Jump to content

Ηχεία creative 4,1,πρόβλημα έντασης

Ulticool
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά εχω τα Creative Inspire 4400 αν τα λεω σωστά και αν και τα ηχειάκια δεν είχαν ως τώρα κανένα πρόβλημα,εδω και λίγες μέρες δυναμώνουν και χαμηλώνουν αυθαίρετα την εντασή τους,χωρίς να πειράξω δηλαδή εγω το ρυθμιστή έντασης του ήχου. :cry:

Τι συμβαίνει άραγε; :cry:

www.valder.tk

Η νεα εποχή έφτασε!

Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα!

Κοιτα τους drivers της καρτας ηχου σου!!! Η καρτα ηχου σου ειναι on board η εχεις καμια sound blaster; ξαναεγκατεστησε τους και δες αν εχεις παλι το ιδιο προβλημα!!! Εγω εχω τα 5.1 και δεν εχω τετοιο προβλημα!!!!
leeco max2 x820 4/32 Miui8 v.6 7.4.24 by C.B.G.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kone (13 Φεβ. 2004 , 16:23)

Κοιτα τους drivers της καρτας ηχου σου!!! Η καρτα ηχου σου ειναι on board η εχεις καμια sound blaster; ξαναεγκατεστησε τους και δες αν εχεις παλι το ιδιο προβλημα!!! Εγω εχω τα 5.1 και δεν εχω τετοιο προβλημα!!!!

Soundblaster Live 5,1 έχω. Μα παλιά δε μου τό κανε αυτό! Και τώρα που ακούω μετά απο 3 ωρες δε το κάνει! Μόνο στην αρχη για 10 λεπτά!

www.valder.tk

Η νεα εποχή έφτασε!

Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα!

εγω εχω τα 6.1 και μου παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα...

δεν εχω βρει τι ακριβως φταιει, αλλα υποψιαζομαι οτι ειναι τριτογενεις παραγοντες πχ ρευμα

τελικα μου χαλασε το μπιχλιμπιδι της εντασης και απο τοτε που το ανοιξα και εκανα κατι πατεντες με τα καλωδια δεν το ξαναπαρουσιασε (μεχρι τωρα τουλαχιστον)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

• 5 years later...
αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ , έχω τα inspire τ6060 και έφταιγε το χειριστήριο της έντασης και με έναν καθαρισμό ήταν οκ , στην δικια μου περίπτωση το χειριστήριο έχει καταστραφεί τελείως γνωρίζει κάποιος τον αντιπρόσωπο η από που μπορώ να αγοράσω ένα?