philoly Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 ωραιος!να σαι καλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Χέρεται παιδιά, εμένα μου βγάζει "Ο κωδικός κουπονιού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες προσφορές" οταν βάζω τον κωδικό του εκπτωτικού κουπονιού, ξέρει κανείς γιατί? Στο καλάθι έχω μόνο το Desire. Δεν μπορώ να περιμένω το θέλω τώρα μονο 28 έμειναν. -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Χέρεται παιδιά, εμένα μου βγάζει "Ο κωδικός κουπονιού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες προσφορές" οταν βάζω τον κωδικό του εκπτωτικού κουπονιού, ξέρει κανείς γιατί? Στο καλάθι έχω μόνο το Desire. Δεν μπορώ να περιμένω το θέλω τώρα μονο 28 έμειναν. προφανώς έχεις ήδη βάλει κάποιο κωδικό και προσπαθείς να βάλεις και άλλο... XPS3425 αυτός είναι ο μεγαλύτερος εκπτωτικός κωδικός που μπορείς να βάλεις.. (-25 ευρώ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 παιδιά τα κομμάτια φεύγουν σφαίρα μέχρι το βράδυ δεν θα έχει μείνει ούτε ένα για δείγμα, όσοι προλάβουν :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Αγαπητέ κύριε, Σχετικά με την ερώτηση που μας κάνατε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι το HTC Desire έχει πανευρωπαίκή εγγύηση απο την κατασκευάστρια εταιρεία ο επισήμος διανομέας οφείλει να σας αναλάβει αλλά μπορούμε και εμέις να προωθήσουμε προς την κατασκευάτρια τη συσκευή . Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα ελληνικά με την εισαγωγή ελληνικής κάρτας SIM η έκδοση είναι αγγλική . Είμαστε στη διάθεσή σας για oποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε. επίσημη απάντηση από ελληνικό expansys σχετικά με την εγγύηση... ο επισήμος διανομέας οφείλει να σας αναλάβει αλλά μπορούμε και εμέις να προωθήσουμε προς την κατασκευάτρια τη συσκευή αν καταλάβετε τι εννοεί, πείτε μου κ εμένα... Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα ελληνικά με την εισαγωγή ελληνικής κάρτας SIM επομένως δεν χρειάζεται πρόσθετη εφαρμογή από το market, σωστά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Μαλλον έχω άσχημα νέα για οσους παράγγειλαν απο Handec, λόγω μιας τελευταίας διόρθωσης που κάνει η HTC στο Desire θα το έχουν απο 12-13 Απριλίου. http://www.handtec.co.uk/product.php/2749/htc-desire--sim-free-unlocked--graphite- και μάλλον αυτό που θέλουν να διορθώσουν είναι αυτό post#1 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6050653&postcount=1 post#131 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6104362&postcount=131 -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Μαλλον έχω άσχημα νέα για οσους παράγγειλαν απο Handec, λόγω μιας τελευταίας διόρθωσης που κάνει η HTC στο Desire θα το έχουν απο 12-13 Απριλίου. http://www.handtec.co.uk/product.php/2749/htc-desire--sim-free-unlocked--graphite- και μάλλον αυτό που θέλουν να διορθώσουν είναι αυτό post#1 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6050653&postcount=1 post#131 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6104362&postcount=131 Έχει αναφερθεί και σε προηγούμενη σελίδα. Τουλάχιστον ας ελπίσουμε να είναι όντως για την επίλυση του προβλήματος αν και δε νομίζω...Άλλωστε αν είναι θέμα software ανα πάσα στιγμή θα μπορεί να περαστεί το update. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Αν είναι να έρθει και να είναι οκ, δεν έχω προβλημα να περιμένω Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 για Ελλαδα δεν εχουμε μαθει τιποτα ακομα??? Α ρε expansys τι μας κανεις... Να ριξω ολο το δωρο για το desire? s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Το είδα πριν λίγο που έψαχνα απο που θα το παραγγείλω τελικά και το έκανα post αμέσως, δεν είχα δεί το post αυτο sorry. -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού... τελέιωσε το πάρτι από εβδομάδας και πάλι, πούλησε πάνω από 200 κομμάτια μέσα σε λίγες ώρες, σκεφτείτε τι ρευστό έπεσε:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 τελέιωσε το πάρτι από εβδομάδας και πάλι, πούλησε πάνω από 200 κομμάτια μέσα σε λίγες ώρες, σκεφτείτε τι ρευστό έπεσε:wacko: τα 200 κομμάτια αντιστοιχούν σε τζίρο 100.000 ευρώ... και τι έχει να γίνει ακόμα.... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Και εγώ έλαβα email ότι εστάλη το δικό μου ( έχω πληρώσει εδώ και 20 μέρες βέβαια), οπότε μάλλον την Παρασκευή παραλαμβάνουμε 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 μολις μπηκα play 247 και δινει HTC A8181 Desire Android Phone GR(???) Διαθεσιμότητα: Άμεση ας μας ενημερωσει καποιος φιλος που εχει παραγγειλει απο εκει [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Και εγώ έλαβα email ότι εστάλη το δικό μου ( έχω πληρώσει εδώ και 20 μέρες βέβαια), οπότε μάλλον την Παρασκευή παραλαμβάνουμε Ναι μάλλον παρασκευή γιατί ακόμα δεν έχει ανοίξει το link με το dhl που έχει το tracking. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Unlocked HTC Desire launch delayed until April 13th http://www.htcsource.com/2010/04/unlocked-htc-desire-launch-delayed-until-april-13th/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 μολις μπηκα play 247 και δινει HTC A8181 Desire Android Phone GR(???) Διαθεσιμότητα: Άμεση ας μας ενημερωσει καποιος φιλος που εχει παραγγειλει απο εκει Δεν εχουν πιστεψε με...Εχω κανει παραγγελια 20-25 μερες τωρα...Και ενημερωθηκα οτι απο παρασκευη θα ξερουν ΠΟΤΕ θα... Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Δεν εχουν πιστεψε με...Εχω κανει παραγγελια 20-25 μερες τωρα...Και ενημερωθηκα οτι απο παρασκευη θα ξερουν ΠΟΤΕ θα... Μολις επικοινωνησα με play247 και μου ειπαν 12/04 θα το εχω στα χερια μου Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Καλά πάμε,στην Μασσαλία και...έρχεται Location Shipment information received 17:42 Marseille - France 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Μολις επικοινωνησα με play247 και μου ειπαν 12/04 θα το εχω στα χερια μου Απορω...Με αλλα ατομα μιλαω εγω και με αλλα εσυ προφανως...Καποιος εκ των 2 δεν ξερει τι λεει παντως :P Εκτος αν εισαι τιποτα γνωστος τους και σου λενε πιο σωστα πραγματα εσενα...Σε ποιο τηλεφωνο παιρνεις? Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Απορω...Με αλλα ατομα μιλαω εγω και με αλλα εσυ προφανως...Καποιος εκ των 2 δεν ξερει τι λεει παντως :P Εκτος αν εισαι τιποτα γνωστος τους και σου λενε πιο σωστα πραγματα εσενα...Σε ποιο τηλεφωνο παιρνεις? Bασικά έχουν δύο καταστήματα.Το κεντρικό τους είναι στην Πάτρα αν έχω καταλάβε σωστά αφού από εκεί απαντάνε και στα mail,οπότε καθόλου απίθανο να μιλάτε με διαφορετικά άτομα.:lol: Πάντως σήμερα μου ξαναέστειλαν mail μόνοι τους κου μου είπαν πως το έχουν διαθέσιμο. Too late όμως,τα ακουμπήσαμε στην handtec :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Απορω...Με αλλα ατομα μιλαω εγω και με αλλα εσυ προφανως...Καποιος εκ των 2 δεν ξερει τι λεει παντως :P Εκτος αν εισαι τιποτα γνωστος τους και σου λενε πιο σωστα πραγματα εσενα...Σε ποιο τηλεφωνο παιρνεις? Ημερομηνία:07/04/2010 16:29:06 Τρέχουσα Κατάσταση:Διαθεσιμότητα Περιγραφή:Συγκέντρωση προϊόντων προς εκτέλεση της παραγγελίας αυτο σου εχει ερθει στο mail σου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Ναι μου ηρθε το mail oτι ηρθαν κομματια απλα με ρωτανε αν θελω αυτο που ηρθε που απλα δεν εχει τα optimizations της ace hellas αρα χωρις sms με 160 χαρακτηρες κτλ...Τι προτεινετε?Να περιμενω στο τελος του μηνα που θα ερθουν αυτα?Φανταζομαι μηνυμα θα μπορω να γραψω στα ελληνικα αλλα με 80 χαρακτηρες?Η τα λεω λαθος? Εσεις στην περιπτωση μου τι θα κανατε? Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Ναι μου ηρθε το mail oτι ηρθαν κομματια απλα με ρωτανε αν θελω αυτο που ηρθε που απλα δεν εχει τα optimizations της ace hellas αρα χωρις sms με 160 χαρακτηρες κτλ...Τι προτεινετε?Να περιμενω στο τελος του μηνα που θα ερθουν αυτα?Φανταζομαι μηνυμα θα μπορω να γραψω στα ελληνικα αλλα με 80 χαρακτηρες?Η τα λεω λαθος? Εσεις στην περιπτωση μου τι θα κανατε? Aκύρωση και παραγγελία απέξω και τα υπόλοιπα σε μπύρες :p Ελληνικά σίγουρα θα έχει τώρα με τα sms τι θα παιχτεί άλλο θέμα αλλά σίγουρα θα βρεθεί κάποια λύση όπως και στα άλλα htc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts