argi_7 Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostakiss (28 Νοέ. 2004 , 14:43) eyxaristw argi_7 pou endiaferthikes alla ekana thn anabathmisi..to kalitero einai na kaneis backup me to nokia pc suite k ola tha einai opws prin !! ασε δεν με βολευει το nokia pc suite για αυτο στο προτεινα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (27 Νοέ. 2004 , 21:11) στο νοκια club που ειναι κατεχακη,περιμενεις και το παιρνεις επιτοπου ;) Ευχαριστώ πολύ φίλε lagoydakis.Να ρωτήσω κάτι άλλο?Μετά την αναβαθμηση αν βάλω την κάρτα μνήμης και πατήσω επαναφορά θα εχω όλες τις επαφές μου,σημειωσεις ημερολογίου κτλ η' θα έχω πρόβλημα?Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος billys_541 (28 Νοέ. 2004 , 20:36) Ευχαριστώ πολύ φίλε lagoydakis.Να ρωτήσω κάτι άλλο?Μετά την αναβαθμηση αν βάλω την κάρτα μνήμης και πατήσω επαναφορά θα εχω όλες τις επαφές μου,σημειωσεις ημερολογίου κτλ η' θα έχω πρόβλημα?Ευχαριστώ πολύ. δεν το εχω κανει ποτε ετσι και δεν ξερω :o τα επαναφερω ολα με το pcswite για σιγουρια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος billys_541 (28 Νοέ. 2004 , 20:36) Ευχαριστώ πολύ φίλε lagoydakis.Να ρωτήσω κάτι άλλο?Μετά την αναβαθμηση αν βάλω την κάρτα μνήμης και πατήσω επαναφορά θα εχω όλες τις επαφές μου,σημειωσεις ημερολογίου κτλ η' θα έχω πρόβλημα?Ευχαριστώ πολύ. file mou billy_541 egw pou to dokimasa den ekane tpt..opote kane ena backup me to pc suite gia sigouria (100 ta ekato..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 paidia elpizw na isxuei ayto gia th diarkeia ths batarias, giati etsi opws to xrisimopoiw h bataria telewnei se 2meres peripou..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος billys_541 (28 Νοέ. 2004 , 20:36) Να ρωτήσω κάτι άλλο?Μετά την αναβαθμηση αν βάλω την κάρτα μνήμης και πατήσω επαναφορά θα εχω όλες τις επαφές μου,σημειωσεις ημερολογίου κτλ η' θα έχω πρόβλημα?Ευχαριστώ πολύ. Φυσικά και επαναφέρει τα πάντα. Σημειώσεις, μηνύματα, επαφές, ημερολόγιο και όλες μα όλες τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει στο τηλέφωνό σου. Επαναφέρει τα πάντα. Το έχω κάνει άπειρες φορές και λειτουργεί. Απλώς στα symbian 6 (3650, n-Gage) υπήρχε κάποιο κολληματάκι με τις επαφές και άλλωτε τις περναγε, άλλωτε όχι. Με τα symbian 7, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στο 7610, μετά την αναβάθμιση, μου επανέφερε τα πάντα . Κάντοι άφοβα. Απλά, για μεγαλύτερη σιγουριά, χρησιμοποίησε κάθε δυνατό τρόπο back up. Με pc suite, αλλά και με τις εφαρμογές, contacts manager, smart V card, smart V calendar κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Ευχαριστώ πολύ Γιώργο.Πάντως τις ρυθμισεις για MMS πρέπει να τις κάνω απο την αρχή,έτσι?Τουλάχιστον ετσι μου είπαν απο την cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekotsos Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Παίδες πήγα και εγώ σήμερα και έκανα την αναβάθμιση...Το τηλέφωνο πετάει... Ήταν που ήταν καλό το κινητό, τώρα έγινε τέλειο.Πρέπει οπωσδήποτε να την κάνουν όσοι δεν την έχουν κάνει ακόμα. Παράθεση Don't let good interfere with great Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος billys_541 (29 Νοέ. 2004 , 12:01) Ευχαριστώ πολύ Γιώργο.Πάντως τις ρυθμισεις για MMS πρέπει να τις κάνω απο την αρχή,έτσι?Τουλάχιστον ετσι μου είπαν απο την cosmote. billy file mou..blakia sou eipan..ean kaneis me to pc suite backup tis rithmiseis tou kinhtou den xreiazetai na kaneis tpt..mono ena restore..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgekotsos (29 Νοέ. 2004 , 12:26) Παίδες πήγα και εγώ σήμερα και έκανα την αναβάθμιση...Το τηλέφωνο πετάει... Ήταν που ήταν καλό το κινητό, τώρα έγινε τέλειο.Πρέπει οπωσδήποτε να την κάνουν όσοι δεν την έχουν κάνει ακόμα. (anabathmisi) Symfonw APOLYTA !! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imprezasti Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Μολις περασα την καινουργια εκδοση.Μεχρι να βγει το 6630 αξιζει τον κοπο.Για οσους ρωτανε για το back up επαναφερει τα παντα,και τις ρυθμισεις για mms.Ευχαριστω τον φιλο στο nokia club που ειναι στην καμαρα.Αψογη εξυπηρετηση.Αιντε αδερφε με το καλο να φερεις το 6630.Πριν ομως παω εκει πηγα πρωτα Δραγουμη.Μολις τελειωσαν την αναβαθμιση προσπαθουσαν να με πεισουν οτι βαλανε την καινουργια εκδοση.Πεταει ο γαιδαρος,πεταει!Οποιος σκοπευει να παει εκει για αναβαθμιση ας το σκεφτει πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 re seis..mporeite na mou protinetai ta pio kala k xrhsima programmta..ayta pou xrisimopoioun oloi sto 7610 giati egw exw 2 mono fexplorer,mobiluck..peste k kanena allo..(oxi trial) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostakiss (29 Νοέ. 2004 , 22:03) re seis..mporeite na mou protinetai ta pio kala k xrhsima programmta..ayta pou xrisimopoioun oloi sto 7610 giati egw exw 2 mono fexplorer,mobiluck..peste k kanena allo..(oxi trial) Ριξε μια ματια στο thread : Ποιες εφαρμογες εχετε εγκαταστησει στο κινητο σας;;; για να δεις ποιες εφαρμογες προτιμουν τα μελη του myPhone. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (29 Νοέ. 2004 , 22:51) Ριξε μια ματια στο thread : Ποιες εφαρμογες εχετε εγκαταστησει στο κινητο σας;;; για να δεις ποιες εφαρμογες προτιμουν τα μελη του myPhone. :) re c..epeidh ekei o ka8enas exei diaforitika apps..mporeis esi na mou stileis ayta pou exeis esi??se 8eorw apo tous kalous mesa sto forum k se empistebomai..ean sou kanei kopo stilta mou sto kostas_zacharakis@yahoo.gr a..mhn mou stileis apps pou einai demo h trial ok?? tnx prokatabolika.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 an exei kaneis kapoio apo ta epomena as mou ta stilei sto kostas_zacharakis@yahoo.gr Παιχνιδια • Collapse • MicroPool • Chess Genius • Mau Mau • MGS MVRPool 2 • Sky Force • One For All Solitaire • Explode Arena Εφαρμογες • FExplorer • AppMan • FileMan • BugMe! • ADNota • Quick Office Premier • Repligo • Contacts Manager • Coctail • sBirthday • WorldMate • Beer Engine • Mobiluck • Facewave • Camcoder Pro • Answer Please • Global Advisor • Bartender • CityMaps • Tube Athens • FSCaller • Dasfly Minutes • Call Cheater • Spam Killer • BlackBaller • Image Plus • Handy Photo Safe • PhotoBase • Resco Viewer • Splash Photo • Camera FX Route66, το ProfiMail, το DVD Player,το Networker και το Call Recorder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostakiss (30 Νοέ. 2004 , 00:27) an exei kaneis kapoio apo ta epomena as mou ta stilei sto kostas_zacharakis@yahoo.gr Φιλε μου γιατι δεν ριχνεις μια ματια στο irc & forum aivanet,τα βρισκεις ολα. :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Paidia sorry, panw-katw polloi kanoume tis idies erotiseis, alla thelw na sigoureutw.. Me to nokia content copier (antigrafa asfaleias) eimai kalimennos gia backup prin apo anavathmisi ? An oxi, na kanw k ena sigxronismo me outlook klp kalitera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (30 Νοέ. 2004 , 00:29) Φιλε μου γιατι δεν ριχνεις μια ματια στο irc & forum aivanet,τα βρισκεις ολα. :worry: re ekei exei toses upokatigories..barieme na psaxw..na pw oti ta eixe ola se ena na pw ok..alla exei tosa..sta application gia symbian 60 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostakiss (30 Νοέ. 2004 , 01:00) re ekei exei toses upokatigories..barieme na psaxw..na pw oti ta eixe ola se ena na pw ok..alla exei tosa..sta application gia symbian 60 !! offtopic Μην τα θες ολα στο πιατο ,οπως τα βρισκουν ολοι θα τα βρεις και εσυ. :worry: Τελος το offtopic Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumberlekis Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Molis pira to kinito auto, poia einai i newest ekdosi, kai pws blepw poia ekdosi exw? ti parapanw exei i new edition? euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αλήθεια, τι θήκη χρησιμοποιείτε στο κινητό σας? Έχω μια θήκη με φερμουάρ, αλλά επειδή δυσκολεύει στο πάτημα των πλήκτρων, θα προτιμούσα μια οριζόντια θήκη ζώνης, της Nokia κατά προτίμηση. Στο site της Nokia δεν έχει κάτι τέτοιο, μήπως όμως κάνει η οριζόντια θήκη κάποιου άλλου μοντέλου? (π.χ. 3510) @toumberlekis: Στην κυρίως οθόνη πληκτρολόγησε *#0000# και θα δεις τη software version. Η τελευταία είναι η 4.0437.4 Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumberlekis Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 nai hm.. mallon me piasane koroido.. i ekdosi pu mu leei oti exw einai : 4.0421.4 Lete na paw gia anabathmisi? ;x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Κορόϊδο δε σε έπιασαν, η αναβάθμιση αυτή είναι πολύ φρέσκια. Το σκέφτομαι κι εγώ να την κάνω, βασικά για το θέμα της βελτίωσης της αυτονομίας και της ταχύτητας που έχει αναφερθεί πιο πριν. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikoleon (30 Νοέ. 2004 , 16:08) Αλήθεια, τι θήκη χρησιμοποιείτε στο κινητό σας? Έχω μια θήκη με φερμουάρ, αλλά επειδή δυσκολεύει στο πάτημα των πλήκτρων, θα προτιμούσα μια οριζόντια θήκη ζώνης, της Nokia κατά προτίμηση. Στο site της Nokia δεν έχει κάτι τέτοιο, μήπως όμως κάνει η οριζόντια θήκη κάποιου άλλου μοντέλου? (π.χ. 3510) Φιλε nikoleon κυκλοφορουν αυτες εδω μονο που δεν ειναι ζωνης δυστυχως http://www.nokia.com/BaseProject/Sites/NOKIA_MAIN_18022/CDA/Categories/Phones/PhoneModels/Nokia7610/Enhancements/Carrying/_Content/_Static_Files/pf-766_62x62.jpg http://www.nokia.com/BaseProject/Sites/NOKIA_MAIN_18022/CDA/Categories/Phones/PhoneModels/Nokia7610/Enhancements/Carrying/_Content/_Static_Files/pf-767_62x62.jpg εγω ειχα την δευτερη. Για ζωνη κοιταξε να βρεις αυτην για το 6600 http://www.i-obchod.cz/pics/cnt-168.jpg (εχει και πιασιμο για ζωνη,"κολυμπαει λιγο το 7610 :D αλλα ειναι οκ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Eυχαριστώ φίλε nervous, τελικά το nickname σου μόνο "όνομα και πράμα" δεν είναι, με τόση βοήθεια που δίνεις εδώ μέσα! ;) :cool: Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts