Jump to content

προγραμμα ελεγχου ασυρματου δικτυου

zaxos2145
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα ηθελα να μου πειτε κανενα προγραμμα για το ελεγχο του ασυρματου δικτυου ωστε να μπορω να βλεπω αν συνδεετε καποιοs στο δικτυο μου,

το ασυρματο δικτυο ειναι κλειδωμενο αλλα μου βγηκε καποια στιγμη ενα μηνυμα που ελεγε οτι υπαρχουν και αλλα ατομα συνδεδεμενα στον υπολογιστη μου και παραξενευτηκα.

ευχαριστω και συγνωμη αν δεν επρεπε να το ρωτησω εδω αλλα στο φορουμ για το adsl

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Youtube Channel

GreekTechstruction

Το πιο πιθανό είναι να μπορείς ανά πάσα στιγμή να ελέγχεις από το interface του router σου, οι περισσότεροι έχουν αυτή την δυνατότητα. Το μήνυμα που σε έβγαλαν τα windows ότι κάποιος άλλος είναι συνδεδεμένος, σε τι φάση στο έβγαλε; Μήπως την ώρα που πήγες να το κλείσεις; Δεν λέει απαραίτητα κάτι. π.χ. αν έχεις πάνω από έναν λογαριασμό και κάποιος άλλος έχει κάνει login στο σύστημα θα το βγάλει αυτό το μήνυμα όταν πας να το κλείσεις.
Read The F...ing Manual First

ειχε μπει σε αναμονη και οταν πηγα να συνδεθω ξανα στα windows το εβγαλε, ενα λογαριασμο εχω στον υπολογιστη και δεν εχει κανεις αλλος προσβαση στον υπολογιστη

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Youtube Channel

GreekTechstruction

• 2 years later...
Θα ηθελα να σας ρωτησω αν γι παραδειγμα καποιος σου σπασει τον κωδικο ενος ασυρματου δυκτιου ιντερνετ και εισαχθει,τοτε εγω μπορω να δω σε ποιες ιστοσελιδες μπαινει και αν ναι να τον αποτρεψω ?(Αν γινεται να μου απαντησετε οσο πιο συντομα γινεται !!!).Δηλαδη αν αυτος μπαινει σε ιστοσελιδες που εγω δεν θελω οπως πορνογραφικου υλικου εγω μπορω να κανω κατι ετσι ωστε να μην γινεται να ξαναμπει σε αυτου του ειδους τις ιστοσελιδες ? Edited by Rafaelcrete

Θα ηθελα να σας ρωτησω αν γι παραδειγμα καποιος σου σπασει τον κωδικο ενος ασυρματου δυκτιου ιντερνετ και εισαχθει,τοτε εγω μπορω να δω σε ποιες ιστοσελιδες μπαινει και αν ναι να τον αποτρεψω ?(Αν γινεται να μου απαντησετε οσο πιο συντομα γινεται !!!).Δηλαδη αν αυτος μπαινει σε ιστοσελιδες που εγω δεν θελω οπως πορνογραφικου υλικου εγω μπορω να κανω κατι ετσι ωστε να μην γινεται να ξαναμπει σε αυτου του ειδους τις ιστοσελιδες ?

μπορείς να αποκλείσεις τις πορνογραφικές σελίδες από την σελίδα του router ή με κάποιο parental πρόγραμμα (αν έχεις τέτοια υπόνοια).;)

Ναι αλλα ειναι δυνατον να δεις που μπαινει ο αλλος εννοω ιστοσελιδες ?

Εννοω πως μπορεις να δεις αν ο αλλος μπαινει σε ιστοσελιδες πορνοφραφικου υλικου ?

Edited by mcde

εχω ενα ρουτερ της cyta και θελω να δω αν συνδεεται καποιος μεσω του ρουτερ μου στο ιντερνετ.

επισης θελω να αλλαξω και τον κωδικο. θυμαμαι οτι σου εδιναν μια ip αλλα δεν την βρισκω.

αν μπορει καποιος ας βοηθησει

iphone xs max ipad 6th gen

εχω ενα ρουτερ της cyta και θελω να δω αν συνδεεται καποιος μεσω του ρουτερ μου στο ιντερνετ.

επισης θελω να αλλαξω και τον κωδικο. θυμαμαι οτι σου εδιναν μια ip αλλα δεν την βρισκω.

αν μπορει καποιος ας βοηθησει

Ποιον router εχεις? Οπως και να εχει αμα πας στις ιδιοτητες της καρτας δικτυου σου η ip του router σου ειναι αυτη που γραφει σαν Default Gateway (προεπιλεγμενη πυλη). Χτυπα αυτη τη διευθυνση στον browser σου και θα μπεις στον router. Καπου εχει στο μενου πρεπει να εχει και μια επιλογη με logs συνηθως εκει καταγραφονται οσοι συνδεονται μεσω του router σου.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Για θέματα που αφορούν routers κλπ. συσκευές δικτύου απευθυνείτε στο αρμόδιο forum που είναι το Δικτυακός Εξοπλισμός

Ναι αλλα ειναι δυνατον να δεις που μπαινει ο αλλος εννοω ιστοσελιδες ?

Εννοω πως μπορεις να δεις αν ο αλλος μπαινει σε ιστοσελιδες πορνοφραφικου υλικου ?

Νομίζω με Parental control Πρόγραμμα μπορείς...