KnightRider1 Δημοσιεύτηκε October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 28, 2009 Στο realtek δεν εχει manual ισοσταθμιστη οπως στα xp και απο πανω παω στο youtube και εχει πολλα μπασα και θελω να τα χαμηλωσω βεβαια εχει επιλογες αλλα απο την αλλη δεν εχει καλα πριμα ουτε μεσαια. Υπαρχει προγραμμα ωστε να εχω manual ισοσταθμιστη για τα vista και 7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Δεν εμφανίζεται στο tray το εικονίδιο του Realtek HD Audio - Manager; http://i37.tinypic.com/dnn7fo.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. October 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Nαι εμφανιζεται αλλα εγω θελω να κανω custom equalizer δηλ χειροκινητο δηλ θελω εγω να βαλω ποσα πριμα και μπασα θελω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts