tzagaritos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω, σορρυ. Το λίγο απ' όλα είναι πολύ γενικό. TurboX δεν θα παιρνα πάντως. και γιατι δεν θα το επερνες? Για αυτο τι εχεις να πεις?(http://www.multirama.gr/products/product?pid=0631587&catid=010200) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Γιατί το Πλαίσιο είναι λίγο μπακάλικο, δεν έχω και την καλύτερη γνώμη και έχουν πάρει φίλοι μου στο παρελθόν και έχω ακούσει τα χειρότερα για το service, μέχρι και 2μηνο χωρίς υπολογιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) Γιατί το Πλαίσιο είναι λίγο μπακάλικο, δεν έχω και την καλύτερη γνώμη και έχουν πάρει φίλοι μου στο παρελθόν και έχω ακούσει τα χειρότερα για το service, μέχρι και 2μηνο χωρίς υπολογιστή... σαν υπολογιστη---->(http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook...X-H-95-450.htm) τον θεωρεις καλο?απο τα χαρακτηριστικα του γενικα πως τον θεωρεις(βγαλε λιγο το service στην απεξω)εμενα προσωπικα τα χαρακτηρηστικα του με εντυπωσιασαν... Y.Γ πιο πολυ με εχουνε εντυπωσιασει το turboX Πιο πανω και αυτο ( http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-D-820-450.htm) Edited November 15, 2011 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Τα turboX ειναι ενα σασι ουσιαστικα που τα "αντερα" του ειναι συναρμολογημενα απο το ιδιο το πλαισιο! Δε νομιζω να κανω λαθος.. Ητοι δεν ειναι brand που εργοστασιακα κυκλοφορει με καποιες στανταρ προδιαγραφες (πχ asus). Γι αυτο και τα turboX ειναι φθηνοτερα μιας κι εχουν υποστει τη διαδικασια του "παζλ" ωστε να φτασουν στον τελικο αγοραστη. Αν και η επιλογη ειναι δικη σου, εγω θα τα απεφευγα και θα κατευθυνομουν σε επωνυμο brand. Τα dell πολυ καλα οπως λεει και το Σουβλακι, ή toshiba, ή hp... Δες βγαζουν προσιτα μοντελα... written on Tapatalk by my iPhone Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Τα turboX ειναι ενα σασι ουσιαστικα που τα "αντερα" του ειναι συναρμολογημενα απο το ιδιο το πλαισιο! Δε νομιζω να κανω λαθος.. Ητοι δεν ειναι brand που εργοστασιακα κυκλοφορει με καποιες στανταρ προδιαγραφες (πχ asus). Γι αυτο και τα turboX ειναι φθηνοτερα μιας κι εχουν υποστει τη διαδικασια του "παζλ" ωστε να φτασουν στον τελικο αγοραστη. Αν και η επιλογη ειναι δικη σου, εγω θα τα απεφευγα και θα κατευθυνομουν σε επωνυμο brand. Τα dell πολυ καλα οπως λεει και το Σουβλακι, ή toshiba, ή hp... Δες βγαζουν προσιτα μοντελα... written on Tapatalk by my iPhone Απο αυτες την γνωστες brands ποιον υπολογιστη θα μου συνιστουσες εως 500 ευρω...ποιος ειναι ο καλυτερος για τα λευτα του κατα την γνωμη σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Ειρήνη, βγάλε έξω τα HP. Προσωπικά τα αντιπαθώ μέχρι αηδίας. Καταρχάς δίνουν 1 έτος εγγύηση, έχω πλακωθεί άπειρες φορές με το νομικό τους τμήμα, και η πλάκα είναι όποιος πήρε HP ενώ του έλεγα μακρυά, κάποια στιγμή το βρήκε μπροστά του... Dell Toshiba Lenovo από μενα, με αυτή τη σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Ειρήνη, βγάλε έξω τα HP. Προσωπικά τα αντιπαθώ μέχρι αηδίας. Καταρχάς δίνουν 1 έτος εγγύηση, έχω πλακωθεί άπειρες φορές με το νομικό τους τμήμα, και η πλάκα είναι όποιος πήρε HP ενώ του έλεγα μακρυά, κάποια στιγμή το βρήκε μπροστά του... Dell Toshiba Lenovo από μενα, με αυτή τη σειρά. Εχεις να μου προτινεις καποιο συγκεκριμενο με 450-500 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) Dell Vostro 1540 Οθόνη: 15.6 in, Intel Core i3 370M, 2.4 GHz, Μνήμη: 3 GB, Σκληρός Δίσκος: 320 GB, HD, Ανάλυση: 1366x768, DVD-RW, Windows 7 Edited November 15, 2011 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) Dell Vostro Q15R Οθόνη: 15.6 in, Intel Core i3 2330M, 2.2 GHz, Μνήμη: 3 GB, Σκληρός Δίσκος: 320 GB, HD 3000, Ανάλυση: 1366x768, DVD-RW, Windows 7 Μονο ενα εχεις να μου προτινεις??δεν μου αφηνεις επιλογες :P Φιλικα παντα :) (ηρακλειο κρητης μενω απο ποιο μαγαζι να παω?) Y.Γ αυτο εννοεις?(http://www.multirama.gr/products/product?pid=0609289&catid=010200) Edited November 15, 2011 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Το Vostro λέω, είναι καλύτερη σειρά από τα Inspiron. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Το Vostro λέω, είναι καλύτερη σειρά από τα Inspiron. μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ??δεν το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Εγραψα λάθος μοντέλο βασικά, το διόρθωσα τώρα. :O Dell Vostro 1540 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Εγραψα λάθος μοντέλο βασικά, το διόρθωσα τώρα. :O Dell Vostro 1540 και σε ποιο μαγαζι μπορω να το βρω??μενω στο ηρακλειο κρητης σε ευχαριστω για τον χρονο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Μπορείς να το παραγγείλεις από το mrcheap.gr. Εχουν έδρα Χίο, γι' αυτό και πιο φθηνοί από τους υπόλοιπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Μπορείς να το παραγγείλεις από το mrcheap.gr. Εχουν έδρα Χίο, γι' αυτό και πιο φθηνοί από τους υπόλοιπους. Η θεια μου δε πιστευω να σκοπευει να κανει κατι τετοιο.....με 500 ευρω τι εχεις να μου προτινεις που θα μπορω να το βρω σε ενα μαγαζι στο ηρακλειο κρητης..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Η θεια μου δε πιστευω να σκοπευει να κανει κατι τετοιο.....με 500 ευρω τι εχεις να μου προτινεις που θα μπορω να το βρω σε ενα μαγαζι στο ηρακλειο κρητης..... Από μεγάλα καταστήματα τι έχετε; Multirama, Πλαίσιο, getitnow κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Απο αυτες την γνωστες brands ποιον υπολογιστη θα μου συνιστουσες εως 500 ευρω...ποιος ειναι ο καλυτερος για τα λευτα του κατα την γνωμη σου? Εγω προσωπικα δουλευω Mac κι εχω χασει λιγο την μπαλα απο windows και brands που τα υποστηριζουν! Εχω ομως μια ιδιαιτερη εκτιμηση στην Toshiba! Προσιτα κι αξιοπιστα... Χωρις σχεδιαστικη υπεροχη, σαν τα Vaio πχ, αλλα αυτο δε νομιζω να νοιαζει τη θεια σου! Και μπορεις να τα βρεις παντου... written on Tapatalk by my iPhone Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) Εγω προσωπικα δουλευω Mac κι εχω χασει λιγο την μπαλα απο windows και brands που τα υποστηριζουν! Εχω ομως μια ιδιαιτερη εκτιμηση στην Toshiba! Προσιτα κι αξιοπιστα... Χωρις σχεδιαστικη υπεροχη, σαν τα Vaio πχ, αλλα αυτο δε νομιζω να νοιαζει τη θεια σου! Και μπορεις να τα βρεις παντου... written on Tapatalk by my iPhone συμφωνω παιρνω μονο toshiba ιδανικος συνδυασμος εμφανισης-τιμης-αποδοσης απο service δεν ξερω! δεν μου εχει χαλασει ποτε κανενας απο τους φορητους (4) που εχω παρει..... @Tzagaritos for you http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=1876 Edited November 16, 2011 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ευχαριστω παιδια....ωραια αυτα καμια τελευταια προταση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Μα αφου η θεια σου δε θελει τιποτα το σουπερ ντουπερ δυνατο, τι το ψαχνετε τοσο; :lol: Αυτα που αναφερεις οτι κανει, τα καλυπτει ενα middle end laptop κι οπως ειπαμε με αξιολογοτερο της Toshiba. Θα την καλυψει μια χαρα! Κοιτα να χει και γυρω στα 4gb ram, και θα ναι τζετ written on Tapatalk by my iPhone Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Μα αφου η θεια σου δε θελει τιποτα το σουπερ ντουπερ δυνατο, τι το ψαχνετε τοσο; :lol: Αυτα που αναφερεις οτι κανει, τα καλυπτει ενα middle end laptop κι οπως ειπαμε με αξιολογοτερο της Toshiba. Θα την καλυψει μια χαρα! Κοιτα να χει και γυρω στα 4gb ram, και θα ναι τζετ written on Tapatalk by my iPhone Απλά μας έχει φάει ο υπερκαταναλωτισμός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Καλησπερα παιδια... ψαχνω οτι καλυτερο μπορω να βρω σε μεγεθος 12-13 ιντσες με τις εξης προυποθεσεις... 1) Τιμη γυρω στα 500... ταβανι 550 2) Οσο το δυνατον μεγαλυτερη αυτονομια (Ισως το πιο σημαντικο κριτηριο) 3) Λογικη επεξεργαστικη ισχύ και μνημη η χρηση του δεν θα ειναι για παιχνιδια φυσικα αλλα για απλη καθημερινη χρηση επειδη εσεις γνωριζετε τι προτινετε? ΜΟΝΟ απο ελληνικο μαγαζι και οχι απο σελιδες εξωτερικου Σας ευχαριστω Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Καλησπερα παιδια... ψαχνω οτι καλυτερο μπορω να βρω σε μεγεθος 12-13 ιντσες με τις εξης προυποθεσεις... 1) Τιμη γυρω στα 500... ταβανι 550 2) Οσο το δυνατον μεγαλυτερη αυτονομια (Ισως το πιο σημαντικο κριτηριο) 3) Λογικη επεξεργαστικη ισχύ και μνημη η χρηση του δεν θα ειναι για παιχνιδια φυσικα αλλα για απλη καθημερινη χρηση επειδη εσεις γνωριζετε τι προτινετε? ΜΟΝΟ απο ελληνικο μαγαζι και οχι απο σελιδες εξωτερικου Σας ευχαριστω http://www.plaisio.gr/Laptop-Tablet/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPCYB3V1E-S.htm ψαχνοντας πλαισιο βρηκα αυτο...καλο φαινεται Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) Ειμαι μεταξυ Turbo-X και Dell, οχι σε χαρακτηριστικα αλλα σαν συνολο / ποιοτητα / κλπ. Στα τεχνικα χαρακτηριστικα εχω βρει αυτα που θελω σε παρομοιες τιμες και στις δυο μαρκες, οποτε ενταξει με αυτο. Θελω ομως εμπειριες + γνωμες (εμπεριστατωμενες) οσων αφορα την ποιοτητα και την αντοχη, αλλα και τα σερβις και οτι αλλο μπορει να βοηθησει στην αποφαση, σχετικα με τα Turbo-X... Καλοδεχουμενο και οτι σχετικο θελετε για τα Dell τα οποια εχω σε καλυτερη υποληψη. :) Edited November 29, 2011 by k_giannis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Ειμαι μεταξυ Turbo-X και Dell, οχι σε χαρακτηριστικα αλλα σαν συνολο / ποιοτητα / κλπ. Στα τεχνικα χαρακτηριστικα εχω βρει αυτα που θελω σε παρομοιες τιμες και στις δυο μαρκες, οποτε ενταξει με αυτο. Θελω ομως εμπειριες + γνωμες (εμπεριστατωμενες) οσων αφορα την ποιοτητα και την αντοχη, αλλα και τα σερβις και οτι αλλο μπορει να βοηθησει στην αποφαση, σχετικα με τα Turbo-X... Καλοδεχουμενο και οτι σχετικο θελετε για τα Dell τα οποια εχω σε καλυτερη υποληψη. :) πλακα μας κανεις; σα να συγκρινεις lada με mercedes είναι Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts