jimsakpt3 Δημοσιεύτηκε November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 23, 2009 Παιδιά καλησπέρα, θέλω να βάλω extra ram στον υπολογιστή μου που έχει μητρική μια gigabyte GA-EP31-DS3L η οποία έχει Dual Channel DDR2... Είχα επάνω δύο μνήμες του 1gb η καθε μια και τώρα αγόρασα άλλες δυο του 1gb ( για να έχω συνολικά 4gb ) αλλά όταν τις βάζω, και νομίζω ότι έχω δοκιμάσει όλους τους συνδιασμούς, και πάω να τον ανοίξω δεν ανοίγει και κάνει συνέχεια επανεκινήσεις... Τι μπορεί να φταίει? δώστε καμια ιδέα γιατί μόλις έδωσα σχεδόν 50€ για τις μνήμες και βλέπω να παν χαμένες :(:mad::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Τι μνημες ειχες και τι αγορασες??? Δωσε μας ακριβη περιγραφη ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. November 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Εντάξει λύθηκε το πρόβλημα... όταν έβαζα κατευθείαν και τις 4 δεν έκανε boot... μετά δοκίμασα να βάλω 3 και μου άνοιξε και όταν έβαλα και την 4η μετά έπαιζε κανονικά... πως και γιατί δεν ξέρω... fantoma thanks για το ενδιαφέρον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Τιποτα! Ελπιζω να εχεις πανω 64bit windows ε? :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. November 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Τιποτα! Ελπιζω να εχεις πανω 64bit windows ε? :) ναι έβαλα τα 7 στα 64bit.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts