Gianniskaz Δημοσιεύτηκε December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 19, 2009 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΡΧΕΙΩΝ ΠΑΛΙΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΝΕΟ PC ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...! Το παλιο μου PC πεθανε απο μητρικη. Αγορασα νεο και ζητησα να μου συνδεσουν τον παλιό δίσκο στο νέο pc εσωτερικά, εκανα την εγκατασταση των windows xp αλλα αντιμετοπιζω το εξης πρόβλημα : προσπαθω να ανοιξω το φακελο με τα αρχεια μου στον παλιο δισκο και μου βγαζει μηνυμα δεν επιτρεπεται η προσβαση " δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο D: Documents and settings/ ΓΙΑΝΝΗΣ". Τα υπολοιπα αρχεια του παλιου σκληρου(π.χ Program files, Administrator,οπως και οι υπολοιποι χρηστες κλπ) ανοιγουν κανονικα. Για την εισοδο μου στα windows στον παλιο υπολογιστη ειχα βαλει κωδικο. Υπαρχει τροπος να ανοιξω αυτα τα αρχεια; Τρεχω windows xp professional sp2 και οτι και αν εχω κανει δεν μπορω να βρω αυτη την καρτελα "Ασφαλεια" στις "Ιδιοτητες" του κλειδωμενου σκληρου...!Για να αλλαξω τα ατομα που μπορουν να δουν τα αρχεια που περιεχει ο φακελος...!Σας παρακαλω βοηθεια...! Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Με ένα απλό ψάξιμο στο google θα έβρισκες αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. December 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Ναι τα βρηκα αυτα...το θεμα ομως ειναι οτι δεν εχει το 'simple file sharing' ή οπως αλλιως το λενε στα ελληνικα στισ επιλογες φακελου στην καρτελα προβολη...!Καταλαβες?Μηπως εχεις να μου πεις κατι πανω σε αυτο..!Ευχαριστω εκ των προτερων...!:):):):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. December 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Οκ...Ελυσα το προβλημα που ειχα...!Ευχαριστω...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Υπάρχει σχετικό post για τέτοιου είδους προβλήματα στο Computing FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1917847#post1917847 Επίσης όταν ανοίγεις νέα topics πρέπει να επιλέγεις πιο περιγραφικούς τίτλους. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts