kostakiss Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xultimatex ( 3 Ιαν. 2005 , 14:10) Otan pas to kinito gia na allaksoun tin ekdosi tou sou kanoun kai format? file mou...apla xanodai oti exeis apothikebmeno sth mnhmh tou kinhtou...(mhnimata,epafes k.a)ti prepei na kaneis.; apla ena backup me to nokia pc suite...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Paidia pou mporw na brw karta mnimis gia to kinito??? Yparxoun 512Mb ??? Trexoun kala oi kolane??? Poso peripou exoun??? 256Mb ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lilly Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Geia sas kai pali! Na rwtisw, ebala kati ruthmiseis apo to site tis nokia ypakouontas pista tis odigies tou egxeiridiou tis suskeuis kai meta apo auto exw sta simeia prosbasis 2 fores to vodafone live kai to vf mms. Na ta diagrapsw lete ta dipla? I tha mou dimiourgithei kanena problima? Thankssss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος martiniskiss ( 3 Ιαν. 2005 , 17:34) Paidia pou mporw na brw karta mnimis gia to kinito??? Yparxoun 512Mb ??? Trexoun kala oi kolane??? Poso peripou exoun??? 256Mb ??? Απο το http://www.play247.gr .Υπολογιζε γυρω στα 70-80 € για μια καρτα 512Mb.Τρεχουν μια χαρα.Εγω εχω μια 512 της ATP. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lilly ( 3 Ιαν. 2005 , 17:35) Geia sas kai pali! Na rwtisw, ebala kati ruthmiseis apo to site tis nokia ypakouontas pista tis odigies tou egxeiridiou tis suskeuis kai meta apo auto exw sta simeia prosbasis 2 fores to vodafone live kai to vf mms. Na ta diagrapsw lete ta dipla? I tha mou dimiourgithei kanena problima? Thankssss Καλησπερα ,διεγραψε τα ,ερχονται διπλα . Εαν στειλεις για mms ερχονται και vodafone live και το αναποδο Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Sigoura??? giati kapou enas eipe oti meta thn anabathmisi den tou kane h 512. Egw exw thn teleutaia version 4.037.4. (EKtos an ekane lathos :) ) Ti markes genika einai sumbates gia to 7610??? H ATP einai ap tis ftinoteres??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lilly Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Thanks nervous! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lilly Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Kai kati akoma! Eftiaksa ta settings pou legame tis proalles gia to vodafone e-mail mou. Energopoiisa mesw vodafone kai tin upiresia gprs, alla paw sto mailbox mesa apo to fakelo 'minimata' kai kanw anaktisi newn e-mail kai den exw kanena minima (enw stin pragmatikotita yparxoun nea e-mails sto inbox mou. To kserw giati pairnw eidopoiisi se sms alla kai giati to tsekarw meta sto pc mou). Ta lew ola ayta gia na mi me perasete gia ksanthia. Anyway, auto pou skeftomai einai mipws ftaiei pou enw to access point einai internet.vodafone.gr meta outgoing kai ingoing mail server balame mail.panafonet .gr i einai entelws asxeto auto? Exete kamia idea genika ti paizei edw? Eyxaristw kai pali gia ti boitheia kai tin upomoni sas! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Lilly, σωστά το access point είναι internet.vodafone.gr και σωστά το pop/smtp server name είναι mail.panafonet.gr. (Η μετονομασία της εταιρίας άφησε... κουσούρια!) :p Δεν πάει κάπου του μυαλό μου... ΄Ελενξε πάλι τις ρυθμίσεις τόσο του access point όσο και του email account. Συνδέεται το GPRS (εμφανίζεται το [G] σε κουτάκι); Δοκίμασες να στείλεις email? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lilly Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 3 Ιαν. 2005 , 20:52) Lilly, σωστά το access point είναι internet.vodafone.gr και σωστά το pop/smtp server name είναι mail.panafonet.gr. (Η μετονομασία της εταιρίας άφησε... κουσούρια!) :p Δεν πάει κάπου του μυαλό μου... ΄Ελενξε πάλι τις ρυθμίσεις τόσο του access point όσο και του email account. Συνδέεται το GPRS (εμφανίζεται το [G] σε κουτάκι); Δοκίμασες να στείλεις email? To gprs leitourgei,nai. Skeftika na elegksw ta settings toy account mou twra. Upopsiazomai mia blakeioula pou mporei na exw kanei. Diaforetika den kserw ti mporei na ftaiei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Γειά σας παιδιά ξέρετε πόσο κάνει το φλας της νόκια για το 7610? θένκς! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasgion Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 paidia iparxei programma pou na einai radio gia to 7610? Παράθεση ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ...... METAL IS THE F*CKING BEST!METAL RULEZZZ....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gasgion ( 4 Ιαν. 2005 , 01:26) paidia iparxei programma pou na einai radio gia to 7610? Μονο το Avec Radio αλλα 1ον λειτουργει με GPRS 2ον δεν το εχει καταφερει κανεις να δουλεψει Οσον αφορα ακουστικα-radio γνησια της Nokia δεν υπαρχουν αλλα εχουν αναφερει ορισμενα παιδια οτι εχουν αγορασει απο πλανωδιους και λειτουργουν μια χαρα. Aποτελεσματα Αναζητησης ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Παιδιά για τοι κινητό υπάρχει κάρτα rs-mmc 256mb στο πλαίσιο και σε τι τιμή? γιατι στο ίντερνετ αναφέρει μόνο μια 128αρα! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekotsos Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 cocu εγώ την πήρα 37 ευρώ με ΦΠΑ από το Πλαίσιο.Επίσης μου είπε οτι θα φέρουν και την 512 αργότερα.Την είχα πάρει τον Αύγουστο.Τώρα θα έχει σίγουρα πιό φθηνα... Παράθεση Don't let good interfere with great Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 poia apo tis dio rs-mmc 256mb einai kaliterh?? h atp h samsung ?? http://www.play247.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&categories_id=34&keyword=256mb&search_in_description=1&inc_subcat=1 gt einai pio ftinh h samsung??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostakiss ( 4 Ιαν. 2005 , 12:08) poia apo tis dio rs-mmc 256mb einai kaliterh?? h atp h samsung ?? http://www.play247.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&categories_id=34&keyword=256mb&search_in_description=1&inc_subcat=1 gt einai pio ftinh h samsung??? Οι καρτες της Samsung εχουν ταχυτητα 11x ενω της ATP 16x. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekotsos Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Διάβασα για ένα νέο malware σε μορφή .zip και επιρεάζει τα 7610 Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες Παράθεση Don't let good interfere with great Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgekotsos ( 4 Ιαν. 2005 , 13:07) Διάβασα για ένα νέο malware σε μορφή .zip και επιρεάζει τα 7610 Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες Το link που εδωσες δεν οδηγει πουθενα.Διορθωσε το λιγο ή κανε copy/paste το αρθρο που διαβασες στο thread : Series 60 just got a virus. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 παιδια γεια χαρα... πηρα σημερα το 7610 κ το εχω στην πρωτη φορτιση. Πειτε μου ποσο να το κρατησω στη πρωτη φορτιση... ο πωλητης μου πε 8 ωρες αλλα μηπως θελει παραπανω!? εγω λεω κανα 10ωρο! οχι τπτ αλλα καιγομαι να τ ανοιξω...μου σπαει τα νευρα η ολη φαση παντα με τη φορτιση!(το επομενο κινητο θα το παρω βραδυ) ! :p κ κατι αλλο... ο φορτιστης του οταν φορτισει πληρως το κινητο δεν σταματα να δινει ρευμα?? γιατι κατι διαβασα στο βιβλιαρακι, να αποφευγεται η υπερφορτιση κλπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diagomas Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, έχω εγκαταστήσει το quickoffice 2.0 της igo και παρ' όλο που είναι *****ed by ximpda, μου βγάζει συνέχεια ότι είναι trial software και 3 days left και συνεχίζει Τι να κάνω για να το ξεκλειδώσω τελείως? Ευχαριστώ Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος diagomas ( 4 Ιαν. 2005 , 21:18) Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, έχω εγκαταστήσει το quickoffice 2.0 της igo και παρ' όλο που είναι *****ed by ximpda, μου βγάζει συνέχεια ότι είναι trial software και 3 days left και συνεχίζει Τι να κάνω για να το ξεκλειδώσω τελείως? Ευχαριστώ Δημήτρης Άνοιξε με το Σημειωματάριο το .nfo αρχείο που βρίσκεται μέσα στο .zip που κατέβασες, και εκεί θα σου λέει τι θα πρέπει να κάνεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JAs0nX ( 4 Ιαν. 2005 , 20:07) παιδια γεια χαρα... πηρα σημερα το 7610 κ το εχω στην πρωτη φορτιση. Πειτε μου ποσο να το κρατησω στη πρωτη φορτιση... ο πωλητης μου πε 8 ωρες αλλα μηπως θελει παραπανω!? εγω λεω κανα 10ωρο! οχι τπτ αλλα καιγομαι να τ ανοιξω...μου σπαει τα νευρα η ολη φαση παντα με τη φορτιση!(το επομενο κινητο θα το παρω βραδυ) ! :p κ κατι αλλο... ο φορτιστης του οταν φορτισει πληρως το κινητο δεν σταματα να δινει ρευμα?? γιατι κατι διαβασα στο βιβλιαρακι, να αποφευγεται η υπερφορτιση κλπ! Αν κια αρκετοι θα σου πούν το αντιθετο, να φορτίσεις το κινητο σου μέχρι να σου δείξει πως φόρτισε. Αν κέρδιζες κατι φορτίζοντας το με τις ώρες, η πρωτη που θα τοι ανέφερε θα ήταν η Nokia στο manual, κατι που προφανως δεν κάνει! Go play with it! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diagomas Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led ( 4 Ιαν. 2005 , 21:39) Άνοιξε με το Σημειωματάριο το .nfo αρχείο που βρίσκεται μέσα στο .zip που κατέβασες, και εκεί θα σου λέει τι θα πρέπει να κάνεις :) Φίλε μου haris_led to μόνο που γράφει το .nfo αρχείο είναι τα παρακάτω: 1) unzip, unrar 2) transfer file to phone 3) install it 4) enjoy 5) if u 4'ed, buy it! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Βρε παιδιά τι γίνεται με το πορτ του 7610 για τα Handsfree? Είναι το δεύτερο που αγοράζω (HS-5) και δεν είναι καθόλου σταθερό με αποτέλεσμα όποτε βάζω το τηλέφωνο στην τσέπη μου να αποσυνδέεται... Όλοι το ίδιο πρόβλημα έχετε? Είναι κανείς που να έχει μείνει ευχαριστημένος με το Handsfree του στο 7610? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts