gkanturis Δημοσιεύτηκε December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 14, 2009 καλισπερα σε ολους. εχω αγορασει ενα becker z 203 απο την Γερμανια αλλα δεν εχει καλή κάλυψη τοσο στην πόλη (σε μερικά σημεία ) αλλά πολύ περισότερο στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης.Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει σε αυτό το θέμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostapakis Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 καλισπερα σε ολους. εχω αγορασει ενα becker z 203 απο την Γερμανια αλλα δεν εχει καλή κάλυψη τοσο στην πόλη (σε μερικά σημεία ) αλλά πολύ περισότερο στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης.Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει σε αυτό το θέμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλαράκι μου το μηχανάκι αυτό είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στον κόσμο. Απο ποιότητα, από ακρίβεια GPS, κλείδωμα δορυφόρων και λοιπά. Υστερεί κατά πολύ στο θέμα των χαρτών κάποιων χωρών συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας. Στην Γερμανία που το δοκίμασα (Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία, Ολλανδία) πάει σφαίρα. Αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις στην Ελλάδα τότε η γνώμη μου είναι να βάλεις άλλο πρόγραμμα. Προτείνω για Ελλάδα iGO8, Navigon 8310, η 7310, Garmin. Η αν θέλεις όλα μαζί αν διαθέσεις μια κάρτα 8giga η 16giga, και να επιλέγεις όποιο θέλεις. Γίνεται εύκολα με ένα μενού. Αν δεν το βρείς στείλε μου μήνυμα να σου το στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts