niknik Δημοσιεύτηκε October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2009 Ποιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να βάζω url σε αρχεία gif ή jpeg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Ποιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να βάζω url σε αρχεία gif ή jpeg? Κάνε παράθεση στο μήνυμά μου για να δεις τον τρόπο με τον οποίο έκανα εγώ την εικόνα παρακάτω. http://www.marras.info/ibizaclub/marras03.gif Είναι αυτός ακριβώς που εφάρμοσες στην υπογραφή σου !!! :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Με κώδικα το καταλαβαίνω αλλά πώς μπορώ να φτιάξω ένα gif? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Τι ΑΚΡΙΒΩΣ θες να κάνεις? Δώσε παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Έχω πολλές φωτό και θέλω να φτιάξω ένα gif με κίνηση, αλλά κάθε φωτό να έχει από πίσω της ένα url (κάνοντας κλικ πάνω της να οδηγεί στο χ site). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Αυτό ξεφεύγει από τα όρια του .gif. Χρειάζεσαι flash. Υπάρχουν εργαλεία που μπορείς να το κάνεις πιο εύκολα απ' ότι εντελώς μόνος σου, όπως αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Το εργαλείο φαίνεται πολύ καλό θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts