Nosferatoo Δημοσιεύτηκε February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 16, 2004 Χαιρετώ τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας του MyPhone.Έχω μια κρίσιμη ερώτηση που με απασχολεί.Είμαι σπουδαστήε σε κάποιο ξένο πανεπιστήμιο και τον Ιούνιο τελειώνω το Bachelor in Computer Systems με ειδίκευση στα Δίκτυα-Τηλεπικοινωνίες.Όταν θα ψάξω για δουλειά γύρω από αυτό το θέμα,ο μισθός μου που θα κυμαίνεται περίπου;Έχω μια μικρή και αξιοπρεπή προϋπηρεσία.Θα ήθελα ειλικρινά να μου απαντήσετε.Σας ευχαριστώ πολύ όλους...................... :alien: :alien: :alien: Παράθεση Nosferatoo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argonaftis Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Κοίτα να δεις:ο μισθός σου εξαρτάται από την εταιρεία που θα δουλέψεις.Αν θα πιάσεις δουλειά σε μια μεγάλη εταιρεία τότε θα έχεις έναν αξιόλογο μισθό.Από σχετικά μικρές εταιρείες μην περιμένεις πολλά.Οι admins συνήθως καθαρίζουν καλά φράγκα και ειδικά αυτοί που δουλεύουν σε ναυτιλιακές.Καλό θα ήταν αν μπορούσες να μπεις σε μια μεγάλη εταιρεία (έχει τη δυνατότητα να σε εκπαιδεύσει και θα μάθεις πολλά σου μιλάω εκ πείρας).Αν θέλεις λεπτομέρειες pm me.Και εγώ με Bachelor είμαι σε Computer Science Παράθεση Argonaftis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argonaftis (16 Φεβ. 2004 , 13:56) Οι admins συνήθως καθαρίζουν καλά φράγκα και ειδικά αυτοί που δουλεύουν σε ναυτιλιακές. lefta o admin se nautiliakh etiareia?.... ksanaskepsou to ;) lefta kala mono se etaireia pou asxoleitai me pc kai diktia se oles tis alles polu metrios mus8os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indigo Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 lefta kala mono se etaireia pou asxoleitai me pc kai diktia se oles tis alles polu metrios mus8os εγω πιστεύω οτι καλύτερα φράγκα παίζουν σε εταιρίες με πιο hardware βλέψεις όχι π.χ. software houses, ασφαλιστικές, ναυτιλιακές.... αλλά τηλεπικοινωνιακοί φορείς, μεγάλες εταιρίες που χρειάζονται άτομα για σχεδιασμό συντήρηση δικτύων (και μόνον), τράπεζες ίσως .... πρόσεξε γιατί έχω δεί κόσμο (ακόμα και με Bachelor) να έχει τίτλο system admin και να κάνει δουλειές που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας με στοιχειώδη εκμάθηση ... (install/uninstall tcpip, να μπαινοβγάζει τερματικά στο domain, να καρφώνει jackακια στις τρύπες και τέτοια .... ) φιλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rbs Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nosferatoo (16 Φεβ. 2004 , 12:15) Χαιρετώ τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας του MyPhone.Έχω μια κρίσιμη ερώτηση που με απασχολεί.Είμαι σπουδαστήε σε κάποιο ξένο πανεπιστήμιο και τον Ιούνιο τελειώνω το Bachelor in Computer Systems με ειδίκευση στα Δίκτυα-Τηλεπικοινωνίες.Όταν θα ψάξω για δουλειά γύρω από αυτό το θέμα,ο μισθός μου που θα κυμαίνεται περίπου;Έχω μια μικρή και αξιοπρεπή προϋπηρεσία.Θα ήθελα ειλικρινά να μου απαντήσετε.Σας ευχαριστώ πολύ όλους...................... :alien: :alien: :alien: Apo strato pos pame? :cool: ...an echis katharisi kalos an oxi...tha ta poume se 2 chronia... ;) Παράθεση ATHLON 64 3200+ 2150MHz / ASUS K8V DELUXE / ATI 9800 PRO 128MB /1GB PC3200 MUSHKIN 2.2.2 / 120 SEAGATE SATA 7200rpm / LG17"FLATRON .................................... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 Πάντως αν πιάσεις δουλειά σε μικρή ή προσωπική εταιρία πληροφορικής θα παίξεις σε τιμές πιάτσας. Δηλαδή ανειδίκευτου εργάτη αν είσαι τυχερός, ή και χειρότερα... Αν πας σε μεγάλη εταιρία τότε τείνουν να δίνουν τα νόμιμα που αντιστοιχούν στο πτυχίο σου. Πριν κάνεις οτιδήποτε ρωτάς τον επόπτη εργασίας σου. Τα χρήματα που πρέπει να παίρνεις, κατά το νόμο, εξαρτώνται από την ειδικότητά σου, τα χρόνια σπουδών, τα μεταπτυχιακά που ενδεχομένως έχεις κάνει, αν έχεις πτυχία ξένων γλωσσών, τα έτη προυπηρεσίας (που αποδυκνύωνται με τα ένσημα στον ασφαλιστικό φορέα) και το είδος της εταιρίας που σε προσλαμβάνει. Κάθε εταιρία, ανάλογα με τη δραστηριότητά της έχει ένα κωδικό. Εσύ με βάση τον κωδικό της εταιρίας και τα παραπάνω εντάσσεσαι σε μια από τις ειδικότητες που προβλέπεται για την εταιρία αυτή και παίρνεις τα ανάλογα. Τα τελευταία σχόλια δεν είναι για πριν βρεις δουλεία αλλά για μετά που θα θέλεις ενδεχομένος να δεις αν σε πληρώνουν σωστά. Ενημερωτικά ο λογιστής της εταιρίας θα βρει την πιο φτηνή νομιμοφανή λύση. Από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι εξασφαλίζει πλήρως τα δικαιώματά σου. Μπορεί π.χ. να σε δηλώσουν υπάλληλο γραφείου, οπότε μεν παίρνεις επίδομα πτυχίου. αλλά αν η συλλογική σύμβαση του κλάδου σου είναι καλή να έπαιρνες παραπάνω χρήματα. (μιλάω εκ πείρας) Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts