hcivil Δημοσιεύτηκε November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 6, 2009 Καλημερα. Κυκλοφορουν διαφορα κινεζικα κινητα με συρομενο qwerty keyboard που λενε οτι εχουν ελληνικο μενου. Απο οτι ρωτησα τους διαφορους πωλητες αλλοι λενε ναι και αλλοι λενε οχι στο ερωτημα αν το qwerty keyboard γραφει ελληνικους χαρακτηρες και δεν ξερω τι να κανω. Συγκεκριμμενα μιλαω για εναν κλωνο του Ν97 με ονομα Ε1000. Ξερει κανεις? Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Καλημερα. Κυκλοφορουν διαφορα κινεζικα κινητα με συρομενο qwerty keyboard που λενε οτι εχουν ελληνικο μενου. Απο οτι ρωτησα τους διαφορους πωλητες αλλοι λενε ναι και αλλοι λενε οχι στο ερωτημα αν το qwerty keyboard γραφει ελληνικους χαρακτηρες και δεν ξερω τι να κανω. Συγκεκριμμενα μιλαω για εναν κλωνο του Ν97 με ονομα Ε1000. Ξερει κανεις? καλημερα και εγω το ιδιο προβλημα ειχα γιατι εψαχνα ενα τετοιο και δεν μπορουσα να παρω αξιοπιστη απαντηση , ακομα και στο μεγεθος της οθονης τους. και τελικα πηρα ενα i780 ποιος μπορει να μας πληροφορησει παιδες? αγορα απο Ελλαδα οχι δεν θελουμε γιατι τα πουλανε πολυ ακριβοτερα Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Ο πιο απλός τρόπος για να το μάθεις είναι να πάρεις ένα και να το δεις με τα μάτια σου.Ο κάθε κινέζος θα σου λέει ότι του κατέβει για να πουλήσει.Διαφορετικά περίμενε μέχρι κάποιος Έλληνας να το πάρει και να γράψει μερικά πράγματα γι αυτό ή να ανεβάσει κανένα video στο youtube. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. November 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 για αυτο και ρωταμε... Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 http://www.exp-chinashop.com/showproduct.asp?id=220 με ελληνικο μενου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. November 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Φιλε droulis καλημερα. Κατι τετοιο ψαχνω. Απλα θα ηθελα να μου πεις αν απο το qwerty keyboard γραφει ελληνικα. Αυτο ειναι το μονο που με κολωνει. Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 δε το ξερω τους εβαλα να μου το τραβηξουν φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Η λογική λέει ότι θα γράφει ελληνικά,τώρα αν θα γράφει μόνο ελληνικά ή έχει και αγγλικούς χαρακτήρες αυτό θα φανεί μόνο από κοντά.Πάντως σε άλλο querty κινητό που έχω γράφει κανονικά ελληνικά και πρέπει να πας να αλλάξεις το πληκτρολόγιο για να γράψεις αγγλικά. Σχετικά τώρα, ζήτησα να μου το στείλουν το Ε1000 και μου είπαν ότι έχει ένα θέμα με το wifi που το έχανε και ήθελε να πάει να πάρει μερικά άλλα κομμάτια για να δει αν είναι γενικό το πρόβλημα ή έτυχε στο κομμάτι που ζήτησα Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 σε μενα δεν αναφερθηκε κατι τετοιο,το εχουμε 2 εβδομαδες με πολλες πωλησεις κυριως σε ν.αμερικη χωρις προβλημα,σιγουρα καποια θα παρουσιασουν προβλημα, τα γνωστα μικροπροβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. November 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 αν γραφει ελληνικα απο το πληκτρολογιο τοτε θα το παρω Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 μολις μου εστειλαν φωτο απο ν97, γραφει ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_Thomos Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 εχω ενα προβλημα με ενα κινεζικο κινητο με μενου αγγλικο δεν αναγνοριζει τα ελληνικα γραμματα στα σμσ μπορς να κανς κατι?? τι κινητο ειναι αυτο.. Mini KA08 AT&T T-Mobile PDA mp3 FM Cell Phone Παράθεση Iphone 3g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 εχω ενα προβλημα με ενα κινεζικο κινητο με μενου αγγλικο δεν αναγνοριζει τα ελληνικα γραμματα στα σμσ μπορς να κανς κατι?? τι κινητο ειναι αυτο.. Mini KA08 AT&T T-Mobile PDA mp3 FM Cell Phone δεν μπορεις να κανεις κατι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 μολις μου εστειλαν φωτο απο ν97, γραφει ελληνικα Τι αναλυση εχει η καμερα του ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. December 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι εχω βαλει σε μερικες επαφες τις φωτογραφιες τους αλλα δεν τις δειχνει οταν καλω η με καλουν. Ξερει κανενας τι μπορει να φταιει? Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ublis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑ08++ mini iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 μπαααααααααα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
behos Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 μολις μου εστειλαν φωτο απο ν97, γραφει ελληνικα ελληνικα γραφει αλλα το "προβλημα" ειναι οτι το keyboard δεν εχει αντιστοιχηση των αγγλικων με τα ελληνικα οπως θα περιμενε κανεις. σε ενα που ειχα τα ελληνικα ηταν στα πληκτρα των νουμερων του keyboard π.χ. το 1 ειχε τα α,β,γ το 2 τα δ,ε,ζ κλπ. αν παταγες το Α στο πληκτρολογιο δεν εγγραφε τιποτα.επρεπε να πατησεις το πληκτρο 1 ομοιως για το Β επρεπε να πατησεις το πληκτρο 1 για 2 φορες.αν παταγες το Β δεν εγραφε τιποτα , αφου νομιζα στην αρχη οτι ειχε προβλημα το κινητο.. το 2ο ειχε αντιστοιχηση με μερικα γραμματα σωστα και μερικα οχι.. π.χ. το Α στα ελληνικα ηταν το Α στο πληκτρολογιο το Ξ ομως ηταν στο πληκτρο Q και διαφορα τετοια.. κανενα δεν ειχε την σωστη αντιστοιχηση σε ολα... οποτε η συμβιβαζεσαι με αυτο ή οχι... εγω παντως δεν βολευτηκα κανενα (δοκιμασα Ε1000, Ν97 και V902...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Πολυ καλες προσφορες εχει εδω -> http://www.chinavasion.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 καλημερα και χρονια σας πολλα, μετα λοιπον απο εκτεταμενη αναζητηση για σωστο ν97 κλωνο κατεληξα εδω καμμια σχεση με αυτο που σας ειχα δειξει πριν λιγο καιρο,μακραν καλυτερο αυτο εδω: http://www.e-mobilo.com/cjn97.html εχει τα ελληνικα στο πληκτρολογιο 1 προς 1 ,εχει καλη οθονη ακουει η οθονη, 1600χ1200μπ αληθινα ειδικα η πισω καμερα,φλασ μπρος πισω και πολλα αλλα δειτε και το βιντεακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 καλημερα και χρονια σας πολλα, μετα λοιπον απο εκτεταμενη αναζητηση για σωστο ν97 κλωνο κατεληξα εδω καμμια σχεση με αυτο που σας ειχα δειξει πριν λιγο καιρο,μακραν καλυτερο αυτο εδω: http://www.e-mobilo.com/cjn97.html εχει τα ελληνικα στο πληκτρολογιο 1 προς 1 ,εχει καλη οθονη ακουει η οθονη, 1600χ1200μπ αληθινα ειδικα η πισω καμερα,φλασ μπρος πισω και πολλα αλλα δειτε και το βιντεακι χρονια πολλα πολυ καλη περιπτωση πραγματι δεν ειδα τιμη , βαρος και χρωμα ειναι μονο ασπρο? και κατι ακομα την αρχικη οθονη την χειριζεσαι οπως του Ν97 μινι? σε αλλους κλωνους το εχω δει , εδω στο βιντεο δεν φαινεται αλλα μαλλον ειναι κατι διαφορετικο ετσι? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 τιμη 170 usd με μεταφορα και πληρωμη μεσω paypal νομιζω το γραφει πανω δεξια χρωμα βγαινει σε μαυρο και ασπρο βαρος 120γρ χωρις μπαταρια 150γρ με μπαταρια(δικη μου ψηφιακη μετρηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 116x56x17 η διαστασεις του ψηφιακα επισης μετρημενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Από κατασκευή πώς είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 δυο φιλοι καταστηματων κινητης το μπερδεψαν με το γνησιο ολα ειναι ιδια εξωτερικα κουμπια κλπ,στιβαρο δεν κουναει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts