Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Επιλογή / Αναβάθμιση

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οτιδήποτε στην κατηγορία των 17'' ξεπερνάει κατά πολύ σε βάρος τα 3 κιλά, οπότε αν πρόκειται να το μεταφέρεις συνεχώς, καλύτερα να το αποφύγεις. Αν θα το αφήσεις σε ένα γραφείο και δεν θα το μετακινείς, τότε δεν υπάρχει θέμα.

Όμως ψάχνεις για laptop από τα μέσα Ιουλίου και πραγματικά δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις. Είτε θέλεις να το αγοράσεις γιατί το χρειάζεσαι, οπότε πρέπει να καταλήξεις κάπου σύντομα, είτε δεν το χρειάζεσαι και απλά ασχολείσαι για να ασχολείσαι. Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο που θα βγει 5 μέρες από τότε που αγόρασες το δικό σου, έτσι λειτουργεί η αγορά των προϊόντων τεχνολογίας. Πάρε μια απόφαση, αγόρασε το και ασχολήσου μαζί του, ξεχνώντας ότι το Χ άλλο μηχάνημα θα μπορούσε υποθετικά να είναι καλύτερο. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο μέσος χρήστης δεν βλέπει τεράστιες διαφορές επιδόσεων σε μηχανήματα ίδιας κατηγορίας τιμής.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Οτιδήποτε στην κατηγορία των 17'' ξεπερνάει κατά πολύ σε βάρος τα 3 κιλά, οπότε αν πρόκειται να το μεταφέρεις συνεχώς, καλύτερα να το αποφύγεις. Αν θα το αφήσεις σε ένα γραφείο και δεν θα το μετακινείς, τότε δεν υπάρχει θέμα.

Όμως ψάχνεις για laptop από τα μέσα Ιουλίου και πραγματικά δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις. Είτε θέλεις να το αγοράσεις γιατί το χρειάζεσαι, οπότε πρέπει να καταλήξεις κάπου σύντομα, είτε δεν το χρειάζεσαι και απλά ασχολείσαι για να ασχολείσαι. Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο που θα βγει 5 μέρες από τότε που αγόρασες το δικό σου, έτσι λειτουργεί η αγορά των προϊόντων τεχνολογίας. Πάρε μια απόφαση, αγόρασε το και ασχολήσου μαζί του, ξεχνώντας ότι το Χ άλλο μηχάνημα θα μπορούσε υποθετικά να είναι καλύτερο. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο μέσος χρήστης δεν βλέπει τεράστιες διαφορές επιδόσεων σε μηχανήματα ίδιας κατηγορίας τιμής.

πριν λιγα χρονια ειχα παρει ενα 17αρι(το οποιο χαλασε..δεν εδινα πολλα ευρω για επισκευη)...μετα απο 1 μηνα ειχε βγει το ιδιο με καλυτερα χαρακτηριστικα..ετσι ειναι..οπως τα λες..;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Όμως ψάχνεις για laptop από τα μέσα Ιουλίου και πραγματικά δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις. Είτε θέλεις να το αγοράσεις γιατί το χρειάζεσαι, οπότε πρέπει να καταλήξεις κάπου σύντομα, είτε δεν το χρειάζεσαι και απλά ασχολείσαι για να ασχολείσαι.

Σαν ένα φίλο μου που με βαλε στην πρίζα να του βρω netbook/laptop/tablet και όλα τα συναφή και τελικά δεν πήρε τίποτα...

Σαν ένα φίλο μου που με βαλε στην πρίζα να του βρω netbook/laptop/tablet και όλα τα συναφή και τελικά δεν πήρε τίποτα...

Ποσες φορες μου εχει τυχει αυτο..

Να ψαχνω με τις ωρες και μετα μου λεει ''δεν θα παρω τελικα. Αλλαξα γνωμη..''

Φίλοι μου κατέληξα! Το ΧΠΣ 15 παραγγέλνω.

Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή και βέβαια έγινε μονάχα επειδή το έψαξα ενδελεχώς πρωτίστως. Από μόνος μου δε θα έφτανα ποτέ στο συγκεκριμένο μοντέλο είτε γενικότερα δε θα ήξερα τι να προσέξω και πού να δώσω περισσότερη προσοχή. Βέβαια μπορεί να μου βγει γιγαντιαία πατάτα, αλλά τουλάχιστον θα είμαι "ευχαριστημένος" που έκανα ό,τι μπορούσα (με την ατυχία ποιός μπορεί να τα βάλει?)

Αυτά για κάποιον γνώστη φαίνονται εύκολα και "χαζά", αλλά για κάποιον που δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου με το σπορ, είναι δύσκολο.

Ευχαριστώ και πάλι λοιπόν και θα προσπαθήσω (:lol:) να το πάρω από την επίσημη σελίδα της Ντελ. Να δω αν θα τα καταφέρω... :lol::lol:

:ninja:

Στην Γερμανια κανονικοτατα μπορεις να κανεις παραγγελια παντως απο την Dell.

Οποτε δεν ειναι ασχημη ιδεα να το παραγγειλεις απο εκει περα!!

Kαι δινουν και πολυ καλες τιμες..:happy:

Οταν καταληξεις σε ποιο θα πας (απο αποψη χαρακτηριστικων), ενημερωσε μας!

XPS 15 με τον ι5 2410.

Και κοίτα να δεις, τώρα έχει και προσφορά σκληρό με 750 γίγα και δωρεάν μεταφορά...

Και με αυτά και με αυτά... ίσα που τσιμπάω το μεγάλο αδερφάκι με τον ι7 2730 και 2 γίγα 540Μ κάρτα γραφικών!

100+ ευρώ διαφορά έχουν :wacko: Επειδή μάλλον δε θα δω διαφορά όμως, λέω να πάρω το μικρούλη και να του προσθέσω το φωτισμό πίσω από το πληκτρολόγιο (40 ευρώ) και να το παίζω σκληρός στους Εϊπλάδες :lol::lol:

Διόρθωση: και 8 γίγα ραμ... όλα αυτά με 100 ευρώ μόνο απάνω... Ρε γμτ... Πάλι στο λούκι μπαίνω :P :P

Edited by Trendelenburg

Κοίτα... Επειδή ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με μια εκπτωσούλα, αν τελικά δεν κάτσει (η εκπτωσούλα :lol:) το μικρό κάνει 650 τελική και το μεγάλο 800. Οπότε θα παραμείνω με το μικρούλη :lol:

Αύριο τα νέα τα καλά μιας και ο τηλεφωνικός αριθμός για ερωτήσεις κλπ είναι ανοιχτός μόνο μέχρι τις 7 το απόγευμα :wacko:

Τελικά παρήγγειλα Μακ Έρ με Κορ2Δυο, στο 1 ραμ, 64 γίγα σκληρό, Ιντελ 3000 κάρτα γραφικών :cool:

Όλα αυτά μόνο με 1300 ευρουλάκια :shifty:

Τελικά παρήγγειλα Μακ Έρ με Κορ2Δυο, στο 1 ραμ, 64 γίγα σκληρό, Ιντελ 3000 κάρτα γραφικών :cool:

Όλα αυτά μόνο με 1300 ευρουλάκια :shifty:

καλοριζικο..πως σου φαινονται τα mac os?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Πως απο το xps και το Vostro των 700ευρω πηγες στο air των 1300 μονο εσυ το ξερεις! :D

Ειχα παλιοτερα ενα air (late 2008). Πολυ καλο σαν μηχανημα.. αλλα μονο 1 θυρα usb;;;;

Τωρα παιζει να εχουν και.. 2!

:lol::lol:

Όχι ρε παιδιά, ποιο Μακ :lol::lol:

Έκλεισα με 650 τελικά το ΧΠΣ 15 με τον ι5 2410.

Το περιμένω ΙΣΩΣ και την Παρασκευή :cool: Αλλιώς από βδομάδα...

Και τώρα η ερώτηση της ημέρας: τα κοινά joysticks θα δουλεύουν σωστά με τις USB3 θύρες; :blink: Έχει πλάκα να μην... :wacko:

Ναι κανονικα θα δουλευουν.

Ολα τα λαπτοπ που εχουν usb 3 θυρες, εχουν ενα προγραμμα που μετατρεπει τις usb 3 ΚΑΙ σε usb2.

Οποτε δουλευουν τα παντα ολα κομπλε. :)

Πλάκα θα έχει πάντως :lol:

Ποτέ μου δεν είχα όχι μόνο γρήγορο μηχάνημα, αλλά ούτε καν κάτι που να πλησιάζει στο μέτριο :lol::lol:

(για να μην πω ότι μου πέρασε και η σκέψη να το αναβάλλω για το νέο έτος :X Το κράξιμο φοβήθηκα και το αποφάσισα τελικά :ninja: Νοίκια, έξοδα, όλα τρέχουν. Τι να πρωτοπρολάβει κανείς... :rolleyes:)

Για να δούμε τι θα δούμε τελικά...

:worry:

γεια σας... επειδη φιλος ψαχνει για laptop και εγω εχω μεινει λιγο πισω με την τεχνολογια θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο μηχανημα γυρω στα 500 ευρω που να αξιζει τα λεφτα του... η χρηση του θα ειναι λιγο απολα...

καλυτερα απο καποιο καταστημα π.χ πλαισιο και οχι μονο e-shop

Αν μπορει να δωσει λιγα παραπανω, παει εδω: link .

Εχει πολυ καλη καρτα γραφικων για παιχνιδια, καλο επεξεργαστη, μεγαλο σκληρο δισκο.

Και 2 χρονια Τοπ εγγυησης απο την Dell.

Προβλέπω να μας αργεί το λαπτόπιον... :(

Το αργότερο λέει μέχρι τις 25/10 θα έρθει :wacko:

Δεν έλεγε ποιανού έτους, να ανησυχώ;; :lol:

Ωπ!! Σας έλειψα ε;; :lol:

Είδα μόλις τώρα αυτό και μπορώ να πω... ξενέρωσα :wacko:

Last Location:

Shanghai, China, Thursday, 13.10.2011

:blink:

Δηλαδή δεν υπάρχει τίποτε πλέον που να μην περνάει από'κει; Καλύτερα να έπαιρνα τότε Λενόβο που το λένε και το καμαρώνουν ότι είναι κινέζικα :lol:

Στις 17 του μηνού πάντως λέει θα το έχω. Για να ειδούμε...

Σκέφτομαι να μη χάσω άλλο χρόνο όμως και να χτυπήσω το Προ και 2 χειριστηριάκια :lol:

Καμιά πρόταση;

Εε μα, απο Αμερικη περιμενες να στο εφερναν; :p

Το Προ το εχω σε ενα πολυ ομορφο τορρεντ.. :rolleyes:

Απο χειριστηρια προτεινω logitech Chillstream (αν εχεις παιξει σε χειριστηριο xbox και σου αρεσε, ειναι ολα τα λεφτα).

Ωωωωωωωπ!!

Last Location:

Arrived - Warsaw, Poland, Friday, 14.10.2011

Πραγματικά είναι προ των πυλών το μηχανηματάκι μου!! :cool:

Μου φαίνεται πολύ παράξενο που θα βλέπω βιδεάκι και ταυτόχρονα θα μπορώ να κάνω κι άλλα πραγματάκια χωρίς να χρειαστεί να περιμένω το τρένο να περάσει... :lol:

Θα παρακαλέσω να μην μετατραπεί το θέμα σε chat area. Συζητάμε και προτείνουμε φορητούς υπολογιστές. Από κει και πέρα το που βρίσκεται η κάθε αποστολή και σε πόση ώρα θα φτάσει σπίτι μας δεν νομίζω ότι αφορούν.

Ευχαριστώ

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Σωστή παρατήρηση... :) Εκτός του ότι έχεις βέβαια δίκιο :)

Μόλις έψαξα για μπιχλιμπίδο-τόπικ αλλά δε βρήκα :confused:

Εδώ μπορώ να συνεχίσω;

(πχ αν αξίζει η αγορά ανεμιστήρα, μιας και από όσο διαβάζω, λίγο πολύ οι θερμοκρασίες θα είναι ικανές να βράσουν αυγουλάκι :X)

Ευχαριστώ :)