Nagata Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Να προτείνω ένα ακόμη Laptop για να έχεις μια εξτρά επιλογή στην αγορά σου. Asus X54LY-SX030V, το θετικό είναι ότι έχει κάρτα γραφικών με αυτόνομη μνήμη 1GB, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τα παιχνίδια ;) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktrianta Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Ευχαριστω Πολύ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5742G-384G32Mnkk-LX-R8Z02-045.htm αυτο τι σου λεει?:) Για παιχνιδια ομως, δεν ειναι κατι το τρελο. Να προτείνω ένα ακόμη Laptop για να έχεις μια εξτρά επιλογή στην αγορά σου. Asus X54LY-SX030V, το θετικό είναι ότι έχει κάρτα γραφικών με αυτόνομη μνήμη 1GB, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τα παιχνίδια ;) Στο asus θα συμφωνησω. Παιζεις τα παιχνιδιακια σου. Και με αυτο: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596224&catid=010200 θα παιζεις και τα πιο βαρια παιχνιδια σε πολυ καλες ρυθμισεις. Think about it. ;) Και με 2 χρονια εγγυηση.. http://www.ebay.co.uk/itm/Dell-XPS-15-2-90-i7-GAMING-LAPTOP-4GB-2GB-nVidia-B-NEW-Backlit-Keyboard-L502x-/350493634022?pt=UK_Computing_Laptops_EH&hash=item519b0c6de6#ht_5707wt_1054 Μου φαίνεται το καλύτερο σε αυτά τα χρήματα... :cool: Γύρω στα 700 ευρώ δε βγαίνει; Ταμάμ :lol: Ναι πανω κατω στα 700ευρωπουλα βγαινει. Πολυ καλη επιλογη. Θες να ακους μουσικη με Jbl εσυ!! ;) Edited September 25, 2011 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-C660-1PH-PSC1QE-00400GGE.htm εγω θα προτεινα αυτο γιατι νομιζω οτι τα toshiba ειναι σκυλια...ειναι πολυ δυνατο και καλο λαπτοπ μεσα στα χαρακτηριστικα που θες:) και στα χρηματα Αν μπορεις να δωσεις ενα 50αρι παραπανω, πας εδω με κλειστα τα ματια! http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596225&catid=010200 ευχαριστω πολυ για τις απαντησες σας.Δυστυχως δεν διευκρινιζει η εγκυκλιος τι γινεται για αγορες πανω απο τα 600 ευρω,οποτε καλο ειναι να ειμαι σιγουρος θα αγορασω κατι κατω απο 600 ευρω.Προσωικα βρηκα αυτο http://www.cosmodata.gr/product/38053/notebook-dell-inspiron-15r-i5-480-320gb-15-6-red μου φαινεται μια χαρα.Τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Μια χαρα ειναι το Dellακι, αλλα αν θες νεοτερο επεξεργαστη με καλυτερη καρτα γραφικων πας εδω: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596224&catid=010200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Πώς γίνεται παλαιότερο μοντέλο να έχει ακριβότερη τιμή; :rolleyes: Μας κοροιδεύουν ψιλό γαζί μου φαίνεται (αυτό δεν είναι καινούριο...). Φίλε γνωρίσου με τον κύριο Ιντερνέτο και ψώνισέ το από τα μαγαζάκια του. Είναι αντιπαραγωγικό το ξέρω για την... "οικονομία" μας, αλλά η κοροιδία δε χωνεύεται με τίποτε :mad:. Έτσι την πάτησα κι εγώ με το Νετμπουκάκι που έχω τώρα (εμπιστεύθηκα και καλά τον γνώστη, ο κεφτές :cry:) και σιχτιρίζω από την 1η μέρα. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.- @ andrew τα JBL με έχουν τρελάνει πραγματικά :lol: Τα γούστα πλερώνονται βέβαια, τι να κάνουμε... Να δούμε πότε θα το αποφασίσω (οικογενειακές υποχρεώσεις βλέπεις...) :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Για παιχνιδια ομως, δεν ειναι κατι το τρελο. η ati και hd δεν ειναι καλη για παιχνιδια?? ευχαριστω πολυ για τις απαντησες σας.Δυστυχως δεν διευκρινιζει η εγκυκλιος τι γινεται για αγορες πανω απο τα 600 ευρω,οποτε καλο ειναι να ειμαι σιγουρος θα αγορασω κατι κατω απο 600 ευρω.Προσωικα βρηκα αυτο http://www.cosmodata.gr/product/38053/notebook-dell-inspiron-15r-i5-480-320gb-15-6-red μου φαινεται μια χαρα.Τι λετε? τελειο ειναι...αμα σου αρεσει παρτο αμεσως:):D Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 η ati και hd δεν ειναι καλη για παιχνιδια?? '' κυρίως για να παίζω παιχνίδια χωρίς να κολλαει''-- Λεει ο ενδιαφερομενος. Επειδη εχω μια Χ εμπειρια σε λαπτοπ και ιδιαιτερα στις καρτες γραφικων τους, καλο ειναι να μην προτεινουμε οτι νομιζουμε πως ειναι καλο, γιατι μετα ο αγοραστης θα μας παρει με τις πετρες.:lol: Και εξηγουμαι: Oλες οι Ati 5000/6000 σειρας HD ειναι. Επισης, η 6370 ειναι εφαμιλλη της 5470. Εχω αυτην την στιγμη που μιλαμε ενα toshiba με την 5470 επανω. Να πω οτι παιζει παιχνιδια του στυλ Fifa,pro,manager,portal 2 ευκολα. Σε παιχνιδια ομως του στυλ Black ops, Crysis, Deus Ex τα βρισκει μπαστουνια ακομα και η 5650m που ειχα στο αλλο λαπτοπ μου (που η 5650 ειναι κλασεις ανωτερη απο την 5470). Στις ελαχιστες ρυθμισεις, ισως παιξεις με 20fps και πολυ θα σου ειναι. Για να βλεπετε αν αξιζει ή οχι μια καρτα, googlαρετε πχ (5470m notebookcheck). Το πρωτο σαιτ ειναι που κανουν μετρησεις στις καρτες των λαπτοπ. Για την 6370 εμ για παραδειγμα: http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6370M.40970.0.html Χαμηλα αριστερα δειχνει τα παιχνιδια που παιζει και σε τι ρυθμισεις. Αν θες να παιξεις παιχνιδια ικανοποιητικα, πρεπει να κοιταξεις υποχρεωτικα σε καρτες οπως: Ati 5650/5730/6550/6530/6650 ή nvidia Gt425/gt525/gt540 και η καλυτερη επιλογη ειναι η Gt555m που ειναι ΠΟΛΥ δυνατη καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Ωραία σελίδα :) Τη "δική" μου :lol: GT540M τη βγάζουν σαν 2η κλάση κάρτα :( Να γιατί το καθυστερώ :lol: Θα περιμένω να βγάλει με 1ης κλάσης :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Και η 5650m του λαπτοπ μου ηταν 1ης κλασης οταν την πηρα. Ασχετα οτι τωρα εχει πεσει αβερτα σε θεσεις, με τοσες καρτες που βγαινουν μηνιαιως! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 '' κυρίως για να παίζω παιχνίδια χωρίς να κολλαει''-- Λεει ο ενδιαφερομενος. Επειδη εχω μια Χ εμπειρια σε λαπτοπ και ιδιαιτερα στις καρτες γραφικων τους, καλο ειναι να μην προτεινουμε οτι νομιζουμε πως ειναι καλο, γιατι μετα ο αγοραστης θα μας παρει με τις πετρες.:lol: Και εξηγουμαι: Oλες οι Ati 5000/6000 σειρας HD ειναι. Επισης, η 6370 ειναι εφαμιλλη της 5470. Εχω αυτην την στιγμη που μιλαμε ενα toshiba με την 5470 επανω. Να πω οτι παιζει παιχνιδια του στυλ Fifa,pro,manager,portal 2 ευκολα. Σε παιχνιδια ομως του στυλ Black ops, Crysis, Deus Ex τα βρισκει μπαστουνια ακομα και η 5650m που ειχα στο αλλο λαπτοπ μου (που η 5650 ειναι κλασεις ανωτερη απο την 5470). Στις ελαχιστες ρυθμισεις, ισως παιξεις με 20fps και πολυ θα σου ειναι. Για να βλεπετε αν αξιζει ή οχι μια καρτα, googlαρετε πχ (5470m notebookcheck). Το πρωτο σαιτ ειναι που κανουν μετρησεις στις καρτες των λαπτοπ. Για την 6370 εμ για παραδειγμα: http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6370M.40970.0.html Χαμηλα αριστερα δειχνει τα παιχνιδια που παιζει και σε τι ρυθμισεις. Αν θες να παιξεις παιχνιδια ικανοποιητικα, πρεπει να κοιταξεις υποχρεωτικα σε καρτες οπως: Ati 5650/5730/6550/6530/6650 ή nvidia Gt425/gt525/gt540 και η καλυτερη επιλογη ειναι η Gt555m που ειναι ΠΟΛΥ δυνατη καρτα. οκ..ευχαριστω πολυ για την ενημερωση..δεν το ηξερα...παντως σχετικα ειναι καλες..;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 οκ..ευχαριστω πολυ για την ενημερωση..δεν το ηξερα...παντως σχετικα ειναι καλες..;) Το θεμα με τα λαπτοπ ειναι οτι οι περισσοτεροι νομιζουμε οτι προοριζονται για καθαρα gaming, αλλα για να παιξεις αξιοπρεπως παιχνιδια πρεπει να σκασεις πανω απο 1200ευρω.:( Που φυσικα δεν συμφερει. Παιρνεις ενα xbox και τελειωσες!;) Το turbo x Cerberus g3200 αξίζει? To Desktop ειναι φυσικα πολυ πιο δυνατο απο ενα λαπτοπ. Αλλα με τα 650ευρω που κοστιζει το συγκεκριμενο, φτιαχνεις κομματα κομματι ενα πολυ καλυτερο μηχανημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 @andrew το καινούριο Προ, πώς θα ξέρουμε σε ποιές κάρτες θα παίζει; Πώς θα γίνει να το τσεκάρω αυτό; Υπάρχει τρόπος; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 @andrew το καινούριο Προ, πώς θα ξέρουμε σε ποιές κάρτες θα παίζει; Πώς θα γίνει να το τσεκάρω αυτό; Υπάρχει τρόπος; :confused: Τα pro/fifa/manager σαν παιχνιδια ειναι πολυ ελαφρια. Πες μου σε ποιο λαπτοπ θα καταληξεις, για να σου πω αν θα το παιζει ανετα. Το pro 12 παντως, και 3ετιας λαπτοπ θα το παιζει (απαραιτητη η ανεξαρτητη καρτα βεβαια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 @andrew το καινούριο Προ, πώς θα ξέρουμε σε ποιές κάρτες θα παίζει; Πώς θα γίνει να το τσεκάρω αυτό; Υπάρχει τρόπος; :confused: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1401&game=Pro%20Evolution%20Soccer%202012 τσεκαρε εδω τις απαιτησεις του παιχνιδου:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Φίλε μου δυστυχώς δεν ανοίγει η σελίς... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Φίλε μου δυστυχώς δεν ανοίγει η σελίς... :O Pro Evolution Soccer 2012 System Requirements Intel CPU - Core 2 Duo E4600 2.4GHz AMD CPU - Athlon 64 X2 Dual Core 5000+ Nvidia - GeForce 7900 GTX GD GFX hardware score: 5 ATI - Radeon X800 XT Platinum RAM (Memory) - 2 GB Hard Disk Space - 8 GB Direct X - 9 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Τις περισσοτερες φορες (αν οχι ολες) οι μινιμουμ απαιτησεις του κατασκευαστη, ειναι απλα για να υπαρχουν. Τι εννοω.. Στο θεμα του επεξεργαστη και με πολυ μικροτερο να πας να παιξεις (απο αυτο που λεει ο κατασκευαστης) κανονικοτατα θα παιξει το παιχνιδια και χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Τις περισσοτερες φορες (αν οχι ολες) οι μινιμουμ απαιτησεις του κατασκευαστη, ειναι απλα για να υπαρχουν. Τι εννοω.. Στο θεμα του επεξεργαστη και με πολυ μικροτερο να πας να παιξεις (απο αυτο που λεει ο κατασκευαστης) κανονικοτατα θα παιξει το παιχνιδια και χωρις κανενα προβλημα. στο προ το θετικο ειναι οτι σου λεει στις ρυθμισεις αν ειναι καταλληλο η οχι..Εγω με κιτρινη κατασταση δηλαδη καλο παιζω καλα αλλα εχει καποια προβληματα η αναλυση και κολλαει καπως...στον αλλον υπολογιστη μου που ειναι πυραυλος τρεχει χωρις κανενα προβλημα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Παντως εμενα η 5470 του δευτερου λαπτοπ μου το παιζει για την πλακα το Pro σε φουλ αναλυσεις. Και δεν ειναι και καμια δυνατη καρτα για παιχνιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Ρε παιδιά, έκανα ένα PC Checkup στο netbook Dell Mini 1018 της, και μου έβγαλε ότι το μηχάνημα σηκώνει μέχρι 8GB. Στο crucial μου έβγαζε 2GB. Είναι δυνατόν netbook να σηκώνει τόση μνήμη; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Δεν παιζει. Τα νετμπουκ (κατι 11αρια) το πολυ μεχρι 4gb να μπορουν να σηκωσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Και γω παραξενεύομαι γιατί ήξερα ότι τα 10άρια σηκώνουν μέχρι 2GB RAM... Για του λόγου το αληθές... http://img64.imageshack.us/img64/5822/dell1018systemsummary.png http://imageshack.us/photo/my-images/64/dell1018systemsummary.png/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Μετα απο ενα φορματ, θα στρωσει λογικα. Ειχα αγορασει ενα Dell 15r με τον p6100 επανω, και το cpuz μου ελεγε πως φοραει i5.. Του εκανα ενα φορματ, και ολα καλα (δυστυχως για εμενα δεν μου εδωσαν λαθος λαπτοπ!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 http://www.ebay.de/itm/Dell-15-Notebook-L502X-Intel-i5-4GB-Ram-640GB-HDD-/130582358480?pt=DE_Technik_Computer_Peripherieger%C3%A4te_Notebooks&hash=item1e6750a9d0#ht_3847wt_1044 :X Αν προλάβω το χτυπάω!! Το πέι πάλ δεν έχει χρήματα και μεθαύριο είναι σα/κο :wacko: Να δω πόσο θα κάνει η τράπεζα για να τα μεταφέρει :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts