Jump to content

Σύνδεση netbook με TV (was:[Off-topic] Nέος υπολογιστής / Αναβάθμιση)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θέλω να συνδέσω ένα netbook με μία τηλεόραση crt. Με αυτό το καλώδιο θα είμαι εντάξει? Μπορώ να συνδέσω και πληκτρολόγιο ή ποντίκι με αυτό το καλώδιο?

Επίσης έχω δει και αυτό το καλώδιο το οποίο έχει 3 εξόδους.

Και τα 2 έχουν το ίδιο αποτέλεσμα? Ποιο να προτιμήσω?

@navi55

Eπειδή αναφέρεσαι σε crt tv διάβασε στο βιβλιαράκι της Tv εάν υποστηρίζει σύνδεση RGB γιατί το δεύτερο καλώδιο που δείχνεις είναι για τέτοια χρήση.Νομίζω όμως ότι μόνο η lcd και plasma tv συνδέονται με τέτοιο βίσμα.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

@navi55

Eπειδή αναφέρεσαι σε crt tv διάβασε στο βιβλιαράκι της Tv εάν υποστηρίζει σύνδεση RGB γιατί το δεύτερο καλώδιο που δείχνεις είναι για τέτοια χρήση.Νομίζω όμως ότι μόνο η lcd και plasma tv συνδέονται με τέτοιο βίσμα.

Τελικά παρήγγειλα το πρώτο.

Ο desktop υπολογιστής μου έχει στην κάρτα γραφικών ίδιο βύσμα με το κίτρινο βύσμα που φαίνεται στην εικόνα και παλιά είχα συνδέσει μία 14" crt τηλεόραση.

Νομίζω ότι μόνο το κίτρινο βύσμα χρειάζεται για να συνδέσω στην τηλεόραση. Απλά θα χρειαστώ και ένα καλώδιο που να είναι θηλυκό και από τις 2 μεριές για να το συνδέσω με το κίτρινο βύσμα και την τηλεόραση.

Το μωβ βύσμα τώρα που το παρατήρησα καλύτερα.. δεν ξέρω τί είναι τελικά! Ίσως αυτό να είναι για lcd τηλεόραση.