Jump to content

πρόβλημα με εκκίνηση των vista σε laptop

jimsakpt3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω πρόβλημα με το laptop μου ( ένα vaio )... το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτο που γράφει κάποιος φίλος κάπου αλλού ( χωρίς να έχει πάρει απάντηση ) οπότε βάζω το κείμενο όπως είναι...

"Γεια σας παιδιά έχω ένα VAIO με VISTA HOME PERMIUM. Το πρόβλημά μου είναι το εξής:

Ανοίγω τον υπολογιστή και με βγάζει σε μια οθόνη όπου λέει για επιδιόρθωση εκκίνησης η κανονική εκκίνηση επαιδή τα vista έχουν πρόβλημα. Ότι και να επιλέξω ο υπολογιστής δεν φορτώνει τα vista αλλά με πάει σε μια μαύρη οθόνη όπου μετά από 2-3 λεπτά εμφανίζεται ο δείκτης του ποντικιού και δεν γίνεται τίποτε άλλο (το δείκτη του ποντικιού πάντως μπορώ και τον μετακινώ κανονικά από το touch pad). Προσπάθησα να φορτώσω τα vista από το DVD τους για να κάνω repair. Αφού βάλω το DVD μου ζητάει κάποια στιγμή να πατήσω οποιοδήποτε κουμπί για να μπουτάρει από αυτό. Στην αρχή δείχνει να φορτώνει αρχεία, μετά πάει στην μπάρα προόδου με το microsoft corporation από κάτω και εδώ σταματάει και τελικά καταλήγει και πάλι στο δείκτη του ποντικιού. Με λίγα λόγια δεν φορτώνει τα vista ούτε από το DVD όπότε δεν μπορώ να μπω στις επιλογές για καθαρή εγκατάσταση ή repair ή οτιδήποτε άλλο. Καμμιά ιδέα;"

Εγώ δοκίμασα να περάσω και τα 7 αλλά γίνεται ακριβώς το ίδιο....

Καμιά ιδέα λοιπόν???