Jump to content

[Επίσημο] Νokia 3650

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ekana back up me to oxygen 2 ta tilefona alla den mboro na ta peraso sto kinito tora! den xero giati! mborei kapoios na mu pei pos akrivos???

ti programata xrisimopoieite sto kin??(exo rotisei polles fores alla kaneis den mbenei ston kopo na apantish.. peite re cis...)

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Megalos (18 Ιαν. 2004 , 15:37)

αρα bbbb συμπερασμα ?

η πρεπει να σβηστουν ολα τα προγραμματα πριν την αναβαθμιση και να ξαναπεραστουν μετα παλι η χανονται αν αφεθουν κατα την αναβαθμιση και πιθανον δημιουργουν και προβλημα :o η κατι που δεν πιθανολογω :(

ετσι ειναι ακριβως!!!ο φιλος bbbb τα λεει πολυ σωστα ;)

paidia exo egalo provlima simera ta epexe to tilefono mou. eixa kapia provlimata kai etsi apofasisa na to kano format apo to system tools kai otan to anixa mou evgaze phone start up faild contact retail. mporei na mou pei kapios ti na kano

http://www.danasoft.com/sig/stoNeheadsgf.jpg

ξερει κανεις το τροπο για να σπουδασω... προσπαθω αλλα δεν τα καταφερνω................

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soul_x2x (18 Ιαν. 2004 , 20:21)

paidia exo egalo provlima simera ta epexe to tilefono mou. eixa kapia provlimata kai etsi apofasisa na to kano format apo to system tools kai otan to anixa mou evgaze phone start up faild contact retail. mporei na mou pei kapios ti na kano

Νοkia Center! Δεν υπάρχει λύση!

Μάλλον έμεινε από μπαταρία όταν έκανες format! :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (18 Ιαν. 2004 , 23:16)

Όταν τα λέω εγώ να το λέμε ότι πρέπει να το βάζουμε στην φόρτιση μερικοι μου αρχιζουν γιατί και πώς και δεν πιστεύουν με τπτ....

Ας το πει ο φίλος σε όλους μήπως πειστουν ολοι τελικά... ;) :o

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Ρε παιδιά ,καπου το είχα διαβασει εδώ στο Forum αλλά δε θυμάμαι.....

:o Πως μπορούμε να στείλουμε κάποιο μηνυματάκι για να κάνουμε πλάκα :whistle: σε κάποιον που ειναι στην εμβέλεια μας με ενεργοποιημένο το bluetooth , χωρις να χρειάζεται επιβεβαίωση ???? :) :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10262batmoonSmWHT.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JuNiOr (18 Ιαν. 2004 , 15:50)

ekana back up me to oxygen 2 ta tilefona alla den mboro na ta peraso sto kinito tora! den xero giati! mborei kapoios na mu pei pos akrivos???

ti programata xrisimopoieite sto kin??(exo rotisei polles fores alla kaneis den mbenei ston kopo na apantish.. peite re cis...)

Για τις επαφές στο Pc χρησιμοποιώ το πρόγραμμα που δίνει η mobile action με τις υπέρυθρες ΜΑ-620.Το απόλυτο όμως εργαλείο είναι το contacts manager που δουλεύει στο κινητό και σώζει τα πάντα σε αρχείο(το οποίο μπορείς να μεταφέρεις και στο pc και να το ανοίξεις με το excel) από ομάδες μέχρι thumbnails!!! :rolleyes: Eπίσης πολύ καλό πρόγραμμα για να παίρνεις backup τα πάντα στο pc είναι το file manager της epoc που σου εμφανίζει τα αρχεία του κινητού στο pc όπως το seleq ;) Φυσικά θα τα βρεις στο aivanet

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (18 Ιαν. 2004 , 23:16)

Δεν γινεται τιποτε τωρα,παει το τηλεφωνο ? :worry:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (18 Ιαν. 2004 , 23:57)

Δεν γινεται τιποτε τωρα,παει το τηλεφωνο ? :worry:

Δεν πάει, απλώς πρέπει να το πας εκεί να σου φορτώσουν το λειτουργικό! ;)

geia sou file ekana format sto kin opws eipes,alla meta tin ekkinisi tou den fortwne tpt,oute sto menou empaine.mporw na vrw pouthena to logismiko toou 3650 na to fortwsw egw i prepei na to paw se katastima na to kanoun??

..τα σκεπάσματα είναι κρύα

κοιταζόμαστε βουβά

ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fantomXxXx (19 Ιαν. 2004 , 02:58)

geia sou file ekana format sto kin opws eipes,alla meta tin ekkinisi tou den fortwne tpt,oute sto menou empaine.mporw na vrw pouthena to logismiko toou 3650 na to fortwsw egw i prepei na to paw se katastima na to kanoun??

φιλε ειχα και εγω το ιδιο προβλημα η μονη λυση για να μην χανεις χρονο παρτο σε σερβις να το περασουν αυτοι ... αν μενεις αθηνα γινεται αμεσως .. αν εχεις δυνατοτοτητα να ανοιξεις το κινητο σου κανε φορματ στην mmc πριν το παρεις εκει ....

ANDREAS GR .......

plirwses tpt aderfe gia to servise?exw egyisi akoma gi auto.format stin mmc pws kaneis?

κοιταζόμαστε βουβά

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fantomXxXx (19 Ιαν. 2004 , 12:03)

plirwses tpt aderfe gia to servise?exw egyisi akoma gi auto.format stin mmc pws kaneis?

Δεν πληρωσα τιποτα φιλε μου φορματ κανεις μπαινεις στο μενου πας αλλα +μνημη+επιλογες+μορφ/ση καρτας μνημης

ειναι σημαντικο να το κανεις γιατι μετα την αναβαθμηση θα εχεις προβλημα με την καρτα mmc..... :!:

ANDREAS GR .......

sto menou den mporw na mpw katholou,allos tropos ,me entoles tpt gia format mmc den yparxei,i kapws alliws??

κοιταζόμαστε βουβά

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fantomXxXx (19 Ιαν. 2004 , 13:13)

sto menou den mporw na mpw katholou,allos tropos ,me entoles tpt gia format mmc den yparxei,i kapws alliws??

οχι δεν νομιζω καπως αλλιως εκτος και αν εχεις card reader ..

δωσε το κινητο για σερβις και οταν πας να το παραλαβεις παρε μαζι σου την mmc και τοποθετησε την μπροστα στον υπαλληλο ..... ;) ;)

ANDREAS GR .......

elpizw na teleiwsei to vasano!!tha to paw aurio to prwi,salonika eimai,elpizw na min argisei.thanx.den exw card reader.exw kafrisei me tin ypothesi auti.........

κοιταζόμαστε βουβά

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

file an diavases parapano eixa kanei ki ego thn idia mlk alla telika kalitera pu to ekana giati pira kenurgio kinitaki :o ...

poso kanei mia 64??128???exei256??? exei balei kaneis kanena movie sto kinito??? pos|??? kanena pexnidi tu n-gage??? apo pu to katevasate??

ok,apla ithela na mathw an to kapyptei i egyisi olo auto to skiniko..

κοιταζόμαστε βουβά

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

παιδια εχω την εντυπωσει οτι ολο και πλυθαινουν τα κρουσματα με κινητα τα οποια ξαφνικα χανουν το λειτουργικο τους και χρειαζονται εγκατασταση απο την αρχη ... καλες οι εφαρμογες αλλα μηπως καποιες απο αυτες δημιουργουν το παραπανω προβλημα :( τα crack και ολα τα υπολοιπα ????
ANDREAS GR .......

Wirelessly posted (Nokia 3650: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την andreasgr

παιδια εχω την εντυπωσει οτι ολο και πλυθαινουν τα κρουσματα με κινητα τα οποια ξαφνικα χανουν το λειτουργικο τους και χρειαζονται εγκατασταση απο την αρχη ... καλες οι εφαρμογες αλλα μηπως καποιες απο αυτες δημιουργουν το παραπανω προβλημα :( τα crack και ολα τα υπολοιπα ????

Den kserw ti na sou pw akrivws,alla synithws ginetai apo mia application pou den egkatastithike swsta!Sto 3650 tin eixa patisei me to progr. screensaver kai enas gnwstos mou me to mini gps!Alla me ena format ola ok!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreasgr (19 Ιαν. 2004 , 16:52)

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς οταν λες οτι "χάνουν το λειτουργικό τους";;; :confused:

Δεν μου έχει τύχει ποτέ και έχω εγκαταστήσει τα πάντα από προγράμματα!!! :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (19 Ιαν. 2004 , 19:25)

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς οταν λες οτι "χάνουν το λειτουργικό τους";;; :confused:

Δεν μου έχει τύχει ποτέ και έχω εγκαταστήσει τα πάντα από προγράμματα!!! :worry:

αν παρατηρησεις φιλε johner καποιοι κατοχη κινητων 3650 παραπονουνται οπως και εγω φυσικα οτι ενω κανουν φορματ η ξαφνικα το κινητο τους αρνειται να ανοιξει .... η μονη λυση ειναι εγκατασταση παλι απο την νοκια ... χρονοβορα αν δεν εισαι απο αθηνα και εισαι απο επαρχια .... συν οι συνεπειες ... αν δεν εχεις εγγυηση θα πληρωσεις.... συν το συνηθες προβλημα με την αναβαθμιση το να μην δεχεται την καρτα mmc .. :( απλα εκανα μια παρατηρηση... αν παρατηρησεις στην αρχη το forum δεν υπαρχουν τετοια προβληματα ... ενω μετα απο τοσες εφαρμογες ... μερικες με crack και διαφορα δημιουργουνται ολα αυτα βασικα το δικο μου προβλημα δημιουργηθηκε απο την eti cam ....ελπιζω να κανω λαθος .. ;) ;) αν θελεις κοιτα λιγο το forum θα δεις οτι τον τελευταιο μηνα αρκετοι εχουν ζητησει βοηθεια σχετικα ;)

παντα φιλικα

ANDREAS GR .......

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreasgr (19 Ιαν. 2004 , 20:22)

αν παρατηρησεις φιλε johner καποιοι κατοχη κινητων 3650 παραπονουνται οπως και εγω φυσικα οτι ενω κανουν φορματ η ξαφνικα το κινητο τους αρνειται να ανοιξει .... η μονη λυση ειναι εγκατασταση παλι απο την νοκια ... χρονοβορα αν δεν εισαι απο αθηνα και εισαι απο επαρχια .... συν οι συνεπειες ... αν δεν εχεις εγγυηση θα πληρωσεις.... συν το συνηθες προβλημα με την αναβαθμιση το να μην δεχεται την καρτα mmc .. :( απλα εκανα μια παρατηρηση... αν παρατηρησεις στην αρχη το forum δεν υπαρχουν τετοια προβληματα ... ενω μετα απο τοσες εφαρμογες ... μερικες με crack και διαφορα δημιουργουνται ολα αυτα βασικα το δικο μου προβλημα δημιουργηθηκε απο την eti cam ....ελπιζω να κανω λαθος .. ;) ;) αν θελεις κοιτα λιγο το forum θα δεις οτι τον τελευταιο μηνα αρκετοι εχουν ζητησει βοηθεια σχετικα ;)

παντα φιλικα

Έχω αναφέρει πάρα πολλές φορές ότι όταν ΄κάνουμε Format το κιν πρέπει να ειναι στη φόρτιση καθως μετά υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην ανοιγει και να το τρέχουμε στη NOkia...

Το έχω πει πολλές φορές και παρακαλώ όσοι λένε πώς γίνεται το Format Να το επισημαίνουν εκ νέου για να μην κλαίμε άλλα κινητά.... :confused: :worry:

:) ;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

paides to kin to ekana monos.den xreiazetai na pas stin nokia.anoigeis se safe mode to kin,me tin pena,kaneis format prwtastin mmc,meta sto kin kai telos anoigei kanonika.molis prin 2 writses to ekana.

κοιταζόμαστε βουβά

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fantomXxXx (19 Ιαν. 2004 , 21:50)

paides to kin to ekana monos.den xreiazetai na pas stin nokia.anoigeis se safe mode to kin,me tin pena,kaneis format prwtastin mmc,meta sto kin kai telos anoigei kanonika.molis prin 2 writses to ekana.

den einai ets iaplo to thema. sti diki sou periptosi mporei na empene se safe mode, alla stin diki mou opos kai se allous nomizo den empene oute kai se safe mode.

http://www.danasoft.com/sig/stoNeheadsgf.jpg

ξερει κανεις το τροπο για να σπουδασω... προσπαθω αλλα δεν τα καταφερνω................