Passenger1 Δημοσιεύτηκε February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 18, 2004 Μια βοήθεια παιδιά.. Εχω το board ASUS A7V600-X με επεξεργαστή Athlon XP2600+ Στο board χρειάζεται να "πειράξουμε" κάποιο jumper ώστε να "δει" τη συχνότητα του επεξεργαστή ή αρκεί μέσω BIOS να δηλώσουμε 1900+ συχνότητα λειτουργίας;; Αν το κάνω χωρίς να ρυθμίσω jumpers, στο "My Computer"->"Properties" εμφανίζει "ATHLON XP2600+, 1.91Ghz" Eίναι όλα έτσι όπως τα λέω ή χρειάζεται κάποια άλλη ενέργεια;; Thanks εκ των προτέρων kids :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Δε χρειάζεται jumpers. Απλά βάλε το BIOS στο AUTO εκεί που λέει για CPU frequency. Αλλιώς βάλ'το στο MANUAL και επέλεξε Multiplier 12.5 και FSB 166. Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. February 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Απλά φοβάμαι μην κάνω καμιά @@ -διά και κάψω περιφερειακά :) Θα το ψάξω φίλε μου όταν είμαι μπροστά στο Pc να δω αν έχει το ΒΙΟS τις επιλογές αυτές. Thanks :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Δεν πρόκειται να κάψεις τίποτε απλά μπορεί αν βάλεις κάτι λάθος να μη boot-άρει οπότε μετά πρέπει να το βγάλεις από την πρίζα και να κάνεις BIOS Reset με το jumper που βρίσκεται δίπλα στην μπαταρία του motherboard. Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. February 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 To θέμα είναι πως στο BIOS ΔΕΝ εχει Auto, παρά μόνο επιλογή συχνοτήτων λειτουργίας & MANUAL (ώστε να ρυθμίσεις FSB κλπ) Να βάλω αυτά που μου πρότεινες ή να το αφήσω όπως είχα πει αρχικά; Thanks φίλε Karateka :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Βάλε 12,5 Lultiplier & 166 FSB. 12.5*166=2075 που είναι και η καθαρή ισχύς του (2600+). Βλέπε : http://www.vr-zone.com/reviews/AMD/XP2600+/ Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts