crAss Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Συγγνώμη για μικρολαθάκια πιο πάνω, αλλά είναι πρωί και γράφω από το milestone. Μια ερώτηση δική μου τώρα. Αν βγει καινούργια έκδοση (το επόμενο update σε gb με διορθώσεις),πρέπει να ξανασβήσω όλα τα cache για να την περάσω ή μπορώ να την περάσω χωρίς πρόβλημα από πάνω να μην ξαναπερνώ όλες τις εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Σβηνεις τις cache (σκετη και dalvik),δλδ ΔΕ σβηνονται οι εφαρμογες σου ξανα οσο περνας cm roms. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Παιδες,νομιζω η τελευταια cm gingerbread είναι κομπλέ. Με τον τελευταίο κερνελ,όχι τον επίσημο δλδ,τον πιο καινούργιο,μάλλον λύθηκαν ακόμα και τα dsi errors και κάποια reboot,και παει και σφαιρα και εχει και ενα σωρο νεα πραγματακια. Το εκανε το θαυμα του παλι ο nadlabak. Και με κατι ρυθμισουλες που προτεινει στους xda ενας χρηστης στο θεμα του,ο zepelinrox,παει ακομα καλυτερα και σταματησαν και τα redraws του launcher. Δε νομιζω οτι υπαρχει λογος πλεον καποιος να εχει οτιδηποτε λιγοτερο απο τη 2.33: Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Παιδες,νομιζω η τελευταια cm gingerbread είναι κομπλέ. Με τον τελευταίο κερνελ,όχι τον επίσημο δλδ,τον πιο καινούργιο,μάλλον λύθηκαν ακόμα και τα dsi errors και κάποια reboot,και παει και σφαιρα και εχει και ενα σωρο νεα πραγματακια. Το εκανε το θαυμα του παλι ο nadlabak. Και με κατι ρυθμισουλες που προτεινει στους xda ενας χρηστης στο θεμα του,ο zepelinrox,παει ακομα καλυτερα και σταματησαν και τα redraws του launcher. Δε νομιζω οτι υπαρχει λογος πλεον καποιος να εχει οτιδηποτε λιγοτερο απο τη 2.33: Sent from my Milestone Βαγγέλη είδα και στο xda ότι πέρασες και τις ρυθμίσεις του zeppelinrox. Το έχω σετάρει κι εγώ από χθες και χαζεύω με την απόδοση του κινητού. Όλα δουλεύουν ΑΨΟΓΑ και με εξαιρετικές ταχύτητες. CM7 RC3 2.3.3 + VM >40 + Auto Memory Manager ρυθμισμένο και είμαστε κομπλέ. :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Ετσι.και να σκεφτεις οτι δεν αλλαξα την προταιρεοτητα του launcher και μια χαρα,ουτε redraws ουτε τιποτα. Αυτος ο nadlabak ειναι μεγαλο κεφαλι τελικα,δεν ξερω αν το γνωριζεις,αλλα ειμαστε πλεον σε εξελιξη,πιο μπροστα απο τα droid,με το ξεκλειδωτο bootloader,φαντασου τι κανει ο τυπος Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Το Milestone δύο κακά έχει μονάχα, κλειδωμένο Bootloader και λίγη (πλέον) RAM. Ο nadlabak είναι τζιμάνι ο άνθρωπος δεν τίθεται θέμα. :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Σας διαβάζω υπομονετικά τόσο καιρό και περίμενα να ακουσω οτι όλα έιναι οκ με την 2.3 πριν την περάσω - γιατί με τις τελευταίες Φρογιο που κυκλοφορούν δύσκολα κάνεις upgrade.... 'Εχω βρεί την υγεία μου μετά απο πολύ καιρό (με την τελευταία CM 6.1.2 είμαι και δεν το κουνάω - αν και ήμουν έτοιμος να βάλω την FroyoMod...) Να την περασουμε την 2.3 ; Είναι καλύτερη ή έστω συγκρίσιμη με τις τελευταίες 2.2; Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 (edited) Πέρασα και τις ρυθμίσεις της μνήμης που προτείνει ο zeppelinrox και όντως είδα διαφορά. Είχα σχεδόν κάθε δεύτερη φορά που γύριζα στο home redraw. Το VM πως το ρυθμίζουμε πάνω από τα 32 ΜΒ που είναι η μεγαλύτερη τιμή στο μενού του CM? Το τηλέφωνο πάντως απλώς πετάει με 2.3.3... Edited March 18, 2011 by crAss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Πέρασα και τις ρυθμίσεις της μνήμης που προτείνει ο zeppelinrox και όντως είδα διαφορά.... είναι εύκολο να γράψεις τις ρυθμίσεις γιατί δεν της βρίσκω (δεν είναι και τα αγγλικά μου και πολύ καλά) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Πέρασα και τις ρυθμίσεις της μνήμης που προτείνει ο zeppelinrox και όντως είδα διαφορά. Είχα σχεδόν κάθε δεύτερη φορά που γύριζα στο home redraw. Το VM πως το ρυθμίζουμε πάνω από τα 32 ΜΒ που είναι η μεγαλύτερη τιμή στο μενού του CM? Το τηλέφωνο πάντως απλώς πετάει με 2.3.3... Επειδή είχα την ίδια απορία μου απάντησε ο zeppelinrox. Xρησιμοποίησε την δωρεάν εφαρμογή στο Market: VM Heap Tool ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Μου κάηκε το φωτάκι στο πλήκτρο της αναζήτησης (μεγενθυτικός φακός) :(:(:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 (edited) Για εμας τους...newbies, ενημερώνω οτι το official FroYo update είναι τελικά από σήμερα διαθέσιμο και στην Ελλάδα, δεν διαγράφει τίποτα και δουλεύει absolutely flawless χωρίς να χρειάζεται factory reset :) Edited March 19, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Για εμας τους...newbies, ενημερώνω οτι το official FroYo update είναι από σήμερα διαθέσιμο και στην Ελλάδα, δεν διαγράφει τίποτα, δεν χρειάζεται factory reset και δουλεύει absolutely flawless :) Για κάποιους που έχουν μείνει με την leaked 2.2.1, ποιες οι διαφορές; Αξίζει να βάλουμε την official; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Μέχρι στιγμής η επίσημη 2.2.1 δουλεύει ρολοι και κάνει όσα υπόσχεται στα χαρακτηριστικά της. Leaked δεν είχα ποτέ, οπότε και δεν ξέρω διαφορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 είναι εύκολο να γράψεις τις ρυθμίσεις γιατί δεν της βρίσκω (δεν είναι και τα αγγλικά μου και πολύ καλά) ? Πρεπει να κατεβασεις καταρχας τις εφαρμογες autokiller και vm heap tool. Στο πρωτο θα ενεργοποιησεις τις προχω ρυθμισεις και θα βαλεις τις τιμες 6, 8 , 24 ,40,50 ,60: Στο δευτερο απλα ανεβαζεις το vm στα 40 και καθαρισες. Ποια ρομ εχεις ομως και ποια recovery? Εχεις καποιο οβερκλοκ? Αν εχεις cm ,anroidiani recovery εισαι οκ,ειναι ολα ρυθμισμενα,αν οχι,βλεπουμε. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Μου κάηκε το φωτάκι στο πλήκτρο της αναζήτησης (μεγενθυτικός φακός) :(:(:( Πακέτο, άντε τώρα να μπλεκεις με αντιπροσωπείες και τέτοια. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Πακέτο, άντε τώρα να μπλεκεις με αντιπροσωπείες και τέτοια. Sent from my Milestone Καλα, θα το παω εννοειται. Παντως εμενα με τη cm7 μου σερνεται ο launcher pro. τελειως ομως. και με ολες τις ρυθμισεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Η νέα πρόταση για ρυθμίσεις είναι 6, 8, 24, 30, 40, 50 από τον zeppelinrox. Δοκίμασες αυτό που προτείνει σαν bulletproof λύση στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276 Αλήθεια ποιος ήταν ο Launcher που είχε μαμά το τηλέφωνο στην 2.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Πρεπει να κατεβασεις καταρχας τις εφαρμογες autokiller και vm heap tool. Στο πρωτο θα ενεργοποιησεις τις προχω ρυθμισεις και θα βαλεις τις τιμες 6, 8 , 24 ,40,50 ,60: Στο δευτερο απλα ανεβαζεις το vm στα 40 και καθαρισες. Ποια ρομ εχεις ομως και ποια recovery? Εχεις καποιο οβερκλοκ? Αν εχεις cm ,anroidiani recovery εισαι οκ,ειναι ολα ρυθμισμενα,αν οχι,βλεπουμε. Sent from my Milestone Έχω την Cyanogenmod 7 RC3 0.0.8 11.03.16 περασμένη με Androidiani Open Recovery 3.3 (καθαρή εγκατάσταση από 0) έχω εγκαταστήσει VM Heap Tool τιμη=40 και το Auto Memory Manager ΑΜΜ (που απο οτι κατάλαβα κάνει τιν ίδια δουλειά με το autokille) Overklok δεν έχω κάνει κάτι διαφορετικό όπως είναι ρυθμισμένο από την Cm7 RC3 0.0.8 11.03.16 στα 900Μhz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Κομπλε εισαι. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Ευχαριστώ τον crAss και τον Maxairo για τη βοήθεια! έχω περάσει την cyanogen mod 7 , όλα πολύ όμορφα μόνο που στην πρώτη κιόλας ώρα έχω 2 random reboot :( ξέρει κανείς τι μπορει να φταίει; μπορεί να έχω κάνει κάτι λάθος; Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Μπες ξανά σε openrecovery και σβήσε τις 3 cache που έχεις (χάνεις βέβαια όλα τα δεδομένα). Κατέβασες σίγουρα την τελευταία με ημερομηνία 16 Μαρτίου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Οχι 3 wipe. Mονο τις cache,(οι οποιες ειναι δυο) θα σβησεις απο recovery,και ισως να βοηθουσε και το cachemate. Bεβαια οπως εχουμε πει απειρες φορες,αμα επανεφερες εφαρμογες με το τιτανιουμ,και προερχοναται απο 2.1,θα σου κανει εννοειται πολλα κουλα. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Όχι όχι δεν κράτησα τίποτα απο πρίν, μόνο μηνύματα, και επαφές , τα άλλα δε με ενδιέφεραν ιδιαίτερα.Θα δω πως θα πάει και σήμερα, η αληθεια είναι πως ακολούθησα τις οδηγίες κατα γράμμα και έκανα και τα 3 wipe... έχει να κάνει με αυτο ίσως; Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Όχι όχι δεν κράτησα τίποτα απο πρίν, μόνο μηνύματα, και επαφές , τα άλλα δε με ενδιέφεραν ιδιαίτερα.Θα δω πως θα πάει και σήμερα, η αληθεια είναι πως ακολούθησα τις οδηγίες κατα γράμμα και έκανα και τα 3 wipe... έχει να κάνει με αυτο ίσως; Πέρνα την ROM απ' την αρχή και αν δεις ότι εξακολουθείς να έχεις reboots σημαίνει ότι φταίει το restore των μηνυμάτων... Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts