MaD Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Ego exo tin mama apo tin etairia karta 16mb.ti montelo ine ?pos xaraktirizete?episis ti mege8i uparxoun ? 16/32/64/128 ? times? kanena site? Thanx Παράθεση ------------------------------------------ Simple the best ------------------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 kai 128MB και 256ΜΒ και 512ΜΒ MMC υπαρχουν.. στο ebay εχει χαμηλες τιμες.Τωρα Ελλαδα μια 128 την ειχα βρει 80 ευρω Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Finn kai 128MB και 256ΜΒ και 512ΜΒ MMC υπαρχουν.. στο ebay εχει χαμηλες τιμες.Τωρα Ελλαδα μια 128 την ειχα βρει 80 ευρω 43 euro sto plaisio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Minotavrs 43 euro sto plaisio ego thn agorasa apo plaisio 59 euro me fpa.pairnei to 3650 512 mb???? :wacko: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Μπορει να κανω και λαθος, αλλα το 3650 ακουσα οτι υποσυηριζει μεχρι 128αρες καρτες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 krima Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Μην ειμαστε και πλεονεκτες ρε παιδια ! Εγω εχω βαλει μια 64αρα sandisk και ειναι υπεραρκετη !!! Αφου δεν ξερω τι αλλο να βαλω μεσα ! Βεβαια Mp3 δεν του βαζω γιατι δεν μ'ενδιαφερει και τοσο να τα ακουω απο το κινητο μου αλλα απο προγραμματα και παιχνιδια ειναι fullαρισμενο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Στο 3650 εχω δει φωτο που υποστηριζει 512ΜΒ. Απ το πλαισιο αυτη με 45 ευρω τι μαρκα ειναι? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaZaMan Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 χαιρετω ολο το forum του unwired.gr και τώρα του myphone.gr..... εδς και 10 μερες ειμαι ενας κατοχος ενός Nokia 3650 και ειμαι κατενθουσιασμένος!!!!!!!! :D :D ειμαι νεος στο forum αλλα ξέρω αρκετα για κινητα αφου εχω (οπως όλοι μας άλλωστε) το σχετικό μικρόβιο... για αρχη εχω να κάνω μια ερωτησούλα: Διαβαζα μέσα στο forum για ενα πρόγραμμα που λέγεται ETI Camcorder...Εψαξα στο aivadream.com αλλα δεν υπάρχει πουθενα!!!!!!! :mad: :mad: Μήπως ξέρει κανεις καποιο αλλο site γιατι ειναι πολύ χρήσιμο προγραμματακι.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και θα τα λεμε αρκετα συχνα..... Παράθεση Connecting People in every way.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την KaZaMan χαιρετω ολο το forum του unwired.gr και τώρα του myphone.gr..... εδς και 10 μερες ειμαι ενας κατοχος ενός Nokia 3650 και ειμαι κατενθουσιασμένος!!!!!!!! :D :D ειμαι νεος στο forum αλλα ξέρω αρκετα για κινητα αφου εχω (οπως όλοι μας άλλωστε) το σχετικό μικρόβιο... για αρχη εχω να κάνω μια ερωτησούλα: Διαβαζα μέσα στο forum για ενα πρόγραμμα που λέγεται ETI Camcorder...Εψαξα στο aivadream.com αλλα δεν υπάρχει πουθενα!!!!!!! :mad: :mad: Μήπως ξέρει κανεις καποιο αλλο site γιατι ειναι πολύ χρήσιμο προγραμματακι.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και θα τα λεμε αρκετα συχνα..... Pigaine sto thema efarmoges.Exei dwthei nomizw link:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον KaZaMan χαιρετω ολο το forum του unwired.gr και τώρα του myphone.gr..... εδς και 10 μερες ειμαι ενας κατοχος ενός Nokia 3650 και ειμαι κατενθουσιασμένος!!!!!!!! :D :D ειμαι νεος στο forum αλλα ξέρω αρκετα για κινητα αφου εχω (οπως όλοι μας άλλωστε) το σχετικό μικρόβιο... για αρχη εχω να κάνω μια ερωτησούλα: Διαβαζα μέσα στο forum για ενα πρόγραμμα που λέγεται ETI Camcorder...Εψαξα στο aivadream.com αλλα δεν υπάρχει πουθενα!!!!!!! :mad: :mad: Μήπως ξέρει κανεις καποιο αλλο site γιατι ειναι πολύ χρήσιμο προγραμματακι.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και θα τα λεμε αρκετα συχνα..... ETI Camcorder :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsara1.4 Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ACTIVATION CODE ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Image plus 1.2 ???? ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 7650FOREVER, ΕΧΕΙ KEY GENERATOR ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΙΜΕΙ ΣΟΥ ,ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑΝ 5ΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ..... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaZaMan Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Thanx Johner ;) ;) ;) Παράθεση Connecting People in every way.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xsara1.4 ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ACTIVATION CODE ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Image plus 1.2 ???? ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 7650FOREVER, ΕΧΕΙ KEY GENERATOR ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΙΜΕΙ ΣΟΥ ,ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑΝ 5ΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ..... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!! Δοκίμασε αυτό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsara1.4 Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Δοκίμασε αυτό :) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ 5ΨΗΦΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..... ΤΟΝ ΒΑΖΩ,ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ.... THANX ANYWAY..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xsara1.4 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ 5ΨΗΦΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..... ΤΟΝ ΒΑΖΩ,ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ.... THANX ANYWAY..... αν βαλεις την παλιοτερη εκδοση δεν θα εχεις κανενα προβλημα.... αν δεν την εχεις στειλε pm :cool: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsara1.4 Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xagios αν βαλεις την παλιοτερη εκδοση δεν θα εχεις κανενα προβλημα.... αν δεν την εχεις στειλε pm :cool: SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΜ ??? ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xsara1.4 SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΜ ??? ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προσωπικο μηνυμα ειναι στο κατω μερος απο εκει που γραφεις κοιτα κατω στο δικο μου post ........το e-mail σου θελω για να στο στειλω Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 :) Kαλως ηρθες στο φορουμ.Κατα αρχην γραφε xsara 1.4 με μικρα και ΟΧΙ με κεφαλαια ,εκτος αν θες να τονισεις κατι,η να φωναξει-ουρλιαξεις για κατι.Το pm einai personal message,δηλαδη προσωπικο μυνημα και βρισκετεστην μπαρα κατω απο εκει που ποσταρουμε,και ειναι επικοινωνια μεταξυ σας που δεν φααινεται στους αλλους,αλλα ανοιγει ενα παραθυρο ξεχωριστο και σε ειδοποιει,αρκει στις ρυθμισεις τις προσωπικες που εκανες στο φορουμ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ <ΕΙΔΟΙΗΣΗ ΜΕ ΜΕΙΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ. :) Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsara1.4 Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kinitoneidimonas :) Kαλως ηρθες στο φορουμ.Κατα αρχην γραφε xsara 1.4 με μικρα και ΟΧΙ με κεφαλαια ,εκτος αν θες να τονισεις κατι,η να φωναξει-ουρλιαξεις για κατι.Το pm einai personal message,δηλαδη προσωπικο μυνημα και βρισκετεστην μπαρα κατω απο εκει που ποσταρουμε,και ειναι επικοινωνια μεταξυ σας που δεν φααινεται στους αλλους,αλλα ανοιγει ενα παραθυρο ξεχωριστο και σε ειδοποιει,αρκει στις ρυθμισεις τις προσωπικες που εκανες στο φορουμ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ <ΕΙΔΟΙΗΣΗ ΜΕ ΜΕΙΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ. :) Ευχαριστώ για την ενημέρωση..... Παρακολούθησα κάποια μυνήματά σου στο forum.... είσαι πολύ ψαγμένος τελικά.... συγχαρητήρια bye... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xsara1.4 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ 5ΨΗΦΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..... ΤΟΝ ΒΑΖΩ,ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ.... THANX ANYWAY..... Δοκίμασε και το παρακάτω! :) Image plus 1.2 full Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos02 Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Paidia geia sas kai kalos sas brika! Poly endiaferwn to Forum ki euxaristw tous upeuthinous gia thn teleia douleia! Agorasa prosfata ena 3650 kai h erwthsh einai h ekshs,exw fortwsei kapoia paixnidia java mesa,ola einai apothikeumena sthn Karta oxi sto thefwno,apo thn opoia exw eleuthera akoma 9mb omws otan paizw kapoio paixnidi paradeigma sto worms to parathrhsa entona meta apo ligo mou bgazei mhnhmh plhrhs kai kleinei to paixnidi. Giati?? prepei na kanw kapoia allh ruthmish?upotithete oti exw xoro. Mhpws fteei oti exw peripou 3mb eleuthera apo thn mnhmh tou thlefwnou? Euxaristw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Γι αυτο το μηνυμα ειναι υπευθυνη η μνημη ραμ.Και το Worms απαιτει πολυ ελευθερη ραμ. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos02 Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Kai ti mporei na ginei dhladh?afou den trexei kati allo ekeinh thn wra!apla fantazomai den paizw to sugkekrimeno paixnidi e? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsara1.4 Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Δοκίμασε και το παρακάτω! :) Image plus 1.2 full Σ'ευχαριστω πολύ johner !!!! Το δοκίμασα και δουλεύει άψογα...... Να σαι καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts