aggeloudi Δημοσιεύτηκε November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 18, 2009 Καλησπερα Να κανω μια ερωτηση??? Εδω και λιγες μερες ενω συνδεομαι κανονικα στο ιντερνετ δεν ανοιγουν οι σελιδες.. Εν τω μεταξυ διαπιστωσα οτι οταν παω στις συνδεσεις δικτυου εχει την συνδεση μου οπως στην φωτο Και ενω συνδεομαι(λεει επιτυχης η συνδεση) λεει οτι ο dns βρισκεται εκτος λειτουργιας.Τι μπορει να φταιει????:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Στις ιδιότητες της σύνδεσης (στο TCP/IP) θα τσεκάρεις αν έχεις περασμένους τους DNS servers (είναι δύο διευθύνσεις που στις έχει δώσει ο πάροχος, π.χ. 195.170.0.1 και 2.2 για OTENET). είναι οι διακομιστές που μεταφράζουν τα http://www.blabla.bla σε διευθύνσεις IP. Επίσης έλεγξε αν τις έχεις σωστά περασμένες και στο interface του router. Πάντως προς προέκυψε αυτό το πρόβλημα, δούλευε και ξαφνικά χάλασε; Μήπως κάποιος ή κάτι τα πείραξε; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloudi Δημ. November 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Αυτο στις ρυθμισεις που λες ηταν στο αυτοματο.Πηγα λοιπον και το αλλαξα και εβαλα στο πρωτο το 195.170.0.1 και στο απο κατω το αλλο και παλι τιποτα Ναι κανονικα δουλευε και εδω και καποιες μερες τιποτα. Σκεφτηκα να κανω system restart (current settings) οπως στην φωτο.. Δεν εχω κανει παλι.Αυτο λες να με βοηθησει?Θα μου σβησει τιποτα ρυθμισεις που ειχε απο την αρχη??:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts