andrewgarb Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 To dell απο το Getitnow εχει μια χαρα χαρακτηριστικα και 2 χρονια ΤΟΠ εγγυησης. Το turbox στο μοναδικο που υπερεχει ειναι η καρτα γραφικων του που ειναι ελαφρως καλυτερη. (Το συγκεκριμενο turbox ηταν σε προσφορα στα 600ευρω την προηγουμενη εβδομαδα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Κάτι που δεν με ικανοποιεί ιδιαίτερα στα turbo-x και αναφέρω σε κάθε υποψήφιο αγοραστή, είναι η ποιότητα κατασκευής, δεν τα θεωρώ και πολύ στιβαρά. Το Dell που προτείνεις, ειλικρινά για την τιμή του προσφέρει αρκετά, πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή :) Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Αν ειχε i3 επεξεργαστη θα ηταν κομπλε. Το συγκεκριμενο το ειχα βρει στα saturn τον Ιουνιο στα 549ευρω. Η G315m βεβαια δεν ειναι για τιποτα σοβαρο απο αποψη παιχνιδιων. Αντε να παιξει κανενα pro και τετοιου ειδους παιχνιδια. @Nikos_Kallithea Η Dell διεθνη εγγυηση εχει, οποτε εισαι παντου καλυμμενος. ;) οντως εναν ι3 τον ηθελε... το πηρε τον αυγουστο ενας γνωστος μου και τον εχω λειτουργησει πολυ οπως σου ειπα... το προ ειναι απαιτητικο αλλα το αντεχει...οχι μια χαρα παει χωρις να εχει pixels και χαμηλες αναλυσεις...ειναι πολυ καλη καρτα γραφικων.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 (edited) Κάτι που δεν με ικανοποιεί ιδιαίτερα στα turbo-x και αναφέρω σε κάθε υποψήφιο αγοραστή, είναι η ποιότητα κατασκευής, δεν τα θεωρώ και πολύ στιβαρά. Το Dell που προτείνεις, ειλικρινά για την τιμή του προσφέρει αρκετά, πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή :) Συμφωνω με τα λεγομενα σου. Το μοναδικο turbox που πιστευω πως εχει καλη κατασκευη ειναι το maestro. Κατι Steel και Horizon εχουν απλα γελοια κατασκευη. οντως εναν ι3 τον ηθελε... το πηρε τον αυγουστο ενας γνωστος μου και τον εχω λειτουργησει πολυ οπως σου ειπα... το προ ειναι απαιτητικο αλλα το αντεχει...οχι μια χαρα παει χωρις να εχει pixels και χαμηλες αναλυσεις...ειναι πολυ καλη καρτα γραφικων.. Το Pro, fifa, manager κλπ ειναι απο τα πιο ..χαλαρα παιχνιδια. Εδω το pro το παιζει η ενσωματωμενη 9300gs του αδερφου μου στο macbook pro. ;) Με την G315m τετοια παιχνιδια μπορεις να παιζεις. Ουτε καν λογος για παιχνιδια του στυλ crysis, metro, call of duty (απο τα τελευταια). Μιλαω παντα για αξιοπρεπεις αναλυσεις. Αν τα βαλεις ολα στο low ισως κατι να καταφερεις. Edited September 19, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 (edited) Καλησπέρα κύριοι και πάλι :) Το καλοκαίρι πέρασε, αλλά το Ασουσάκι εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί και δεν αντέχω άλλο :lol: Το εν λόγω Ντελλ είναι που με έχει τρελάνει :p http://cgi.ebay.de/DELL-Studio-XPS-15-Notebook-8GB-HDMI-Intel-Core-i7-Win7-/160575862017?pt=DE_Technik_Computer_Peripherieger%C3%A4te_Notebooks&hash=item2563113501 αλλά και τα 900 ευρωπουλάκια δε δίνονται έτσι εύκολα (ειδικά για κάτι που δεν το χρειάζομαι, από την άποψη της απόλυτης απόδοσης... :blink:) Μετά είδα και το Σαμσούνι http://www.ebay.de/itm/Samsung-RC530-S01-Intel-Quad-Core-i7-2630QM-2-00GHz-/280739833724?pt=DE_Technik_Computer_Peripherieger%C3%A4te_Notebooks&hash=item415d65e77c#ht_1167wt_999 Σχεδόν 200 ευρώ λιγότερο... Όχι και λίγα... (η διαφορά με αυτόν ποιά είναι;; http://www.ebay.de/itm/Samsung-RC530-S07-Intel-Quad-Core-i7-2630QM-2-00GHz-/280738654478?pt=DE_Technik_Computer_Peripherieger%C3%A4te_Notebooks&hash=item415d53e90e#ht_1167wt_999) Εσείς τι λέτε; Κοιτάζω αποκλειστικά για Ίντελ ι7 2630 (με τους μπόλικους πυρήνες δλδ :lol:), μόνο και μόνο επειδή σκοπεύω να το κρατήσω χρόνια. Απλά να υπενθυμίσω ότι εδώ και 10 χρόνια έχω αλλάξει μόνο 2 μηχανήματα κι αν το Άσους δεν ήταν τόσο για το ανάθεμα (για την ακρίβεια ο επεξεργαστής), δε θα κοιτούσα κάτι άλλο. Οπότε τώρα λέω να δώσω κάτι παραπάνω και να μην ξανασχοληθώ με το θέμα υπολογιστής... :p Το Ντελλ έχει τις ηχειάρες της JBL, 72οο στροφούλες και USB3... Τέλος, οι 17άρηδες είναι πιο φθηνοί, αλλά δε με ενδιαφέρουν. Βοηθήστε τον νούμπη... :lol: Προσθήκη: το ότι λέω ότι κοιτάω τον 2630 δε σημαίνει κιόλας ότι ξέρω κιόλας το... γιατί! Απλά από εδώ κι από κει που διαβάζω, λένε ότι καλύτερος ο 8πύρηνος από τους 4πύρηνους. Και στη σελίδα της Ίντελ μόνο αυτόν είδα με 8 πυρηνάκια :P :P Edited September 20, 2011 by Trendelenburg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Ωραιο το κουιζ με την διαφορα των 2 samsung. :P Μονο που την βρηκα την διαφορα στα 4 πρωτα δευτερα. :( Η διαφορα ειναι στο οτι ο ενας εχει καρτα γραφικων στα 1gb ενω ο αλλος στα 2gb. Λεπτομερειες δηλαδη, ειδικα για την καρτα γραφικων σε λαπτοπ. Σημειωση: Ο i7 2630 ειναι 4πυρηνος με 8 threads. Με λιγα λογια η intel τον ''βλεπει'' σαν 8πυρηνο, δεν ειναι ομως. Mολις βγει 8πυρηνος θα σε ενημερωσω.:p Για τον dell θα εχεις σιγουρα διεθνη εγγυηση. Για τον samsung ομως; Επισης λαβε υποψιν σου οτι θα εχεις και γερμανικο πληκτρολογιο (αν και 2 πληκτρα αλλαζουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 :lol::lol: Οι υπόλοιποι επεξεργαστές είναι 2/4, ο εν λόγω είναι 4/8. Αυτό εννοούσα... :worry: Εσύ τι θα πρότεινες; Ντελλ(άρα) ή Σαμσούνι;; :O 180 ευρωπουλάκια είναι αυτά... Βέβαια ακούω από όλους ότι το σέρβις των Ντελλ είναι φοβερό, υποθέτω ότι αυτό και μόνο αξίζει τα λεφτάκια... Ουφ... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Υποψιν (no2) οτι τα περισσοτερα προιοντα απο Γερμανια ερχονται με μονο 1 ετος εγγυησης. Προσωπικα θα πηγαινα στο Dell. Το εχω δει απο κοντα και εχω ερωτευτει τα ηχεια του (καλα τι μπασσο ειναι αυτο;; ):ninja: Βεβαια ειναι αρκετα τα χρηματα που κοστιζει. Για τσεκαρε και στην Ελλαδουλα μας.. ;) http://www.skroutz.gr/s/333769/Dell-Studio-XPS-L502x-i7-2630QM-4GB-500GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Στη Γερμανία βρίσκομαι :) Τα "γερμανικά" είναι λίγο πιο ανεβασμένα από όσο είδα ;) 900 ρε γμτ... Βέβαια οι ΜακΜπούκηδες τα 900άρια τα έχουν για πρωινό :lol: Κωλοτούμπες θα έκαναν για τέτοια τιμή :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Αα. Πες το έεετσι! Οι μακμπουκηδες στην Αμερικη ομως δεν τα εχουν ετσι γιατι με 850ευρω ενας φιλος πηρε το 15αρη με i7 επανω, σε προσφορα απο bestbuy!!Και εδω το εχουν στα 1600ευρα!:X Αν δεν κανω λαθος η dell Γερμανιας στελνει και μεσω του επισημου site τους και εχει καλες τιμες. Στις ΗΠΑ παντως ειναι καλες οι τιμες. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Με λίγα λόγια, να περιμένω ακόμα 1-2 μηνάκια για να πάρω το καλό... Με αυτά και με αυτά, δε με βλέπω πριν το 2012 να το αγοράζω :lol: Τα Παράθυρα 8 από πότε θα τα φοράνε; :confused: JBL σας έρχομαι!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 (edited) http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=n00x5m13&c=de&l=de&s=bsd&cs=debsdt1&model_id=xps-l502x (Τρελη τιμη, ας ημουν Γερμανια και το ειχα παρει.. χθες). http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=n00x5m05&c=de&l=de&s=bsd&cs=debsdt1&model_id=xps-l502x-proc-mod (Να το χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο; ) http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=n00x5m06&c=de&l=de&s=bsd&cs=debsdt1&model_id=xps-l502x-proc-mod (Το εγκεφαλικο το επαθα). Edited September 20, 2011 by andrewgarb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 (edited) http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=n00x5m06&c=de&l=de&s=bsd&cs=debsdt1&model_id=xps-l502x-proc-mod (Το εγκεφαλικο το επαθα). :confused::confused::confused::confused: Τι έγινε ρε παιδιά;; Αυτό δεν είναι ακριβώς με αυτό που έβαζα εγώ από τον κύριο Ιμπέι;; Και είναι 200φεύγα ευρώ φθηνότερο;;;;; :blink::blink::blink: ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ ΔΛΔ;;; Διόρθωση.... Οι τιμές αυτές είναι χωρίς το ΦούΠούΑ... 778,00 ευρώπουλα για τούτο: Intel® Core™ i7-2630QM Prozessor der zweiten Generation, 2,00 GHz, mit Turbo Boost 2.0 bis zu 2,90 GHz 40 cm (15.6") HD WLED True-Life (1366x768) 720p mit 2.0 Mega Pixel integriertes Webcam 6.144 MB Dual-Channel DDR3 SDRAM mit 1.333 MHz [1 x 2.048 + 1 x 4.096] 750-GB-Serial ATA-Festplatte (7.200 1/min) 1GB NVIDIA® GeForce® GT 525M Grafikkarte καλό φάινεται ε; Edited September 21, 2011 by Trendelenburg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 επειδη ενδιαφερομαι για ενα laptop dell για τον πατερα μου γυρω στα 460 ευρω που ειδα στο skroutz http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=245897 που διαφοροποιειται το service τους σε σχεση με αλλες εταιρειες?Γρηγορη εξυπηρετηση πχ,αντικατασταση κτλ?Επισης επειδη εδω και 6 χρονια μονο vaio χρησιμοποιω,εχουν και αλλες εταιριες οπως η sony restore-format χωρις να βαζεις drivers κτλ παλι απο την αρχη?Ευχαριστω καλησπερα και παλι...τελικα η επιδοτηση που εχει ο πατερας μου ειναι 600 ευρω για αγορα pc μεχρι τις 30 /09....Βρηκα αυτο http://www.mgmanager.gr/product/25165/dell-inspiron-n5010-i5-480m-4gb-500gb-156-ati5650-1gb-w7hp-2y-nbd-pink.html Τι λετε,αν και ροζ??Εκτος και αν υπαρχει αλλη προταση μεχρι τα 600 ευρω αυστηρα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Μωβ είναι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 καλοι μου φίλοι, πάρτε ενα Thinkpad καλό και μην κοιτάτε το σέρβις γιατί είναι μερσεντέ που λενε στα λαϊκά.. και δεν χαλάνε. Κάτι ξέρουν οι εκεί της NASA που μονο αυτά στέλνουν πάνω στο διάστημα. οχι δεν δουλεύω εκει ούτε μετοχές έχω, αλλά οι γνώστες ξέρουν... απο 2 δεκαετίες Thinkpad είχα, έχω και θα έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (edited) @Trendelenburg Το προσεξα και εγω πιο μετα οτι ειναι χωρις το Φ(Α)ΠΑ. Αλλα και παλι καλυτερες τιμες εχει. ;) Τα 8αρια τελειοποιημενα σε κανενα 6-7 μηνο θα ειναι διαθεσιμα. καλησπερα και παλι...τελικα η επιδοτηση που εχει ο πατερας μου ειναι 600 ευρω για αγορα pc μεχρι τις 30 /09....Βρηκα αυτο http://www.mgmanager.gr/product/25165/dell-inspiron-n5010-i5-480m-4gb-500gb-156-ati5650-1gb-w7hp-2y-nbd-pink.html Τι λετε,αν και ροζ??Εκτος και αν υπαρχει αλλη προταση μεχρι τα 600 ευρω αυστηρα :rolleyes: Για τι χρηση το θες, απο ποιο μαγαζι μπορεις να παρεις; καλοι μου φίλοι, πάρτε ενα Thinkpad καλό και μην κοιτάτε το σέρβις γιατί είναι μερσεντέ που λενε στα λαϊκά.. και δεν χαλάνε. Κάτι ξέρουν οι εκεί της NASA που μονο αυτά στέλνουν πάνω στο διάστημα. οχι δεν δουλεύω εκει ούτε μετοχές έχω, αλλά οι γνώστες ξέρουν... απο 2 δεκαετίες Thinkpad είχα, έχω και θα έχω. Τα thinkpad ειναι αλλη κλαση απο μονα τους. Δεν μιλαω βεβαια για τα απλα thinkpad που εχουν βγει τωρα, αλλα για τα Ibm Thinkpad. ;) Edited September 22, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Αν τα Thinkpad είναι σαν τις Mercedes, τότε... πολύ μακρυά και αγαπημένοι :rolleyes: Μάλλον ατυχές το παράδειγμα :) Και τώρα η ερώτηση που θα σας κρατήσει ξύπνιους το βράδυ :lol:: ΑΤΙ ή Nvidia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Για τι χρηση το θες, απο ποιο μαγαζι μπορεις να παρεις; ειναι για τον πατερα μου στη δουλεια του.Δινουν επιχορηγηση σε ολους 600 ευρω για να αγορασουν laptop με cpu>2.01 ,ram>3 gb ddr3 ,monitor>15.1",hd>320 gb(για συνταγογραφηση συνταγωνστο Ικα,απλως στο χαρτι που του εδωσαν εγραφε αυτα τα χαρακτηριστικα ως minimum)η ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ απουδηποτε αρκει να εχει εκδοθει αποδειξη μεχρι τις 30/09.Μετα απο αυτα που διαβασα αποφασισα για dell.Καμια προταση θα ηθελα να του το αγορασω να τελειωνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) Και τώρα η ερώτηση που θα σας κρατήσει ξύπνιους το βράδυ :lol:: ΑΤΙ ή Nvidia? Για λαπτοπ, Ati! ειναι για τον πατερα μου στη δουλεια του.Δινουν επιχορηγηση σε ολους 600 ευρω για να αγορασουν laptop με cpu>2.01 ,ram>3 gb ddr3 ,monitor>15.1",hd>320 gb(για συνταγογραφηση συνταγωνστο Ικα,απλως στο χαρτι που του εδωσαν εγραφε αυτα τα χαρακτηριστικα ως minimum)η ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ απουδηποτε αρκει να εχει εκδοθει αποδειξη μεχρι τις 30/09.Μετα απο αυτα που διαβασα αποφασισα για dell.Καμια προταση θα ηθελα να του το αγορασω να τελειωνω Αν μπορεις να δωσεις ενα 50αρι παραπανω, πας εδω με κλειστα τα ματια! http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596225&catid=010200 Edited September 24, 2011 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Και τώρα η ερώτηση που θα σας κρατήσει ξύπνιους το βράδυ :lol:: ΑΤΙ ή Nvidia? ATI..και σε υπολογιστες ακομα:) ειναι για τον πατερα μου στη δουλεια του.Δινουν επιχορηγηση σε ολους 600 ευρω για να αγορασουν laptop με cpu>2.01 ,ram>3 gb ddr3 ,monitor>15.1",hd>320 gb(για συνταγογραφηση συνταγωνστο Ικα,απλως στο χαρτι που του εδωσαν εγραφε αυτα τα χαρακτηριστικα ως minimum)η ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ απουδηποτε αρκει να εχει εκδοθει αποδειξη μεχρι τις 30/09.Μετα απο αυτα που διαβασα αποφασισα για dell.Καμια προταση θα ηθελα να του το αγορασω να τελειωνω http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-C660-1PH-PSC1QE-00400GGE.htm εγω θα προτεινα αυτο γιατι νομιζω οτι τα toshiba ειναι σκυλια...ειναι πολυ δυνατο και καλο λαπτοπ μεσα στα χαρακτηριστικα που θες:) και στα χρηματα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 http://www.ebay.co.uk/itm/Dell-XPS-15-2-90-i7-GAMING-LAPTOP-4GB-2GB-nVidia-B-NEW-Backlit-Keyboard-L502x-/350493634022?pt=UK_Computing_Laptops_EH&hash=item519b0c6de6#ht_5707wt_1054 Μου φαίνεται το καλύτερο σε αυτά τα χρήματα... :cool: Γύρω στα 700 ευρώ δε βγαίνει; Ταμάμ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktrianta Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) Παιδιά ψαχνομαι για ένα λάπτοπ μέχρι πεντακόσια ευρώ κυρίως για να παίζω παιχνίδια χωρίς να κολλαει Αλλά και να χει και διάρκεια ζωής και ξέχασα πριν να πω i3 η i5 Edited September 24, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Παιδιά ψαχνομαι για ένα λάπτοπ μέχρι πεντακόσια ευρώ κυρίως για να παίζω παιχνίδια χωρίς να κολλαει Αλλά και να χει και διάρκεια ζωής και ξέχασα πριν να πω i3 η i5 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5742G-384G32Mnkk-LX-R8Z02-045.htm αυτο τι σου λεει?:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktrianta Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Οοοο είναι ότι ψάχνω σ ευχαριστω Πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts