andrewk Δημοσιεύτηκε October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 18, 2009 Γεια σας παιδια!!Εχω αλλαξει μητρικη και μνημες..Παω να ανοιξω καποιες flash εφαρμογες(παιχνιδια) στο facebook και μου κολαει αρκετα ενω πριν ηταν κανονικα..Εχω βαλει adobe flash player 10 και τον εχω απεγκαταστησει και ξαναεγκαταστασει αρκετες φορες χωρις καμια βελτιωση..Εχω δοκιμασει ακομα και τον 9 αλλα τπτ.Καποια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Γεια σας παιδια!!Εχω αλλαξει μητρικη και μνημες..Παω να ανοιξω καποιες flash εφαρμογες(παιχνιδια) στο facebook και μου κολαει αρκετα ενω πριν ηταν κανονικα..Εχω βαλει adobe flash player 10 και τον εχω απεγκαταστησει και ξαναεγκαταστασει αρκετες φορες χωρις καμια βελτιωση..Εχω δοκιμασει ακομα και τον 9 αλλα τπτ.Καποια ιδεα? Μαλλον το προβλημα ειναι στο hardware κομματι και οχι στον flash player. Για δες απο το task manager τι χρηση κανεις σε cpu και μνημες οταν παιζεις τετοιου ειδους παιχνιδια. :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Μαλλον το προβλημα ειναι στο hardware κομματι και οχι στον flash player. Για δες απο το task manager τι χρηση κανεις σε cpu και μνημες οταν παιζεις τετοιου ειδους παιχνιδια. :) Φιλε μου γυρω στα 45% κανει.Λογικο για Pentium 4 3,2ghz.Το θεμα ειναι το pc μου σηκωνει παιχνιδια οπως(call of duty 4,sbk 09).Οποτε μου φαινεται λιγο παραξενο να μην μπορει να σηκωσει τα games του facebook.. Καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts