηκευονται τα ηλεκτροδια, υπαρχουν μπαταριας με 4,6 9 κελια. Οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα.

Σου ξαναλεω παντως 2.5 ωρες ειναι φυσιολογικοτατο οριο. Επισης καλο ειναι να μην το εχεις συνεχεια στο ρευμα το laptop αλλα να αφηνεις την μπαταρια να κανει κυκλους φορτισης (αδειασμα-γεμισμα).

Δεν το αφήνω συνέχεια, εννοείται αυτό. Βασικά το χρησιμοποιώ ελάχιστα. Δηλαδή υπάρχουν και βδομάδες που δεν το ανοίγω καν. Απλά τελευταία γίνονται κάτι εργασίες ηλεκτροδότησης στην περιοχή μου και συχνά κόβεται το ρεύμα για αρκετή ώρα. Και έτσι μου φάνηκε ότι η μπαταρία κρατάει λίγο.

Γεια σας παίδες!!!

Ανάμεσα σε 12' (μεγάλο netbook) και 13' (μικρό laptop) και μέχρι 500-550 ευρώ τι θα είχατε να προτείνετε;

Είδα το Lenovo Edge 13 πρόσφατα στο Media Markt (400 ευρώ) και ενθουσιάστηκα, αλλά και από προσωπική χρήση και από sites παρατήρησα προβλήματα με το touchpad... Αυτά επαληθεύτηκαν και από χρήση στο μαγαζί και λίγο με κόλλησαν...

Υπόψιν, ότι το μηχάνημα πέταγε!!!

Τι θα προτείνατε εσείς, από ελληνικό μαγαζί (αν μπορώ το δω και live ακόμα καλύτερα);

Τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι ελαφρύ, για Internet κυρίως, καμία ταινία και γενική χρήση... Όχι gaming σε καμία περίπτωση, υπάρχουν κονσόλες για αυτή τη δουλειά.. :)

Ευχαριστώ πολύ!

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

HP Pavilion G6-1217ev Pavilion G6-1006ev η Dell Inspiron Q15R

προκειται για φιλο που παιζει λιγα παιχνιδια, το θεμα ειναι να δωσω χρηματα για καλυτερο επξεργαστη η καλυτερα γραφικα; ο πρωτος εχει 2-πυρηνο στα 1,8 και 1GB γραφικα και 6Gb ram και οι αλλοι 2,5GHZ και γραφικα 512ΜΒ. ευχαριστω.

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0512428&catid=010200

Παιδια χρονια πολλα και Καλα Χριστουγεννα:)Βρηκα το παραπανω λαπτοπ σε τιμη προσφορας στο Multirama 999€,γιατι ηταν εκθεσιακο,απο 1599!Να πω οτι εχει τον i5 520M/2.40GHz και οχι τον 430Μ που λεει!Υποψην οτι θελω να παιζω και κανενα παιχνιδι καλο κι αυτος ηταν ο κυριοτερος λογος που το πηρα...Εχω περιθωριο μεχρι την Τεταρτη να το δωσω πισω αν θελω!Τι λετε αξιζει,η υπαρχει κατι καλυτερο με 1000€?Δεν θελω ομως HP,ACER...!

Apple iPhone 14 Pro Max

Τι υπόλοιπο εγγύησης φίλε μου;

Κανονικα 2 χρονια απο την Dell(next busnes day):cool:Την Πεμπτη(22/12)το πηρα με αποδειξη αγορας(τη στιγμη εκεινη):)

Apple iPhone 14 Pro Max

Αγαπητά Μέλη του myphone.gr,

ُΕίναι το πρώτο μου πόστ! Καλώς σας βρήκα...

Τώρα ας μπούμε στο ψητό:

Τα τελευταία 3 χρόνια είχα ενα λάπτοπ-τέρας το Acer 8930, ώσπου το τελευταίο τρίμηνο άρχιζε να μου βγάζει προβλήματα(έσβυνε όταν έπαιζα παιχνίδια, κολλούσε το software κλπ). Έκανα φορμάτ και όλα καλά μέχρι που πριν απο 1 μήνα, εκεί που δούλευα πανω σε μια εργασία, σκοτείνιασε η οθόνη... Έβλεπα αμυδρά οτι η οθόνη δούλευε αλλά ήταν σκοτεινά. Δοκίμασα να παίξω με την φωτεινότητα τπτ.

Σύνδεσα προσωρινά το λάπτοπ με μια παλιά οθόνη που είχα και δούλευε μια χαρά. Όταν επιτέλους βρήκα χρόνο, πήγα στο τμήμα service του Πλαισίου(στο Μολ) για να το δουν μιας και απο κει το πήρα και μου είπαν μεσα σε 5 εργάσιμες μέρες θα σε πάρουμε τηλέφωνο.

5 μέρες αργότερα το τηλέφωνο χτυπά και ο τύπος με λεει θες 370 Ευρά, 300 για νεα οθόνη και 70 για την εργασία του τύπου, ο οποίος ήταν πολύ ευγενικός παρα ταύτα... Λέω καλό το λαπτοπάκι μου αλλά δίνω αλλα τόσα και παίρνω ενα καινούργιο με Ι5.. Χρειάζομαι ένα λάπτοπ που να βλέπω τις ταινίες μου σε ΗD καθώς και να παίζει παιχνίδια όπως Call of Duty και Φιφα, αξιοπρεπώς, να χει 15 αρα οθόνη και μεγάλο σκληρό.

Ψάχνωντας λοιπόν στην αγορά βρήκα τα εξής μοντέλα και θέλω την γνώμη σας αγαπητοί μου διαδυκτιακοί φίλοι:

Απο πλαίσιο:

http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-G6-1219sv-ev-A1Q32EA-B1A-A2U25EA-B1A.htm

http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Acer-AS5750G-2433G64Mnkk-LX-RMU02-178.htm

Απο e-shop:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902094

Απο media-markt(στο οποίο και τίνω περισσότερο):

http://www.mediamarkt.gr/mcs/special/shop_laptop,19701,shop16.html

Φυσικά αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μοντέλο, είστε ευπρόσδεκτη.

Με συγχωρείτε για το μεγάλο μήνυμα :cry:

Αγαπητά Μέλη του myphone.gr,

ُΕίναι το πρώτο μου πόστ! Καλώς σας βρήκα...

Τώρα ας μπούμε στο ψητό:

Τα τελευταία 3 χρόνια είχα ενα λάπτοπ-τέρας το Acer 8930, ώσπου το τελευταίο τρίμηνο άρχιζε να μου βγάζει προβλήματα(έσβυνε όταν έπαιζα παιχνίδια, κολλούσε το software κλπ). Έκανα φορμάτ και όλα καλά μέχρι που πριν απο 1 μήνα, εκεί που δούλευα πανω σε μια εργασία, σκοτείνιασε η οθόνη... Έβλεπα αμυδρά οτι η οθόνη δούλευε αλλά ήταν σκοτεινά. Δοκίμασα να παίξω με την φωτεινότητα τπτ.

Σύνδεσα προσωρινά το λάπτοπ με μια παλιά οθόνη που είχα και δούλευε μια χαρά. Όταν επιτέλους βρήκα χρόνο, πήγα στο τμήμα service του Πλαισίου(στο Μολ) για να το δουν μιας και απο κει το πήρα και μου είπαν μεσα σε 5 εργάσιμες μέρες θα σε πάρουμε τηλέφωνο.

5 μέρες αργότερα το τηλέφωνο χτυπά και ο τύπος με λεει θες 370 Ευρά, 300 για νεα οθόνη και 70 για την εργασία του τύπου, ο οποίος ήταν πολύ ευγενικός παρα ταύτα... Λέω καλό το λαπτοπάκι μου αλλά δίνω αλλα τόσα και παίρνω ενα καινούργιο με Ι5.. Χρειάζομαι ένα λάπτοπ που να βλέπω τις ταινίες μου σε ΗD καθώς και να παίζει παιχνίδια όπως Call of Duty και Φιφα, αξιοπρεπώς, να χει 15 αρα οθόνη και μεγάλο σκληρό.

Ψάχνωντας λοιπόν στην αγορά βρήκα τα εξής μοντέλα και θέλω την γνώμη σας αγαπητοί μου διαδυκτιακοί φίλοι:

Απο πλαίσιο:

http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-G6-1219sv-ev-A1Q32EA-B1A-A2U25EA-B1A.htm

http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Acer-AS5750G-2433G64Mnkk-LX-RMU02-178.htm

Απο e-shop:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902094

Απο media-markt(στο οποίο και τίνω περισσότερο):

http://www.mediamarkt.gr/mcs/special/shop_laptop,19701,shop16.html

Φυσικά αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μοντέλο, είστε ευπρόσδεκτη.

Με συγχωρείτε για το μεγάλο μήνυμα :cry:

Καλησπερα και Χρονια σου πολλα!Κατ'αρχην καλως ηρθες στο φορουμ:)Τωρα,αν θελεις τη γνωμη μου παρε Dell,η Toshiba!Ο βασικος λογος που σου τα προτεινω,ειναι οτι ειναι πολυ γερα και 2ον η πολυ καλη εγγυηση που που εχουν,on site κλπ!!Το dell που ειδες,ειναι το καλυτερο κατα τη γνωμη μου,σε σχεση τιμης-αποδοσης:cool:

Apple iPhone 14 Pro Max

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Λοιπόν ψάχνω για laptop και θα ήθελα τις προτάσεις σας για κάποιο καλό ή αν έχετε κάτι στα υπόψιν σας που να αξίζει.

Αυτά που με ενδιαφέρουν να έχει είναι:

Τιμή : Αυστηρά έως 400 ευρώ

Ram: 2GB Και πάνω

Κάρτα Γραφικών: Δεν με ενδιαφέρει μιας και δεν το θέλω για Video Games

Σκληρός δίσκος : Πάνω από 150GB

Μάρκα: Όλες ευπρόσδεκτες

Οθόνη: Από 14" και πάνω

Καλησπερα και απο μενα και Χρονια πολλα.. επειδη ψαχνω laptopακι για το χριστουγεννιατικο δωρο μου, θα θελα τη γνωμη σας..

σκεφτομαι να τσιμπησω ετουτο: DELL XPS 17 17.3" CORE I7-2630QM.. τα χαρακτηριστικα του νομιζω τελεια, αν και το μονο που με κραταει ειναι η μνημη της καρτας γραφικων.. θα εχω θεμα με 1 giga σε βαρια παιχνιδια? οχι οτι λιωνω σε games, αλλα οταν που και που παιζω δεν θελω να κολλαει μιας και ειναι laptop χιλιαρικου.

εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα? τα 1100Ε ειναι οριο. Τελος, να ρωτησω αν βρω καποιο που με 17 αρα δεν ειναι full HD αλλα εχει χαμηλοτερη αναλυση ( πχ 1366 x 768) θα εχει μεγαλη διαφορα? Ακουω προτασεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα και απο μενα και Χρονια πολλα.. επειδη ψαχνω laptopακι για το χριστουγεννιατικο δωρο μου, θα θελα τη γνωμη σας..

σκεφτομαι να τσιμπησω ετουτο: DELL XPS 17 17.3" CORE I7-2630QM.. τα χαρακτηριστικα του νομιζω τελεια, αν και το μονο που με κραταει ειναι η μνημη της καρτας γραφικων.. θα εχω θεμα με 1 giga σε βαρια παιχνιδια? οχι οτι λιωνω σε games, αλλα οταν που και που παιζω δεν θελω να κολλαει μιας και ειναι laptop χιλιαρικου.

εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα? τα 1100Ε ειναι οριο. Τελος, να ρωτησω αν βρω καποιο που με 17 αρα δεν ειναι full HD αλλα εχει χαμηλοτερη αναλυση ( πχ 1366 x 768) θα εχει μεγαλη διαφορα? Ακουω προτασεις!

Καλη χρονια :)

Επειδη το ψαχνω κι εγω για λαπτοπ το xps L702x ειναι στα υποψιν μου ετσι το "διερευνησα" λιγο :lol: Σε γενικες γραμμες λενε οτι δεν κανει πολυ θορυβο και εχει νορμαλ θερμοκρασιες αλλά (φυσικα) οταν παιζεις καποιο παιχνιδι αυτο αλλαζει, σε ανεκτα ομως επιπεδα. Το ιδιο ακριβως λαπτοπ το βρισκεις λιγο πιο φθηνο εδω http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12628 . Στο ιδιο καταστημα εχει αλλες 2 παραλλαγες του L702x, η μια ( 1202,99 € ) εχει καλυτερο επεξεργαστη Intel Core i7 - 2670QM, καρτα γραφικων nVidia GeForce GT 555M 3GB και 8gb ραμ αλλά εχει χειροτερη οθονη, 1600x900 για την οποια δεν εχω διαβασει και πολυ καλα λογια. Η αλλη επιλογη ειναι η top of the line που λενε στο χωριο μου (1329,00 €) που εχει οτι το προηγουμενο συν το οτι η ραμ ειναι επεκτασιμη μεχρι 16gb (ειναι το μοντελο με τα 4 ram slots) και 1920x1080 με 3d (αν και νομιζω οτι η dell βλακωδως δεν περιλαμβανει ζευγαρι γυαλια στη συσκευασια). H τελευταια επιλογη ειναι πιο futureproof αλλά ξεφευγει απο το budget που εθεσες. Επισης θα κοιτουσα αυτο σε hp http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12998 .

Για την αναλυση, εχει να κανει με τις απαιτησεις σου. H χαμηλοτερη αναλυση παντως που θα επρεπε να εχει ενα 17αρι ειναι 1600χ900 , τιποτα μικροτερο. Ενα παιχνιδι τρεχει πιο καλα σε μια οθονη 1600χ900 επειδη λογω της αναλυσης δεν πρεπει να ζοριστει πολυ, σε μια 1920x1080 φυσικα εχει περισσοτερες απαιτησεις (εδω να σημειωσουμε οτι στην 1920x1080 μπορεις να χαμηλωσεις την αναλυση απο τα settings ενος παιχνιδιου αλλά εφοσον δεν ειναι η native αναλυση τοτε δεν δειχνει και τοσο καλα).

Επειδη οπως ειπα σκεφτομαι κι εγω για αγορα λαπτοπ, ενα κριτηριο μου ειναι να εχει αναλυση 1920χ1080. Παιχνιδια παιζω αλλά δεν πορωνομαι κιολας, η απολαυση ομως του να βλεπεις full hd ταινια σε μια καλη οθονη ειναι αλλο πραγμα :)

Επισης, σημειωση σχετικα με τις καρτες γραφικων: η μνημη της καρτας γραφικων δεν ειναι το μονο κριτηριο για το ποσο καλη ειναι μια καρτα. Σημαντικο ρολο παιζει και τι ειδος μνημης εχει η καρτα οπως και το "Memory Bus Width". Παραδειγμα η 555m με 3gb DDR3 μνημης "τον πινει" απο μια 6850M με 1gb GDDR5 μνημη.

Καλη χρονια :)

Επειδη το ψαχνω κι εγω για λαπτοπ το xps L702x ειναι στα υποψιν μου ετσι το "διερευνησα" λιγο :lol: ...........Παραδειγμα η 555m με 3gb DDR3 μνημης "τον πινει" απο μια 6850M με 1gb GDDR5 μνημη.

για το hP, Το αποριπτω λογω μαρκας (dell fun), και κατα 2ον λογω τιμης.

μια τελευταια ερωτηση, μιας και τα laptop εχουν καταντησει πολυ αναλωσιμα προιοντα, ειναι υπερβολη τα 1000Ε για laptop σημερα? αν και θεωρητικα λιγο υποκειμενικο, τι γνωμη εχετε?

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης, και εγώ και 2 φίλοι μου, είχαμε ΟΛΟΙ πρόβλημα με την HP σε διάφορα θέματα, εγγύηση, νομικό τμήμα, ποιότητα κατασκευής...

μια τελευταια ερωτηση, μιας και τα laptop εχουν καταντησει πολυ αναλωσιμα προιοντα, ειναι υπερβολη τα 1000Ε για laptop σημερα? αν και θεωρητικα λιγο υποκειμενικο, τι γνωμη εχετε?

Μέχρι 600 max για μένα, και μόνο για Dell, Toshiba, Sony Vaio.

• 2 weeks later...

Αυτά είναι 4 Ports PCI-e PCI Express Card USB 3.0 Card Controller

Πώς και δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα????

Θέλουμε η δεν θέλουμε τελικά USB 3.0?????

Έψαξα στα Ελληνικά καταστήματα αλλά τζίφος, όποιος έχει κάτι υπόψην ας βάλει link.....

Καλημέρα παιδιά. Πρώτη φορά γράφω σ'αυτό το κομμάτι του forum. Συνήθως έγραφα στο θέμα για τα κινητά.

Σκέφτομαι να κάνω μια αγορά για laptop. Πρώτη μου θα είναι. Δεν μου χρειάστηκε μέχρι τώρα. Γενικά δεν το βιάζομαι. Ως deadline έχω το καλοκαίρι που θα ξεκινήσω μεταπτυχιακό. Μέχρι τότε μόλις βρω κάτι καλό θα το τσιμπήσω. Μάλλον θα πάω με δόσεις γιατί δεν παίζει να τα έχω όλα μαζί.

Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 800€ (αν μπορούσα θα πήγαινα για mac book air). Είδα αυτό και το ερωτεύτηκα. Δεν ξέρω. Μου άρεσε πολύ. Θα κυκλοφορήσει σε 2 μήνες περίπου και λέει για τιμή τα 1000$. Δηλαδή κοντά 750-800€.

Στο σπίτι δύσκολα θα το χρησιμοποιώ γιατί έχω σταθερό και 24'' οθόνη. Απλά 3-4 φορές την βδομάδα θα πηγαίνω στο μεταπτυχιακό και θα θέλω κάτι ελαφρύ. Καλή περίπτωση είναι αυτό αν έρθει στα 800€;

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Ποιο ειναι το οικονομικοτερο labtop, αλλα και netbook αν υπαρχει που να εχει dvdrom ενσωματωμενο;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ποιο ειναι το οικονομικοτερο labtop, αλλα και netbook αν υπαρχει που να εχει dvdrom ενσωματωμενο;

Κοιτα για turbo x στο πλαισιο..

Send from Galaxy sII :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Παιδιά ένα φιλαράκι μου θέλει να αγοράσει ένα netbook μέχρι 300€ και ζήτησε την βοήθεια μου και εγώ ζητάω την δική σας βοήθεια. Τι προτείνετε??? Βοηθήστε με... Εγώ το έψαξα λίγο και βρήκα αυτό: http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/netbooks/toshiba-mini-nb500-13c-netbook-mayro/prod2410018pp/

Τι λέτε??

• 2 weeks later...

1. http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/notebooks/dell-inspiron-xps-17-dlnbxps0525/prod2160010pp/ (1200 E)

2. http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/notebooks/dell-inspiron-xps-17-dlnbxps0464/prod1380021pp/ (1000 E)

Τον 2ο τον εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. ο Πρωτος δεν υπηρχε, η ηταν πολυ ακριβος οταν τον ειχα παρει αλλιως θα επελεγα εκεινο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενδιαφερομαι να παρω laptop, η χρηση του θα ειναι για σερφαρισμα βασικα, δεν παιζω παιχνιδια, δεν θα δουλευω με αυτο. Επειδη ομως θα αντικαταστησει το παλιο υπαρχον pc, θα πρεπει να εχει και εναν "αερα" ωστε να μπωρει να σηκωσει καποια εφαρμογη, π.χ. αποθηκευση φωτο. Θα πρεπει να πω εδω οτι θελω laptop και οχι tablet η netbook επειδη παρακολουθω live αγωνες και με ενδιαφερει το μεγεθος της οθονης, για 15αρα λεω. Επισης να πω οτι θα πρεπει να μπωρει να αντεχει πολλες καρτελες ταυτοχρονα ανοιγμενες στον browser, εχω αυτο το χουι. Εδω τωρα θελω βοηθεια 2, 4, 6GB μνημη 320, 500 750GB δισκο, καρτα μνημης οτι εχει, η θα πρεπει και αυτη να εχει τη δικη της μνημη 512, 1GB?? Kαι κατι ακομα ποια η διαφορα μεταξυ Windows 7 και Windows 7 Home Premium 64bit?

Ενδιαφερομαι να παρω laptop, η χρηση του θα ειναι για σερφαρισμα βασικα, δεν παιζω παιχνιδια, δεν θα δουλευω με αυτο. Επειδη ομως θα αντικαταστησει το παλιο υπαρχον pc, θα πρεπει να εχει και εναν "αερα" ωστε να μπωρει να σηκωσει καποια εφαρμογη, π.χ. αποθηκευση φωτο. Θα πρεπει να πω εδω οτι θελω laptop και οχι tablet η netbook επειδη παρακολουθω live αγωνες και με ενδιαφερει το μεγεθος της οθονης, για 15αρα λεω. Επισης να πω οτι θα πρεπει να μπωρει να αντεχει πολλες καρτελες ταυτοχρονα ανοιγμενες στον browser, εχω αυτο το χουι. Εδω τωρα θελω βοηθεια 2, 4, 6GB μνημη 320, 500 750GB δισκο, καρτα μνημης οτι εχει, η θα πρεπει και αυτη να εχει τη δικη της μνημη 512, 1GB?? Kαι κατι ακομα ποια η διαφορα μεταξυ Windows 7 και Windows 7 Home Premium 64bit?

4GB μνημη

500GB δισκο

1Gb καρτα γραφικων.

οσο για μοντελα, ριξε μια ιδεα σε τι τιμη θελεις να φτασεις να σου πω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

4GB μνημη

500GB δισκο

1Gb καρτα γραφικων.

οσο για μοντελα, ριξε μια ιδεα σε τι τιμη θελεις να φτασεις να σου πω.

Κατι σαν κι αυτο δηλαδη http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-q15r-5110-8173-6-gb-ram-156%22-mayro/prod2570013pp/ θα ΄λεγες οτι με υπερκαλυπτει? Θα ΄θελα αν μπορεις να μου πεις ετσι χοντρα-χοντρα τι κερδιζω απο τα 4 στα 6GB πχ. Οσο για την τιμη, περιπου στα 600 νομιζω οτι μπορω να βρω κατι που να με ικανοποιει.

Εβλεπα αρκετα HP που μου αρεσαν σαν αυτο http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/hp-pavilion-g6-1291ev-laptop-gkri/prod2590029pp/ αλλα δεν διαβασα καλες κριτικες για το service και τωρα λεω για κατι απο DELL η FUJITSU. Τα VAIO ειναι λιγο υπερτιμημενα?

Edited by johnsot-1