lewton Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakaflias ( 7 Απρ. 2004 , 00:07) lewton...για της αστικες ελεγε.Με τον δικο σου πινακα ειναι για κινητα μονο. Για κοίτα κάτω αριστερά... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Σωστοοοοοοοος :o Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogo Δημ. April 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Ανακοινώθηκε η έναρξη παροχής αστικής κλήσης για 2 ακόμα νομούς. Η Τelepassport τηρώντας το χρονοδιαγραμμά της ολοκληρώνει σταδιάκά την πανελλαδική αστική κάλυψη...Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες υπηρεσίες κ πακέτα...smile & free pack !!! 15/04/2004 Νομός Καβάλας 2510, 25910, 25920, 25930, 25940 Νομός Κορινθίας 27410, 27420, 27430, 27440, 27460, 27470 Αναλυτικά οι νομοί στο l i n k Παράθεση ________________________________________ Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Απο Παρασκευή 23/04/2004 και οι νομοί -Τρικάλων -Λευκάδας έχουν αστική κλήση με TelePassport Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό μήνυμα από through Στην Ελλάδα πιο καλά δουλεύει η παραπληροφόρηση παρά ο ελεύθερος ανταγωνισμός. Το χειρότερο που μου έχει τύχει είναι όταν κάποια μέρα μια κυρία μου τηλεφώνησε από την Teledome για να μου πει να γραφτώ συνδρομητής και μου έλεγε άλλα αντ' άλλων για τιμές, κέρδος σε σχέση με τον ΟΤΕ κλπ... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Η αστική κλήση έχει γίνει σήριαλ πια στην τελεπασπορτ! Μα καλά τόσο δύσκολο είναι να βάλουν?????? Οι άλλοι δηλ είναι πιο μάγκες που έχουν από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας τους? Ο Ν.Αττικής θα μπει το 2008 με τους ολυμπιακούς στην Κίνα ... Για να μην μιλήσω περι ποιότητας ομιλίας.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Όσον αφορά την ποιότητα της αστικής δεν ξέρω. Η υπεραστική είναι καλή (ξερά). Προς κινητά υπάρχει πρόβλημα και για αυτό έκανα σύνδεση Q-Telecom (ποιότητα πΟΤΕ) και δε χρησιμοποιώ την Telepassport πλεόν. Αλλά αν το ψάξεις λίγο θα διαπιστώσεις ότι η Telepassport παρέχει αστική κλήση σε περισσότερους νομούς από το μέσο όρο των άλλων εταιριών. Συνήθως μόνο Αθήνα-Θεσσαλονίκη καλύπτουν. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 ...όπου τυχαίνει να κατοικούν εκεί 6 εκατομμύρια έλληνες..! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Ναι αλλά τα 6.000.000 έχουν 10+ διαφορετικές επιλογές. Ο Μεσσήνιος έχει μόνο Telepassport και άλλες 2-3. Καλύτερα δεν είναι για όλους; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Δεν ξέρω..για μένα δεν είναι! Πάω για Q σταθερή.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Αν και off-topic, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Βάζεις και το Q-Family για 5 κινητά Q (δεν πιστεύω να καλείς συχνά και περισότερους) και έχεις κορυφαία ποιότητα σε πολύ καλές τιμές. Άσε που μπορείς να εξοφλείς το λογαριασμό σου σε μερικές ACS χωρίς επιπλεόν χρέωση. Τα μόνα μειονεκτήματα είναι η χρέωση ανά λεπτό στην αστική κλήση (και να σκεφτείς ότι κάποτε η Q την είχε ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη χρέωση), πράγμα που πιστεύω ότι θα αλλάξει και το ότι στο λογαριασμό δε γράφει αναλυτικά τις κλήσεις. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 [offtopic] Κι έχω 5 Q κινητά..:) Δοκίμασα την ποιότητα της κι έπαθα πλάκα.. [/offtopic] Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 den kserw an einai offtopic alla mporei kapoios na mou pei gia sdsl apo telepass poies perioxes kaliptei athina? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo (25 Απρ. 2004 , 22:00) den kserw an einai offtopic alla mporei kapoios na mou pei gia sdsl apo telepass poies perioxes kaliptei athina? υπαρχει αντιστοιχο thread εδω που μπορεις να ρωτησεις οτι θελεις σχετικα με το sdsl της Telepassport. Δεν ειμαι σπασικλας,αν ηξερα την απαντηση θα στο ελεγα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Ο πΟΤΕ πάντως στέλνει για όλες τις κλήσεις που είναι πάνω από ένα ποσό. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό μήνυμα από through Πως νομίζω πως μόνο ο πΟΤΕ και η Forthnet τσιγκουνεύονται και δεν στέλνουν ανάλυση για όλες τις κλήσεις. Δεν γνωρίζω αν είναι θέμα τσιγκουνιάς, πάντως είναι σίγουρα κάτι αδιαφανές... :whistle: Αν πληρώσεις όμως κάτι παραπάνω (στον ΟΤΕ), έχεις αναλυτική κατάσταση για όλες τις κλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (26 Απρ. 2004 , 02:14) υπαρχει αντιστοιχο thread εδω που μπορεις να ρωτησεις οτι θελεις σχετικα με το sdsl της Telepassport. Δεν ειμαι σπασικλας,αν ηξερα την απαντηση θα στο ελεγα! :p efxaristw den eisai spasiklas alla kai se afto to topic exw rwthsei kai h apanthsh tha erthei mallon mazi me th syntaksh mou.se 35 xronia an zw. mou fainetai einai xeiroterh apo ton pote. tespa eftixws exoume antagwnismo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Η παροχή αστικής προχωράει: Μετά τα Τρίκαλα και την Καβάλα οπου ξεκίνησε στις 23/04/2004, ξεκινάει και στον νομό Ροδόπης απο 05/05/2004 :) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 12/07/2004 Νομός Θεσσαλονίκης (2310, 23910, 23920, 23930, 23940, 23950, 23960, 23970) 16/07/2004 Νομός Ηρακλείου (2810, 28910, 28920, 28930, 28940, 28950, 28970) Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Απο σημερα 26 Ιουλίου αστική και στον νομό Αρκαδίας Οι κωδικοί είναι : 2710 27550 27570 27910 27920 27950 27960 27970 και συνεχίζουμε... :D Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Την Αττική πότε θα την βάλουν...?...στην 2α Παρουσία..? Αηδία κατάντησαν τόσο καιρό...μιλάμε για κάτι δεδομένο στους άλλους παρόχους σταθερής τηλεφωνίας... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (26 Ιούλ. 2004 , 19:52) Την Αττική πότε θα την βάλουν...?...στην 2α Παρουσία..? Αηδία κατάντησαν τόσο καιρό...μιλάμε για κάτι δεδομένο στους άλλους παρόχους σταθερής τηλεφωνίας... Εχω βαρεθεί να λέω συνέχεια τα ίδια. Δεν ξεκίνησαν απο τα μεγάλα αστικά κέντρα για να μην δημιουργηθεί συμφόρηση των τηλεπικοινωνιακών κόμβων. Η Tellas και η Q παρέχουν αστικές σε ολη την Ελλάδα; Για να καταλάβετε καλύτερα την διαφορά: Αστικά ΟΤΕ 8,86 δρχ/λεπτό, Tellas 8,1 , ΤelePassport 8 δρχ. Φίλε elteo δεν μιλάω εχθρικά... Απλά επειδή όπως έχω ξαναπεί είμαι συνεργάτης της TelePassport ξέρω οτι η αστική μπαίνει καθαρά για ψυχολογικούς λόγους. Οι τιμές της TelePassport είναι απο τις χαμηλότερες και στις περισσότερες περιπτώσεις συμφέρει τον πελάτη να χρησιμοποιεί την TelePassport ακόμα και χωρίς αστική. Ενας λόγος που ίσως να πρέπει να αγωνιούμε για την αστική είναι διοτί θα πληρώνουμε στον ΟΤΕ μονο το παγιο!!! (Αντε και λίγο ΕΠΑΚ) Αν είναι κάποιος που τον ενδιαφέρει ΠΟΛΥ η παροχή αστικής είμαι εγω γιατί το εισόδημα μου σχεδόν θα διπλασιαστεί!!! Λίγο υπομονή λοιπον. Πιθανότατα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχει καλυφθεί ΟΛΗ η Ελλάδα. Πάντως thanx για την υπομονή. Αξίζει τον κόπο. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Από Παρασκευή 30/7/2004 αστική κλήση στο νομό Φθιώτιδας και Ευβοίας Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 25/08/2004 Νομός Κερκύρας (26610, 26620, 26630) :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 17/09/2004 Νομός Λέσβου (22510, 22520, 22530, 22540) :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts