Firebrand Δημοσιεύτηκε February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 17, 2004 Γεια χαρά! Ρε παιδιά έχουμε ενα προβληματάκι! Ψαχνουμε να βρούμε ποιος φέρνει τα Overboost στην Ελλάδα και συγκεκριμένα αν ξέρετε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Τα λέμε! Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Overboost ειναι η εταιρια αν δεν κανω λαθος και overbook τα φορητα της. Ειναι "φτιαχτα" οπως του πλαισιου. Ειχα παει, ειναι καπου στα βρηλισσια. Αν εννοουμε το ιδιο βεβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firebrand Δημ. February 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Γεια! Ναι αυτά είναι. Μήπως έχεις διεύθυνση, τηλέφωνα κ.τ.λ. Θα με βοηθούσες πολύ. Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Firebrand (23 Φεβ. 2004 , 16:04) Γεια! Ναι αυτά είναι. Μήπως έχεις διεύθυνση, τηλέφωνα κ.τ.λ. Θα με βοηθούσες πολύ. Ευχαριστώ και πάλι! Οταν ψαχνομουνα για φορητο, ειχα βρει την διευθηνση σε καποιο chip η ram ( μαλλον στο chip). Δεν εχω καποιο μαζι μου για να σε βοηθησω αλλα αν βρω κανενα θα κοιταξω ;) Παντως (επειδη πηγα εκει) δεν με ενθουσιασε σαν μαγαζι. Πολυ προχειρατζα μου φανηκε... ξερω γω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firebrand Δημ. February 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2004 Γεια! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και για την πληροφορία. Να 'σαι καλά. Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. February 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2004 overboost Υμηττού 83, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 8105004 8105296 8105297 παρε ενα απο αυτα μπορει σαν εμφανιση να μην σου λεει πολλα αλλα αν κατεβεις στο υπογειο θα δεις περισσοτερα, ασε που αν γνωριστεις και με τον γιωργο μπορει να σου βαλει και κανα προγραμμα στο αυτοκινητο. εγω τα προτεινω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firebrand Δημ. February 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Ευχαριστώ πολύ φίλε Δημήτρη. Ευχαριστώ πολύ όλους! Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts