Jump to content

Αστική Κλήση απο την TelePassport !

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα πάγιο αίτημα των πελατών της TelePassport άρχισε να πέρνει σάρκα και οστά...

Την Τρίτη 24-02-2004 ξεκινά η παροχή της αστικής κλήσης στους νομούς:

Νομός Ρεθύμνης ( 2831, 2832, 2833, 2834)

Νομός Λασιθίου ( 2841, 2842, 2843, 2844)

Διευκρινήσεις:

Οι πελάτες της TPH στους συγκεκριμένους νομούς με προεπιλογή φορέα ή χωρίς θα πρέπει να πληκτρολογούν το 1787 ώστε να μπορούν να πραγματοποιούν αστικές κλήσεις.

Από σήμερα οι πελάτες των συγκεκριμένων νομών που συμπληρώνουν αίτηση προεπιλογής φορέα για πρώτη φορά, θα πρέπει να επιλέγουν την Δυνατότητα 3 - Όλες οι κλήσεις (αστικές, υπεραστικές, διεθνείς και προς κινητά) και να προσκομίζουν κανονικά όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για τους υπάρχοντες πελάτες με προεπιλογή φορέα στους συγκεκριμένους νομούς, θα γίνει προσπάθεια με τον ΟΤΕ, ώστε να "μεταφερθούν" αυτόματα από την Δυνατότητα 1&2 στην Δυνατότητα 3.Μπορείτε όμως, για να εξυπηρετηθούν άμεσα οι πελάτες σας που έχουν ήδη προεπιλογή φορέα σε αυτούς τους νομούς, να αποστέλλετε αίτηση προεπιλογής φορέα με την Δυνατότητα 3 χωρίς να προσκομίζετε ξανά τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Περισσότερα νέα σχετικά με την πρόοδο της παροχής της αστικής κλήσης

σε άλλους νομούς της Ελλάδος θα ανακοινωθούν έως το τέλος του μήνα.

Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές !

• Απαντήσεις 147
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:up:

Πολύ ευχάριστα τα νέα.

Γνωρίζει κανένας πως θα συνεχίσει η επέκταση και σε άλλες περιοχές;

Ισχύει οτι ακολουθεί Ηπειρος και Θράκη;

αυτοι οι 2 νομοι ειναι και οι πιο μικροι αν το ξεκινουσε απο αθηνα με το φορτο που θ ειχε θα επεφτε ολο το συστημα αμμεσα. Μπορει να το ξεκιναει πιλοτικα απο Κρητη να δει πως παει καιμετα μπορει να κανει καμια αναβαθμιση στα μηχανιμα τα της ωστε να μπορεσει να τα κρατησει τουλαχιστων ορθια αν κανει τετοια κινηση πανελληνιος,φυσικα την ποιοτητα γραμμης θα την κοιταξει πολυ αργοτερα νομιζω
SMILE, LIFE IS NICE

Η αστική κλήση παρέχεται μέσα απο το ίδιο δίκτυο της TelePassport, δημιουργεί δικούς της κόμβους, παύει να εξαρτάται απο τον ΟΤΕ όσο αυτό είναι δυνατόν. Η επέκταση συνεχίζεται...το πλάνο είναι 8μηνο για πανελλαδική κάλυψη. Η Αθήνα θα μείνει για το τέλος.

Σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε το προγραμμα επεκτασης...λιγη υπομονη...τοση καναμε μεχρι τωρα λιγη ακομα...

Δηλαδη Ρεθυμνο και Αγιο Νικολαο εχουν βαλει κομβο?

Αν ναι τοτε μπορω να ζητησω να μου βαλει γραμμη η Tellepasport σπιτι και να απαλαχτω απο οτε?

SMILE, LIFE IS NICE

H πληρης απαλλαγή απο ΟΤΕ μπορεί να επιτυγχανθεί με τα προγραμματα S-DSL της ΤelePassport προς το παρόν...

pantws egw molis gurisw ellada paw karfwtos gia telepassport,giati einai epaggelmaties oi anthrwpoi.opote eixa problhma amesws epikoinwnousan na doun an lithike.ase pou otan zhthsa diakoph egine thn defterh mera, oxi san thn teledome meta apo ena mhna.telepassport kai ta miala sto sdsl

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος foukou (25 Φεβ. 2004 , 12:27)

APLA H TELEDOME DEN EXEI TOSO KALH POIOTHTA SE SXESH ME THN TELEDOME

:confused:

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

AΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΛΗΣΕΩΝ ΤΟ 80% (ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 20% ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ). ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η TELEPASSPORT AΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ (ΑΝ ΕΧΕΙ 200 ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ 800) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΤΙΚΑ). ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙ Η TELEPASSPORT ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

Υ.Γ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GKONTO ( 1 Μάρ. 2004 , 20:11)

Υ.Γ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Ενω η Tellas που έχει δίκτυο, πιστέυεις οτι σέβεται τους πελάτες της με τις τιμές;; χαχαχα

Μην θετετε θέματα σεβασμού. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Ο καθένας είναι ελέυθερος να ψάξει και να επιλέξει αυτό που του ταιρίαζει.

Η TelePassport έχει αυτην την στιγμή περίπου 500.000 πελάτες που είναι ικανοποιημένοι απο τις τιμές και δεν τους νοιάζει η ποιότητα.

Αν πιστέυεις οτι δεν τους σέβεται ρωτα αυτούς τους 500.000

Ευχαριστω

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GKONTO ( 1 Μάρ. 2004 , 20:11)

Δεν καταλαβα αυτο που λες για το δίκτυο της telepassport!

Αν εννοεις για την μη καλη ποιοτητα εχεις απολυτο δικιο.

Αλλα αν μιλας για δικτυο είναι η μόνη(μπορει και η tellas) που έχει δικο της δικτυο.Ολοι οι αλλοι χρησιμοποιουν αυτο του OTE.

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastelios ( 2 Μάρ. 2004 , 00:01)

εμενα θα μου πει κανεις? :(

Den jero na sou apantiso alla eipa na po kati gia na mi paraponiesai!!! :D

Mporeis omos na pareis thi sthi etairia na matheis. ;)

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Η Telepassport έχει δικό της δίκτυο? Μπορεί κάποιος να μου δώσει περισσότερες τεχνικές πληροφορίες για το δίκτυό της?

Εγώ μέχρι τώρα γνώριζα οτι η Tellas έχει εκτεταμένο δικό της δίκτυο, ενώ Forthnet & Lannet είχαν απλά κάποιους μικρούς κόμβους και΄νοίκιαζαν γραμμές από τον ΟΤΕ.

Και κάτι άλλο..Εγώ έχω forthnet στο σπίτι μου (προεπιλογή) και η ποιότητα είναι σχετικά ικανοποιητική. Η Telepassport πως είναι? Μπορεί να απαντήσει κα΄ποιος που την χρησιμοποιεί ήδη?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lolouna ( 3 Μάρ. 2004 , 11:06)

Και κάτι άλλο..Εγώ έχω forthnet στο σπίτι μου (προεπιλογή) και η ποιότητα είναι σχετικά ικανοποιητική. Η Telepassport πως είναι? Μπορεί να απαντήσει κα΄ποιος που την χρησιμοποιεί ήδη?

Για υπεραστικές είναι μια χαρά. Επίσης για κλήσεις προς Vodafone/Cosmote/ΤΙΜ είναι ικανοποιητική. Με Q αν καταφέρεις να μιλήσεις είσαι ήρωας.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 1 Μάρ. 2004 , 23:51)

Ενω η Tellas που έχει δίκτυο, πιστέυεις οτι σέβεται τους πελάτες της με τις τιμές;; χαχαχα

Μην θετετε θέματα σεβασμού. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Ο καθένας είναι ελέυθερος να ψάξει και να επιλέξει αυτό που του ταιρίαζει.

Η TelePassport έχει αυτην την στιγμή περίπου 500.000 πελάτες που είναι ικανοποιημένοι απο τις τιμές και δεν τους νοιάζει η ποιότητα.

Αν πιστέυεις οτι δεν τους σέβεται ρωτα αυτούς τους 500.000

Ευχαριστω

Κάθε εταιρία έχει συγκεκριμένη θέση στην αγορά (positioning). H Τellas είναι η ακριβότερη στην αγορά (συχνά ακριβότερη και από ΟΤΕ ειδικά στις κλήσεις προς κινητά διάρκειας μέχρι 1 λεπτού) αλλά έχει χτίσει το όνομά της με τη διαφήμιση και έχει ικανοποιητικό δίκτυο. Η Telepassport είναι η μακράν φθηνότερη εταιρία με μακράν το χειρότερο δίκτυο. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν έχει πελάτες. Απλά πρόκειται για φτηνιάρηδες (εγνωσμένα τη χρησιμοποιούν γιατί θέλουν να πληρώνουν το λιγότερο δυνατό κι ας ξυπνάει όλη η γειτονιά όποτε πιάνουν γραμμή) και μη γνώστες (δεν ξέρουν τι έχουν υπογράψει και γιατί, συνήθως δεν κάνουν λογαριασμό). Επίσης αποκλείεται να είναι 500.000 γιατί διαφορετικά η Telepassport θα έκανε κύκλο εργασιών πάνω από 100 εκ. €. Με το σκεπτικό αυτό οι Tellas, Lannet & Forthnet που είχαν 140 εκ.€ τζίρο το 2003 θα πρέπει να έχουν 2,5 εκ. πελάτες (μάλλον αδύνατο).

με την ευκαιρια το παραπανω post θυμηθηκα κατι πινακες που ειχαν βγει στο unwired και ειχε την κινηση ολων των εταιριων θα ξαναδουμε κατι τετοιο?
SMILE, LIFE IS NICE

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GKONTO ( 4 Μάρ. 2004 , 18:53)

Απλά πρόκειται για φτηνιάρηδες (εγνωσμένα τη χρησιμοποιούν γιατί θέλουν να πληρώνουν το λιγότερο δυνατό κι ας ξυπνάει όλη η γειτονιά όποτε πιάνουν γραμμή) και μη γνώστες (δεν ξέρουν τι έχουν υπογράψει και γιατί, συνήθως δεν κάνουν λογαριασμό).

Φίλε μάλλον δεν εχεις μαθει να σέβεσαι και να μιλάς. :mad:

Το οτι δεν έχω αρκετα χρήματα και δεν μπορω να πληρωνω μεγαλους λογαριασμούς με κάνει να προτιμω την telePassport αδιαφορώντας για την ποιότητα της. (Η οποία δεν είναι τόσο απελπιστική... έλεος πια με αυτήν την καραμέλα)

Δεν σου επιτρέπω λοιπόν να με αποκαλείς φτηνίαρη τόσο εμένα όσο και τους υπόλοιπους 78 πελάτες που έχω γράψει στην telePassport (και σε πληρόφορώ πως τπ 90% αυτών είναι ικανοποιημένοι και χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες κανονικότατα).

Οσο για το οτι δεν ξέρουμε τι έχουμε υπογράψει δεν καταλαβαίνω τι λές γιατί τόσο σε εγω όσο και οι πελάτες μου υπογράψαμε κανονικότατα συμβόλαιο το οποίο το λάβαμε μαζί με τον πρώτο λογαριασμό.

Μάθε λοιπόν να σέβεσαι τις επιλογές των άλλων και να μην προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς που δεν σε τιμούν καθόλου.

Ευχαριστω.