RAAD Δημοσιεύτηκε February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 16, 2004 Σήμερα το MSN 6.0 σε ΧΡ λειτουργικό όλο μου κάνει αποσύνδεση.Μέρες τώρα μου λειτουργούσε κανονικά.Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RAAD (16 Φεβ. 2004 , 02:17) Σήμερα το MSN 6.0 σε ΧΡ λειτουργικό όλο μου κάνει αποσύνδεση.Μέρες τώρα μου λειτουργούσε κανονικά.Τι μπορεί να φταίει? Έχεις απεγκαταστήσει το Windows Messenger (το παλιό που είχαν τα Windows) ; Αν όχι βρες στο ιντερνετ πώς το κάνεις γιατί άμα το κάνεις uninstall από το add-remove programs, το αφαιρεί μόνο εικονικά :mad: . Αν θες στείλε μου ένα PM να σου στείλω ένα τέτοιο πρόγραμμα. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. February 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 To exw kanei uninstall oloklirwtika , exw ena programataki eidiko giayto to logo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Βάλε την τελευταία έκδοση, 6.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 bale icq, to msn einai mamakia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. February 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Katebase to 6.1 tipota akoma kanei problimata! :( ti allo na kanw?Yparxei periptwsi na einai toy isp moy?Giati wres wres pagwnei ;) san to xioni ena pragma :P Ta myrmigkia pagwsan! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts