Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7610

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cocu (21 Αύγ. 2004 , 17:05)

fakelous C kai E den vlepw!!para mono otan mpainw sto nokia phone manager apo ton ipologisth mou mou vgazei treis fakelous(h ek8esh mou,lhf8enta arxeia,oi epafes mou!kanw exereynhsh me diplo klik sto nokia phone manager, apo dexia mou exei ola ta arxeia mou kai aop ekei pera tous fakelous tou nokin manager!metaferw kapoio arxeio se kapoion fakelo tou nokia phone manager ernaei mesa se ekeinon alla sto kinhto mou den vlepw kammia diafora den erxetai tipota!!

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κυριως παιχνιδια,τα οποια δεν νομιζω οτι μπορει να ευθυνονται, απο εφαρμογες, τa Fexplorer,graphdraw,zipman,guitartuner,blzinstapp,cocktail. βεβαια επειδη η συσκεθη ηρθε απέξω ειχε προεγκατεστημενα στην mmc mobipocket,infotalk voicedial,mbounce fitness αλλα τα τελευταια δεν νομιζω να προκαλουν προβλημα αφου το φαινομενο παρουσιαστηκε τις τελευταιες μερες.Επισης καποια θεματα. Α, εγκατεστησα πριν απο λιγο το cabirfix to opoio me dabebaiwse οτι δεν εχω τον cabir,ευτυχως.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος galgeo (21 Αύγ. 2004 , 17:42)

Κυριως παιχνιδια,τα οποια δεν νομιζω οτι μπορει να ευθυνονται, απο εφαρμογες, τa Fexplorer,graphdraw,zipman,guitartuner,blzinstapp,cocktail. βεβαια επειδη η συσκεθη ηρθε απέξω ειχε προεγκατεστημενα στην mmc mobipocket,infotalk voicedial,mbounce fitness αλλα τα τελευταια δεν νομιζω να προκαλουν προβλημα αφου το φαινομενο παρουσιαστηκε τις τελευταιες μερες.Επισης καποια θεματα. Α, εγκατεστησα πριν απο λιγο το cabirfix to opoio me dabebaiwse οτι δεν εχω τον cabir,ευτυχως.

Βασικα βγαλε αυτες που ειχε εγκατεστημενες και αμα συνεχισει να στο κανει τοτε καντου ενα format.Παντως για το Carib μην ανησυχεις.Για να το "κολλησεις" πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο το bluetooth και να δεχθεις ενα αρχειο που με την ονομασια Carib και να το εγκαταστησεις. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Με προβληματιζει παντως να βγαλω ολες τις εφαρμογες και να κανω φορματ.γιατι και παλι μπορει να μην λυθει το προβλημα και να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο.Θα προτιμουσα να βρω την αιτια συγκεκριμενα και μια λυση.Παντως αποτι καταλαβα δεν ειναι κατι συνηθισμενο, το κανει μονο στο δικο μου,ουφ κριμα και ειχα αρχισει να το επεφημω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ewsd (21 Αύγ. 2004 , 17:11)

γεια σας

μηπως ξερει καποιος να μου πει που μπορω να βρω το

mobileluck

ευχαριστω

dose ena email gia na sto stilo

spacer.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος galgeo (21 Αύγ. 2004 , 19:07)

Με προβληματιζει παντως να βγαλω ολες τις εφαρμογες και να κανω φορματ.γιατι και παλι μπορει να μην λυθει το προβλημα και να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο.Θα προτιμουσα να βρω την αιτια συγκεκριμενα και μια λυση.Παντως αποτι καταλαβα δεν ειναι κατι συνηθισμενο, το κανει μονο στο δικο μου,ουφ κριμα και ειχα αρχισει να το επεφημω.

φιλε μου αν δεν εχεις προβλημα στο να κανεις format ενοω να χασεις καποια δεδομενα η να βαριεσε μετα να ξαναπερασεις τις εφαρμογες που ειχες τοτε το φορματ ειναι η μονη λύση. το σιγουρο ειναι οτι μετα το τηλεφωνο σου θα ειναι σαν καινούριο, οπως ακριβως οταν το πρωταγορασες...

υπενθυμηση: για φορματ ----> *#7370#

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Σευχαριστω για την συμβουλη.θα το αφησω ετσι λιγο ακομα και θα πειραματιστω κι εαν με φτασει στο αμην καμια ωρα θα του τραβηξω ενα format να ερθει στα ισα του!

Γεια σας παιδια.Χθες αποκτησα και εγω ενα 7610.Ειναι φοβερο.Μπορω να ρωτησω κατι για την φορτιση?Σημερα ολοκληρωσα την πρωτη φορτιση.Το φορτισα για 16 ωρες περιπου(οπως ολα τα προηγουμενα κινητα μου).Γιατι ομως μας προτεινουν να το αφηνουμε τοση ωρα αφου η φορτιση σταματα μετα απο περιπου 2 ωρες?Εξυπηρετει σε κατι αυτο?Οι επομενες 2 φορτισεις πρεπει αν ειναι και αυτες της ιδιας διαρκειας?

Η φόρτιση μετά το πέρας τον πρώτων ωρών φαίνεται πως έχει σταματήσει. Πως έχει φορτιστεί πλήρως δηλαδή η μπαταρία. Όμως υπάχουν κάποια στοιχεία της μπαταρίας που έχουν μείνει αφόρτιστα και τα οποία φορτίζονται μόνο με το πέρας των καθορισμένων πρώτων ωρών. Αυτό ισχύει μόνο για την πρώτη φόρτιση και όχι για τις επόμενες. Το ποιός είναι ο ιδανικός χρόνος της πρώτης φόρτισης δεν το γνωρίζω, όμως πιστεύω οτι το 10ωρο είναι υπεραρκετό. Μην με ρωτήσετε περαιτέρω λεπτομέριες, και γω τα έχω διαβάσει αυτά που λέω και τα τηρώ.

Φορτίζω την πρώτη φορά την μπαταρία, αφού την αφήσω να αδειάσει τελείως, περίπου 10 ώρες και στις επόμενες φορτίσεις περιμένω να αδειάσει πλήρως, και η διάρκειά τους είναι τόση όση ώρα δείχνει η ένδειξη οτι φορτίζει.

Γιατι οποτε παω να μπω στο μενου εμφανιζεται μπροστα το ΤΙΜ ΙΜΑGINE?Εχω what's up.Πως γινεται να το διαγραψω?

Θα πατήσεις και θα κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο του μενού. Θα σου βγάλει μια λίστα, multitasking, πάνω αριστερά η οποία θα έχει το εικονίδιο του τηλεφώνου και, φυσιολογικά, το εικονίδιο του tim imagine. Θα πας πάνω λοιπόν στο ΤΙΜ και θα πατήσεις C και μετά ναι. Έτσι θα βγεί. Όποτε μπαίνεις στο μενού δεν θα ανοίγει αυτό.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος billys_541 (22 Αύγ. 2004 , 01:04)

Γιατι οποτε παω να μπω στο μενου εμφανιζεται μπροστα το ΤΙΜ ΙΜΑGINE?Εχω what's up.Πως γινεται να το διαγραψω?

Aπο τιμ το πηρες?

Μηπως εχεις περασει την εφαρμογη της ΤΙΜ ΙΜΑGINE?

Απο οτι ξερω μπορει να διαγραφει εαν δεν την θελεις.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ευχαριστω πολυ mirrorofsorrow.Αυτο που μου ειπες εγινε.Δεν το πηρα απο μαγαζι ΤΙΜ.Ακριβως το ιδιο εχω δει και σε αλλο 7610 που το ειχε ενας φιλος μου και το ειχε παρει με συμβολαιο cosmote.

Τίποτα. Αν, όπως λέει ο φίλος nervous, μπορεί να διαγραφεί, σβήστην, γιατί κάθε φορά που κάνεις επανεκίννηση ή απλά κλείνεις το κινητό σου, θα ενεργοποιείται και θα πρέπει να κάνεις συνέχεια την ίδια διαδικασία. Μπες στην διαχείρηση, ψάξε να την βρείς και αν υπάρχει, διέγραψέ την. Αν δεν υπάρχει εκεί, σβήσε όλα της τα αρχεία με έναν file manager. Πολύ ενοχλητικό να θές να μπείς στο μενού και να σου πετάγεται το TIM imagine.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος billys_541 (22 Αύγ. 2004 , 00:45)

Γεια σας παιδια.Χθες αποκτησα και εγω ενα 7610.Ειναι φοβερο.Μπορω να ρωτησω κατι για την φορτιση?Σημερα ολοκληρωσα την πρωτη φορτιση.Το φορτισα για 16 ωρες περιπου(οπως ολα τα προηγουμενα κινητα μου).Γιατι ομως μας προτεινουν να το αφηνουμε τοση ωρα αφου η φορτιση σταματα μετα απο περιπου 2 ωρες?Εξυπηρετει σε κατι αυτο?Οι επομενες 2 φορτισεις πρεπει αν ειναι και αυτες της ιδιας διαρκειας?

Emena apo ton Germano pou to pira, mou eipan na to fortisw 5 me 6 wres.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Hey, έχω ένα πρόβλημα/bug με το 7610! Εχω βαλει αφύπνηση (αν έχει σχέση) και κάθε μερικα λεπτά, μου πετάγετε ένα παράθυρο διλόγου, του τύπου του μυνήματος που λέει "Πατήστε ξεκλείδωμα και μετά *" δηλαδή έχει εκείνο το "i" δίπλα αλλά στο παράθυρο δεν γράφει τίποτα! η μόνη ενεργοποιημένη εφαρμογή είναι το Τηλέφωνο. σημ. χτες έβαλα το MIniGPS 1.21 Χελπ!
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oresti$ (22 Αύγ. 2004 , 08:42)

Hey, έχω ένα πρόβλημα/bug με το 7610! Εχω βαλει αφύπνηση (αν έχει σχέση) και κάθε μερικα λεπτά, μου πετάγετε ένα παράθυρο διλόγου, του τύπου του μυνήματος που λέει "Πατήστε ξεκλείδωμα και μετά *" δηλαδή έχει εκείνο το "i" δίπλα αλλά στο παράθυρο δεν γράφει τίποτα! η μόνη ενεργοποιημένη εφαρμογή είναι το Τηλέφωνο. σημ. χτες έβαλα το MIniGPS 1.21 Χελπ!

Προφανώς έχει ενεργοποιηθεί κάποιο messαge (ή notice, δε θυμάμαι πως το λένε ακριβώς) event στο mini-gps, απενεργοποίησε το ή σβήσε τα events.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ewsd (22 Αύγ. 2004 , 10:10)

γεια σας

mobileluck

to mail

ειναι niovithira@mycosmos.gr

ευχαριστω

Φιλε μου σου εδωσα link για να το κατεβασεις στο αλλο thread που ανοιξες.... :confused:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ewsd (22 Αύγ. 2004 , 08:10)

γεια σας

mobileluck

to mail

ειναι niovithira@mycosmos.gr

ευχαριστω

sto estila

pedia 8a mporouse kapios na mou stili to jjlkeylock etsi prepi na to lene gia na exo aftomato klidoma pliktron giati ksexnao sinexia na to klidono

a kai kati akoma pou ksexasa ta pexnia tou n-gage pezoun sto 7610

giati exo bri sto mirc mpolika

spacer.png

Hi kai pali paides! To PC suite 6.1 pou vriskete sto CD distixos ipostirizei mono Xp me Service Pack 1 kai Windows 2000! Ta 98 den ipostirizpontai! Mipos iparxei kanena patch gia na ta ipostirizei?
The best preparation for tomorrow... is doing your best today!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreas443 (22 Αύγ. 2004 , 11:59)

sto estila

pedia 8a mporouse kapios na mou stili to jjlkeylock etsi prepi na to lene gia na exo aftomato klidoma pliktron giati ksexnao sinexia na to klidono

Mπορεις να το βρεις στο irc.

andrea pm me your mail :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish