Jump to content

Windows xp home OEM

antwnhs1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω 1 laptop HP με windows xp home greek και θελω να κανω format.Το προβλημα ειναι οτι με την αγορα του laptop δεν μου ειχαν δωσει καποιο cd με τα windows.Υπαρχει καποιο link που να μπορω να τα κατεβασω γνησια για να χρησιμοποιησω και το serial που εχω;

Καλό θα ήταν να καλέσεις την κατασκευάστρια εταιρεία (στην προκειμένη περίπτωση την HP) και να ζητήσεις το Recovery CD/DvD. Μπορείς, όμως, αν θες να "κατεβάσεις" τα Windows XP Home από το internet και να περάσεις το Product Key που έχει το laptop σου, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα πετύχει. Αν, όμως, η HP σου στείλει το cd, "κατέβασε" νόμιμα από την ιστοσελίδα της Microsoft τα Windows 7 EnterPrice (δοκιμαστικά για 90 ημέρες) μέχρι να σου αποσταλεί το Recovery CD/DvD. :)

Τα 7 δεν μπορω να τα περασω γιατι ειναι παλιο το laptop και δεν τα σηκωνει.Αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω στο internet τα xp home gr γνησια για να τα κατεβασω!!Αν τα εχει κανενας ανεβασμενα στο rapidshare ή σε torrent θα με βοηθουσε πολυ..

Τα 7 δεν μπορω να τα περασω γιατι ειναι παλιο το laptop και δεν τα σηκωνει.Αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω στο internet τα xp home gr γνησια για να τα κατεβασω!!Αν τα εχει κανενας ανεβασμενα στο rapidshare ή σε torrent θα με βοηθουσε πολυ..

Απαγορεύονται τα links! Πάντως, αν "κατεβάσεις" τα Windows XP Home και δεχθούν το Product Key των προηγούμενων Windows, δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα με το WGA. Αν παρ'όλα αυτά έχεις, στείλε μου Πμ να σου δώσω ένα "trick". :)

Εφόσον έχεις μία άδεια για το λειτουργικό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον κατασκευαστή του laptop. Τα υπόλοιπα καλύτερα να τα αποφύγεις.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...