Vangelakis4 Δημοσιεύτηκε December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 20, 2009 Καλησπερα σε ολους. Γνωριζει κανεις τι παιζει με το Navigon σε PDA? Στο Xperia με WM6.1 μου το τρεχει τελεια και σε Touch Pro 2 me WM 6.5 δεν ανοιγει καθολου και τερματιζει η εφαρμογη. Βγαζει το γνωτο μηνυμα λαθους και οτι η εφαρμογη τερματιστικε και αποστολης σφαλματων.:confused: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satcaffe Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Νομιζω οτι η εταιρια εχει βγαλει ΜΝ7 που τρεχει σε WM6.5 ισως εχεις ΜΝ7 για WM6.1 και για αυτο υπαρχει πρόβλημα και δεν τρεχει στοTouch Pro 2 Παράθεση Θέλω να Πηγαίνω Παντού Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 ισως να μη φταιει η εκδοση των windows αλλα η αναλυση της συσκευης που ενδεχομενως δεν υποστηριζει η συγκεκριμενη εκδοση που φορτωνεις. για παραδειγμα στο δικο μου hp σε 320χ240 ολα οκ σε 240χ320 ιδια περιπτωση με σενα. δηλαδη το τρεχει μονο σε landscape. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts