Jump to content

Blackberry Bold 9700

lilith240484
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται για blackberry υπάρχει μια προσφορά στην wind bold 9700 με 50% έκπτωση (τελική 250€), οπότε και το προτίμησα από το curve 3g

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το αγορασες απο την wind σκετη συσκευη 250€?

γτ τα παιδια εδω ελεγαν οτι δεν ειναι ετσι ακριβως

iphone xs max ipad 6th gen

By the way, η Wind το πουλάει με 50% έκπτωση, η τουλάχιστον έτσι γράφει εδώ:

wind.com.gr

Ισχύει αυτό (για αγορά συσκευής - όχι μέσω επιδότησης ;) )

το αγορασες απο την wind σκετη συσκευη 250€?

γτ τα παιδια εδω ελεγαν οτι δεν ειναι ετσι ακριβως

ετσι είναι ρωτησα εγω σημερα σε καταστημα

:):)

μολις σημερα πηρα και εγω ενα απο wind 250 ευρω οκ νεν αξιζει για παραπανω για αυτο το πηρα.να ρωτησω πωσ αλλαζω wallpaper πως μπορω να τα βρω δηλ γιατι ενα εχει, και πωσ να βαλω apps παραπανω που βλεπω στα διαφορα βιντεακια στο you tube?

οι περισσότεροι στα καταστήματα δεν έχουν διαβάσει το δελτίο τύπου της wind από τις 20 του μήνα πρέπει να πας να τους πεις την προσφορά και αν επιμινεις επιμένεις να την κοιτάξουν!!!

οι περισσότεροι στα καταστήματα δεν έχουν διαβάσει το δελτίο τύπου της wind από τις 20 του μήνα πρέπει να πας να τους πεις την προσφορά και αν επιμινεις επιμένεις να την κοιτάξουν!!!

οντως εγω σημερα εγινα μπιλιες με εναν στην wind, μεχρι που του εδειξα απο το ιντερνετ την προσφορα και πηρε τηλ στα κεντρικα και ετσι το πηρα

εχεις δικιο, αν και σ'εμενα μου το είπαν με την πρώτη οταν τους ρωτησα για προγραμμα με Blackberry. μου είπαν σε συμφερει να το αγορασεις σαν συσκευή και αν θελεις να κανεις καποιο προγραμμα να παρει την επιδοτιση σαν μιωση παγιου;)

για οσους πηραν την συσκευη απο την wind:το πληκτρολογιο ειναι αγγλικο ή με αγγλικους κ ελληνικους χαρακτηρες στα πληκτρα?

υπαρχει περιπτωση να βρω με αγγλικους?

Οχι. Αν θέλεις παίρνεις απο ebay πληκτρολόγιο και το αλλάζεις, εύκολο είναι.

Phantom Of The Opera

ξερεις κανεις αν εχει ακομα αποθεμα η Wind σε 9700 ? σκεφτομαι να το παρω , αλλα περιμενω και το 9780 , αλλα οπως το βλεπω θα αργησει να ερθει και μαλλον λεω να τελειωνω και να παρω αυτο ..τι λετε ?

Το blackberry 9700, το έχει φέρει η wind και σε λευκό? Υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα, ο οποίος να το έχει πάρει από την wind σε λευκό χρώμα?

Τα 256 του 9700 vs 512MB του 9780 μνήμης RAM χρειάζονται απ΄την εμπειρία σας για τη βελτίωση της αποκρισιμότητας/αίσθησης που αφήνει το κινητό;

Τί λέτε οι χρήστες του 9700, είσαστε ευχαριστημένοι ή θα θέλατε λίγο παραπάνω RAM;

Sent neither from iphone nor android phone

Για γενική χρήση χωρίς απαιτήσεις εφαρμογών (σε ποσότητα) που να ξεφεύγουν από το μέσο όρο, δε θα δεις σημαντική διαφορά.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Όχι δεν υπάρχει σε λευκό στη wind και ναι τα 256mb RAM του 9780 είναι αρκετά σημαντικά αν σκεφτείς ότι το 6αρι στο 9700 σου αφήνει 70-80mb free μετά την εγκατάσταση.

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

την παρασκευή που πήρα στο customer care μου είπαν ότι είχαν, οπότε πήγαινε σε ένα μαγαζί και θα σου πουν αν υπάρχει και θα στο παραγγείλουν.

καθυστερεί πολύ με την 6 έκδοση ?

Edited by thief
Συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

Παιδιά να ρωτήσω κάτι??? Επειδή είμαι λίγο άσχετη, έως πολύ θα έλεγα, πήρα χθες το 9700 και κατέβασα από το us.blackberry.com το Blackberry Maps για το κινητό μου.. Ανέφερε στο τέλος της διαδικασίας ότι η εγκατάστασή μου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να βρω πουθενά στο μενού του κινητού μου, όσο κι αν έχω ψάξει, την εφαρμογή που κατέβασα.. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος αν ξέρει...Παρακαλώ.... :(

Έχεις ενεργοποιήσει BIS στον λογαριασμό σου; Αν όχι, δεν πρόκειται να λειτουργήσει κάτι, ούτε maps, ούτε facebook, ούτε msn, ούτε email.

Ρίξε μια ματιά στο FAQ της ενότητας "Blackberry" ώστε να πάρεις μια ιδέα.

Th|eF

Περιμένω από τη Wind να μου συνδέσει το BIS. Θα περιμένω κ θα δω. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν βρίσκω στο μενού την εφαρμογή, ενώ το BlackBerrry App World που κατέβασα εμφανίζεται κανονικά. Θα ψάξω και στο FAQ που μου είπες... Ευχαριστω πολύ.... :D

Αυτό εννοώ. Χωρίς BIS δεν πρόκειται να δεις το εικονίδιο της εφαρμογής γιατί δεν εμφανίζεται.

Th|eF