rebel21 Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος through (26 Απρ. 2004 , 12:57) Αυτό δεν είπα κι εγώ; Πως νομίζω πως μόνο ο πΟΤΕ και η Forthnet τσιγκουνεύονται και δεν στέλνουν ανάλυση για όλες τις κλήσεις. Από όσα γνωρίζω, οι υπόλοιποι σου στέλνουν για ΟΛΕΣ. Χμ! Νομίζω πως κάνεις λάθος εδώ. Εγω χρησιμοποιώ FORTHnet για όλες τις κλήσεις μου, πλέον. Μου στέλνουν λογαριασμό, μόνο όταν το ποσό υπερβαίνει τα 10€ (στο ποσό μπορεί να κάνω και λάθος) και η ανάλυση περιλαμβάνει ΟΛΕΣ τις κλησεις μου. Επιπλέον, είναι, νομίζω, η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σου παρέχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεσαι τον λογαριασμό σου on-line και σχεδόν real-time. Αρα αν χρησιμοποιείς internet μπορείς κάλλιστα να βλέπεις τις κλήσεις που έκανες, πόσο διέρκησαν και τι πρόκειται να πληρώσεις. Σε ό,τι αφορά την Αστική, η Telepass ίσως δεν είχε την υποδομή και την τεχνολογία για να στηρίξει μια αστική κληση. Κάποιοι ισως πουν ότι φοβήθηκε να μπει στα βαθειά. Εγώ θα πω ότι το χειρίστηκε... άψογα! Ναι φίλοι μου, αν και δε τη θεωρώ από τις καλύτερες εταιρείες , πρέπει να παραδεχθώ ότι ως managment οι άνθρωποι της Telepass έκαναν αυτό που φαινότανε κερδοφόρο για την εταιρεία...δεν έδωσαν αστική από την αρχή. Αν ρωτήσεις ανθρώπους του χώρου, θα σου πουν το ανέκδοτο της αστικής: την επίκληση των ανταγωνιστών να... χάσουν το πελατολόγιο της αστικής, αφού η κεδοφορία είναι οριακή και τα resources που σπαταλούνται μεγάλα. Από την άλλη, η υπεραστική έχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους και εκεί ήταν που στόχευσαν... και κέρδισαν ένα νέο κτήριο στο Μαρούσι! :p Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Online billing real time έχει και η acn και είναι και ταχύτερο στην εμφάνιση των κλήσεων από της forthnet. Πάντως περιμένω να δω μειώσεις από τους εναλλακτικούς στις κλήσεις προς κινητά. Ακόμα σιγή......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak (27 Σεπ. 2004 , 15:19) Online billing real time έχει και η acn και είναι και ταχύτερο στην εμφάνιση των κλήσεων από της forthnet. Πάντως περιμένω να δω μειώσεις από τους εναλλακτικούς στις κλήσεις προς κινητά. Ακόμα σιγή......... online real-time billing έχει και η Vivodi Telecom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 28/09/2004 Νομός Ημαθίας (23310, 23320, 23330) Νομός Σερρών (23210, 23220, 23230, 23240, 23250, 23270) Και συνεχίζει... (Αττική να δούμε πότε θα καλύψει) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beton Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Στο site της η Telepassport αναφέρει για τις χρεώσεις ότι στις περιοχές που παρέχεται η αστική κλήση, η χρέωση (για όλες τις κλήσεις από ότι κατάλαβα) γίνεται ανά 60 δευτ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Ναί έτσι είναι. Δεν υπάρχει χρέωση ανα δευτερ στην telepassport στις αστικές (μετά τα δυο λεπτά όπως είναι στον ΟΤΕ και σε αρκετούς εναλλακτικούς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Το παιχνίδι της κάλυψης αστικών συνεχίζεται!!! και προχωράει αισίως πρός το τέλος. :rolleyes: Απο αύριο 07/10/2004 θα υπάρχει κάλυψη σε: Κοζάνη, Δωδεκάνησα και Καρδίτσα!! Αν δεν κάνω λάθος απομένουν 5 νομοί: Λάρισα, Μαγνησία, Χανιά, Αχαϊα και Αττική :) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 6 Οκτ. 2004 , 16:14) Αν δεν κάνω λάθος απομένουν 5 νομοί: Λάρισα, Μαγνησία, Χανιά, Αχαϊα και Αττική :) :whistle: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Από Πέμπτη 14/10/2004 θα παρέχουμε την αστική κλήση στο νομό Χανίων (πλήρης διαθεσιμότητα). Επίσης από Παρασκευή 15/10/2004 θα μπορούμε να παρέχουμε την αστική κλήση στο νομό Μαγνησίας (πλήρης διαθεσιμότητα). Οι κωδικοί για το νομό Χανίων είναι : 28210 28220 28230 28240 28250 Οι κωδικοί για το νομό Μαγνησίας είναι : Πρόθεμα 24210 24220 24230 24240 24250 24260 24270 24280 3 νομοί και τέλος!!! Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αττικη ομως ΠΟΤΕ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gbras (17 Οκτ. 2004 , 22:10) Αττικη ομως ΠΟΤΕ????????? Αμαν πια αυτή η ανυπομονησία... :wacko: Κι εγώ στην Πάτρα είμαι και δεν έχω ακόμα αλλά τώρα που φάγαμε τον γαϊδαρο στην ουρά θα κολλήσουμε. Μέσα Νοεμβρίου τελειώσαμε... :) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 27/10/2004 Νομός Λαρίσης (2410, 24910, 24920, 24930, 24940, 24950) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Q Q μήνυμα λαού! Αν περιμένω την teleps να φτιάξει ποιότητα και να βάλει αστική στην Αττική εγώ θα γεράσω! Για να μην αναφέρω για τα 30"....τέρμα η κοροιδία κύριοι της teleps! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 1 Νοέ. 2004 , 18:05) Q Q μήνυμα λαού! Αν περιμένω την teleps να φτιάξει ποιότητα και να βάλει αστική στην Αττική εγώ θα γεράσω! Για να μην αναφέρω για τα 30"....τέρμα η κοροιδία κύριοι της teleps! Δεν θα προλάβεις να γεράσεις. Υπομονή μέχρι της 15 του μήνα... ;) Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Πάντως μιας και μιλάμε για Telepassport ελπίζω να πάρει σύντομα πίσω τα 30", για το καλό της γιατί και οι πελάτες ενημερώνονται. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Απ'οτι ξέρω ίσως να γίνει και νωρίτερα απο τις 15 Νοε... :p Τι να πω κι εγώ που άφησαν την Πάτρα μου τελευταία. Τουλάχιστον οι αστικές θα καλύψουν κάπως την απώλεια απο τον ρυθμό χρέωσης σε κινητά. Και με την TelePassport Visa θα πληρώνω αστική 0,0228 έως 0,0219 ;) Για να μήν έχουμε παρεξηγήσεις... αυτό συμφέρει όσους ήδη χρησιμοποιούν πιστωτική, δηλαδή εμένα :happy: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Lewton η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία αναφέρθηκε στο θέμα κάνοντας ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια για τα νέα τιμολόγια της tph προς κινητά. Οπότε το έχουν μάθει κάμποσοι φαντάζομαι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 1 Νοέ. 2004 , 21:02) Πάντως μιας και μιλάμε για Telepassport ελπίζω να πάρει σύντομα πίσω τα 30", για το καλό της γιατί και οι πελάτες ενημερώνονται. Αυτο με τα 30'' Δ.Ε.Ν. υπαρχει ΜΟΝΟ σαν ελαχιστη χρεωση και ΟΧΙ ανα 30'' που αναφερετε ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ. Σας το λεω ΣΙΓΟΥΡΑ οτι δεν υπαρχει χρεωση ανα 30'' αλλα μονο τα πρωτα 30''. Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος makis_thess ( 2 Νοέ. 2004 , 00:02) Αυτο με τα 30'' -Δ.Ε.Ν. υπαρχει ΜΟΝΟ σαν ελαχιστη χρεωση -και ΟΧΙ ανα 30'' που αναφερετε ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ. Μόνο εγώ τα βλέπω αντιφατικά αυτά; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Μπα λέει καθαρά ρυθμός χρέωσης Το ίδια εξάλλου κατάλαβε και ο συντάκτης της κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας. Μακις από που αντλείς αυτή τη σιγουριά ότι αυτοί εκεί στην τελεπασπορτ δεν ξέρουν καλά Ελληνικά;(Που το εύχομαι δηλαδή να ισχύει, παρά να υπάρχει χρέωση ανα 30 δευτ). Εγώ πάντως τους έστειλα μαιλ διαμαρτυρίας και ακόμα να απαντήσουν....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος makis_thess ( 2 Νοέ. 2004 , 00:02) Αυτο με τα 30'' Δ.Ε.Ν. υπαρχει ΜΟΝΟ σαν ελαχιστη χρεωση και ΟΧΙ ανα 30'' που αναφερετε ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ. Σας το λεω ΣΙΓΟΥΡΑ οτι δεν υπαρχει χρεωση ανα 30'' αλλα μονο τα πρωτα 30''. H Χρέωση είναι ανα 30 δευτερόλεπτα... οσο και αν δεν θέλουμε να το πιστέψουμε. :mad: Φίλε το ΣΙΓΟΥΡΑ το λές εσύ ή στο είπαν απο την εταιρία; :confused: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος makis_thess ( 2 Νοέ. 2004 , 00:02) Αυτο με τα 30'' Δ.Ε.Ν. υπαρχει ΜΟΝΟ σαν ελαχιστη χρεωση και ΟΧΙ ανα 30'' που αναφερετε ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ. Σας το λεω ΣΙΓΟΥΡΑ οτι δεν υπαρχει χρεωση ανα 30'' αλλα μονο τα πρωτα 30''. http://www.telepassport.gr/deltio23102004.asp Νομίζω το λέει ξεκάθαρα και μάλιστα με 9ρια fonts!!! Θεωρώ, όπως και ο telePS θα πρέπει να διαμαρτυρηθείς στην εταιρεία, αφου σενεργάζεσαι κιόλας, παρά να προσπαθείς να την δικαιολογήσεις. Προσωπικά πιστεύω ότι θα πρέπει να έχουν καταλάβει τι πάιζει και να πάρουν πίσω αυτό το μέτρο. Από την άλλη βέβαια, φοβάμαι πως το παραπάνω μέτρο θα φύγει πακέτο με τις τιμες. Δηλαδή και οι χαμηλές ονομαστικές τιμές θα πάνε περίπατο και το πιο πιθανό θα είναι να τις αυξήσουν τόσο ώστε να... ρεφάρουν την χασούρα των 30". Θα δείξει! Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 επειδη ειμαι και πωλητης της τπη και εγω γνωστο ατομο μεσα στην εταιρια το εμαθα σιγουρα γιατι με (τηλεφωνω και εμαιλ) ακομα θα περιμενα και δεν θα μαθενα κατι σιγουρο απο της τηλεφωνιτριες στο 13899. ειναι απολυτο αυτο που λεω και σιγουρο. Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος makis_thess ( 2 Νοέ. 2004 , 22:09) επειδη ειμαι και πωλητης της τπη και εγω γνωστο ατομο μεσα στην εταιρια το εμαθα σιγουρα γιατι με (τηλεφωνω και εμαιλ) ακομα θα περιμενα και δεν θα μαθενα κατι σιγουρο απο της τηλεφωνιτριες στο 13899. ειναι απολυτο αυτο που λεω και σιγουρο. Φίλε συνεργάτη σου συνιστώ να το επιβεβαιώσεις. Διαφορετικά σήμερα δεν θα λάμβαναμε απο την TelePass το εκπαιδευτικό mail που εξηγεί οτι ο ΝΕΟΣ ρυθμός χρέωσης ΑΝΑ 30'' δεν επηρεάζει τους περισσότερους πελάτες και πως η TelePassport εξακολουθεί να είναι απο τις πιο συμφέρουσες. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sap Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Από απόψε 8-11-2004 παρέχονται ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ και στον νομό Αττικής!!! :D Παράθεση € Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts