johnand Δημοσιεύτηκε October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 28, 2009 Στις 30/9/2009 παρήγγειλα για το παιδί μου το μαθητικό netbook http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909218 Από τότε έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας με διάφορες δικαιολογίες (απεργία στο λιμάνι) και συνεχείς μετατοπίσεις του χρόνου παραλαβής (κάθε φορά που τηλεφωνώ μου υπόσχονται ότι θα το παραλάβω τις επόμενες 2-3 ημέρες). Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος άλλος στη θέση μου. Έχετε παραγγείλει INNOVATOR NETBOOK UL107C STUDENT EDITION; Το έχετε παραλάβει; Τι μου προτείνετε να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Σε ποια περιοχή είσαι? Πήγαινε ρώτα στο κατάστημα της πόλης σου.. και αν μπορείς ρώτα και σε κάποιο άλλο κατάστημα του eshop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts